Μπάνιο στο Σχοινιά κανείς?

Makis77

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2009
146
0
47
www.speedtest.me
Το σκέφτομαι...αν κ δεν ξέρω κανένα σας.

Και του ούζου φαντάζομαι...
Λοιπόν, το εννοώ...την Κυριακή όποιος θέλει έρχεται Σχοινιά...με πρόγραμμα ως εξής :

Αφήνουμε τα αυτοκίνητα στη ταβέρνα που είναι επάνω στη θάλασσα και είναι ανοιχτή και τον χειμώνα τις Κυριακές...κολυμπάνε τα σκυλιά και ξεσαλώνουν....τα βάζουμε στο αυτοκίνητο και εμείς συνεχίζουμε με μεζέδες και ούζα...έξω αν έχει ήλιο...μέσα με τζάκι αν κάνει πολύ κρύο...
Η πρόσκληση ισχύει και για μέλη εκτός Αττικής!!!! Άντε βρε ξεκουνηθείτε ...grdane...τολμάς?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Berna...νομίζω ότι ήρθε η ώρα...χάνεις πολλα!!
Όλο αν και αν είσαστε βρε!! Εμείς πάντως θα παμε και με την ευκαιρία θα περάσουμε και από την έκθεση ΓΠ...στου Μπαλάκα...Marathon Land...Παίζουν οι φίλοι μας και ο "κολλητός" του Μπου...οπότε θα είμαστε και εκεί...

30 Σεπτεμβρίου 2013
16
0
Αύριο, αν δεν βρέχει θα πάμε Σχοινιά με τα αγόρια μου...
Τη περασμένη Κυριακή πήγαμε Λούτσα, (για πρώτη φορά) και τελευταία...Το τι βρίσιμο έφαγα από κάτι γέρους που έκαναν μπάνιο δεν περιγράφεται...
Οπότε, αν και πιο μακριά, λέω να πάω Σχοινιά που τουλάχιστον τέτοια εποχή δεν έχει κανέναν...
Θα πάμε κατά τις 11.00 για κανένα 2ωρο το πολύ...
Κανείς ενδιαφερόμενος για παρέα???
Κατερίνα μένω Νέα Μάκρη και έχω ένα γκόλντεν οπότε αν ποτέ ξαναπάτε για μπανάκι στον Σχοινιά δώσε σήμα