Το είχα ξαναδεί το βιντεάκι και είχα εκνευριστεί πολύ. Όπως έχω πει πολλές φορές όλοι μπορούν να πάρουν σκυλί, να κάνουν παιδί και να ψηφίσουν. @@@@@@@@
Δεν υπαρχουν γλυκά βάσανα.χαχαχαχα!!! νταξει είναι βάσανο για το σκυλο.
Αλλά είναι γλυκό.....
σαφώς, και ήταν λάθος και πλέον το μαζευουμε. .. ουδείς αλανθαστος... δεν γράφουμε στο φόρουμ μόνο τα σούπερ γουαου. Πρέπει να γράφουμε και τα λάθη μας για να προφυλασσουμε τους επόμενους... Τουλάχιστον εσύ έχεις μια ακολουθία έργων πράξεων γιατί στο παρόν θέμα υπάρχουν τρελές κωλοτουμπες. Αλλά δεν αφορά εσένα φυσικά. Εύχομαι να σε κάλυψα. Επίσης εύχομαι να μη ξαναφαει μπαλόνι...Μα γιατι να εχει προκειψει θεμα; Και πως υπαρχει "διαδικασια" ξεπερασματος; Δεν πετας μπαλονι στο σκυλο, ο σκυλος δεν τρωει το μπαλονι. Τελος. Δε μιλας για περιπτωση του τυπου ο σκυλος μασουλαει τον καναπε, και πρεπει να τον εκπαιδευσω, η να μην εχω καναπε. Για μπαλονια μιλας.
Διηγώντας τα με καμάρι και "επιχειρήματα", πως τονίζεις το λάθος, δείχνεις μεταμέλεια και προφυλάσσεις επόμενους;σαφώς, και ήταν λάθος και πλέον το μαζευουμε. .. ουδείς αλανθαστος... δεν γράφουμε στο φόρουμ μόνο τα σούπερ γουαου. Πρέπει να γράφουμε και τα λάθη μας για να προφυλασσουμε τους επόμενους...
Και απ όταν τον πήρες. Ειμαι περίεργη να δω το κουταβι-γαργαντούα.Καμιά φωτογραφία θα δούμε; Νομίζω πως άργησε κιόλας.
Δεν ματιάζουμε εμείς, καμαρώνουμε μόνοΔε ξέρω πως να μεταφέρω από το φβ εδώ. Αλλά και πάλι με τόση γλωσσοφαγια αν πέσει και μάτι, μπλεξαμε.
Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα θέλεις να πεις ότι το καμάρι σου για τον Μόχα έγκειται στο ότι ήταν food aggressive και τώρα δεν είναι πια; Και έναν σκύλο με αυτό το χαρακτηριστικο αφήνεις το μικρο να του πειράζει τις κροκέτες; Και όταν δύο αθώα άτομα, ο σκύλος και το μωρό την πληρώσουν τι θα βγεις να λες;Το καμάρι μου για τον Μοχα είναι για την μεταστροφη του στο θέμα φαγητού. Από εκεί και πέρα πάντα γράφω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο το οποίο πάντα επιδιωκω. Επίσης η σχέση που έχει αναπτύξει με τον μικρό με κάνει να τους καμαρωνω. Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Απλά η επανάληψη των ιδίων λαθών είναι το μεγαλύτερο λάθος.
χαχαχα! Βασικά για να είμαι ειλικρινείς αν πετύχαινα "άλλο" σκύλο ίσως να το έκανα κι εγώ και να καμάρωνα που το παιδί και το σκυλί μου έχουν τέτοια σχέση.....τώρα με τον Λίο μια φορά βούτηξε το χέρι της η μικρή στο πιάτο ( δεν έτρωγε ο σκύλος) και κόντεψα να μείνω....