καλησπερα μου δινει ενασ γειτονασ ενα τσιουαουα 5 μηνο μη καθαροαιμο αξιζει να το παρω?? ποια τα προβληματα υστερα?
Σε τι διαφέρει κατά τη γνωμη σου το καθαρόαιμο από το μη καθαρόαιμο? Ψάχνεις απλά ενα μικρόσωμο σκυλάκι, ή είσαι συγκεκριμένα λάτρης της φυλή των τσιουάουα?Αφτος εχει και την μανα εχει και αφτο και το δινει γιατι τωρα θελει ποιο πολυ φροντιδα και δεν μπορει 2 σκυλια εχει και οικογενεια εμενα μια χαρα μου φανηκε και δεχτηκε να παμε κτηνιατρο .. γιαυτο μου κινησε την περιεργια το μη καθαροαιμο ..
Οπως τόσα και τόσα, που προκύπτουν από γέννες ανεύθυνων ιδιοκτητών. Γιατί αυτό είναι πρόβλημα του dimitris20 ;Αν δεν το πάρεις εσύ θα το αφήσει στο δρόμο;
Να το κρατήσει ο ίδιος αφου ήθελε γέννα...Αφτος εχει και την μανα εχει και αφτο και το δινει γιατι τωρα θελει ποιο πολυ φροντιδα και δεν μπορει 2 σκυλια εχει και οικογενεια εμενα μια χαρα μου φανηκε και δεχτηκε να παμε κτηνιατρο .. γιαυτο μου κινησε την περιεργια το μη καθαροαιμο ..
Τότε πάρε Chihuahua.dimitris said:θελω τσιουαουα Αυτο ρωταω πειτε μου τι διαφορεσ υπαρχουν το καθαροαιμο απο το μη ?
Συγγνώμη για αυτό που θα πω άλλα λίγο κουράστικα πια να εξηγώ με ωραίο τρόπο το θέμα.dimitris said:Αν δεν το πάρεις εσύ θα το αφήσει στο δρόμο;
Θα σου πω τι γίνεται.Ρε παιδια δεν λεω να το παρω επειδη ειναι τσαμπα αλλα ηθελα σκυλο και ο ανθρωποσ μου ειπε ..