Μου έλειψε ο μπαγάσας!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άντε και επίσημα καλώς τον δέχτηκες και με το 99% extra δώρο στον μεταλλά μια συναυλία!!!!;)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Κάλος τον [FONT=&quot]δέχτηκες[/FONT] φιλέ μου .
Άντε και με πτυχίο φύλαξης σου εύχομαι.
Θα βρεθώ κι εγώ στη θέση σου σε λίγο καιρό , ένα μήνα θα πάει για εκπαίδευση και διακοπές.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Να'σαι καλά!!Εύχομαι να πάει καλά και ο δικός σου!!Τον δικό μου θα δούμε πως θα εξελειχθεί γιατί έχει κάποια δυνατά στοιχεία και όταν μεγαλώσει μάλλον θα τον ξεκινήσουμε mondioring!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αναλογως για τη πραγμα να ειμαι ετοιμος.
αλλα περα απο αυτο εμενα δεν με ενδιαφερουν οι αγωνες αλλα η υπακοη.
κ επειδη ειμαι κ αλλης νοοτροπιας κ οτι αποφασιζω να κανω δεν το κανω μετρια,αν θα κατεβω σε εξαιταση καποια στιγμη θα κατεβω για να παρω εξαιρετος,αν δε μπορω ειτε γιατι δε το χει ο σκυλος ειτε γιατι δε το χω εγω δε θα πηγαινα για να περασω μονο και μονο μια εξεταση.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
σιγουρα,αν τη γουσταρεις την εργασια και τις εξετασεις ισα ισα που αξιζει να πας κ ας μη περασεις κ μακαρι ο κριτης που σε εξεταζει να ναι παντα αυστηρος,ετσι μονο θα καταλαβαινεις τα λαθη σου και θα γινεσαι καλυτερος

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Ετσι ακριβώς!!!Μακάρι να τα πάει καλά ο μικρός να ξεκινήσουμε σιγά σιγά!!Το αξίζει ο άτιμος γιατι είναι και έξυπνος αρκετά αλλα και πολύ σκληρό σκυλι!!Ασε που έχει κόλλημα με το δάγκωμα!!Ανεβαίνει πολύ με το δάγκωμα ο άτιμος!!!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Αγώνες εργασίας είναι που παίζουν πιο πολύ αληθινά σενάρια!!O superman θα ξέρει να σου πει καλύτερα γιατί και εγώ τώρα άρχισα να ψάχνομαι με αυτά!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
για το μοντιορινγκ δεν ξερω πολλα ακομα,δεν εχω ασχοληθει μαυτο καθολου
νομιζω χωρις να μαι και απολυτα σιγουρος οτι η εξεταση του εχει,υπακοη,δαγκωματα και ευκινησια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ