Εχω τρεις μέρες να τον δώ και μού'λειψε το κοπρόσκυλο
!!!Τον έχω στον εκπαιδευτή και για 2 εβδομάδες δεν θα τον δω καθόλου!!!Μετα θα πάω να κάνουμε μαζί μαθήματα!!!
Εάν δεν άσκησε βία στον σκύλο εσύ πως εξηγείς την φοβία αυτή; Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι ο όμηρος μπήκε και στην εφηβεία και περνάει την δεύτερη περίοδο φόβου αλλά θα ήθελα να ακούσω εσύ πώς εξηγείς την αντίδρασή του αυτή.Εγω παντως ενα θα σου πω......
Την ιδια "βλακεια" εκανα με την διαφορα οτι ελλειπα εξωτερικο για 10 μερες,τον ξέρω τον εκπαιδευτη,ξερω οτι δεν ασκει βια στα σκυλια,εχω δει τον σκύλο του και ειναι πραγματι ρομποτ και μετα απο δεκα μερες που τον ειχα παρει ο Ομηρος αρχισε να φοβαται σχεδον τα παντα!
Εχω ενα Bullmastiff 15 μηνων, 70cm και 50kg και δεν ξερω τι μπορει να συναντησουμε στο δρομο και να φοβηθει....
Τι να το κανω που ακουει στο κατσε,σηκω,μεινε παμε οταν ο ιδιος ο σκυλος δεν ευχαριστιεται την βολτα του γτ μπορει να πανικοβληθει απο ενα μηχανακι η εναν πλανοδιο με μπαλονια????
Και να διευκρινησω οτι αυτες τις φοβιες τις εβγαλε 10 μηνων.....μεχρι τοτε δεν εδειχνε να τον απασχολει τπτ!!!
Και απο κοινωνικοποιηση αλλο τιποτα...και που δεν ερχεται μαζι μας!!!!
Δεν αφηνουμε τον σκυλο μας σε ξενο ανθρωπο!