Μου έκανε εντύπωση !!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα!! σήμερα έδινα μάθημα και μέσα στην αίθουσα μες την μέση ήταν ένας κοπριτάκος ξαπλωμένος ανάσκελα !!!! κοιμόταν του καλού καιρού!
Μόλις μπήκε η καθηγήτρια να πει τα θέματα βγήκε απο την αίθουσα και μετα ξανα μπήκε
Μου έκανε εντύπωση που όλη το κοιτούσαν με αγάπη ήταν γύρο του και το χάιδευαν
επίσης μου έκανε εντύπωσε που κανένας δεν θέλησε να το βγάλει έξω! και πάνω απο όλα οταν μια κοπέλα είπε οτι φοβάται ο επιτηρητής αντι να βγάλει έξω το σκυλί της είπε να αλλάξει θέση :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα κρίμα που αυτό γίνεται στα Πανεπιστήμια που έχει ολοκληρώσει το παιδί την προσωπικότητα του και κρίμα που δεν γίνεται σε λύκεια και γυμνάσια για να διδαχτούν τα παιδιά κάτιτοις...

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός...

Και σε μένα είχε τύχει να μπει στην αίθουσα εν ώρα μαθήματος ένας σκύλος και δεν τον είπαμε τίποτα...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μακάρι να γίνει και στα σχολεία ! να γίνεται εντατικά και σκόπιμα! να υπάρχει πρόγραμμα σίγουρα θα αλλάξουν πολλά στο μέλλον !! σίγουρα θα μειωθούν τα αδέσποτα!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Kαι μεις στο ΤΕΙ εχουμε επιτημους καλεσμενους στα μαθηματα :) Γενικα μπαινουν στο κτηριο για δροσια το καλοκαιρι και ζεστουλα το χειμωνα :) Και μ'αρεσει που οι πιο πολλοι τα θελουν ,οποτε οι λιγοι που σιχαινονται κανουν τουμπεκι γιατι δε τους περνει να μιλησουν.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
πραγματικά χαίρομαι παρα μα παρα πολύ οταν ακούω τέτοια περιστατικά !! και είναι καλο να ακούγονται ... γιατι τελευταία μονο για κακοποιήσεις ακούμε και είχα αρχίσει να πιστεύω οτι μόνο άνθρωποι που τα μισούν υπάρχουν! αλλα εμείς η νέα γενιά μάλλον τους βάζουμε τα γυαλιά χαχαχα

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
προχθές που έβρεχε μπήκε στη λέσχη ένας Ε.Π πρέπει να ήταν και πανέμορφος !! ξαπλαρώθηκε στο πάτωμα και δεν ενοχλησε κανεναν ουτε ζητιανεψε φαγητό .. το αστειο ειναι ότι, ήταν δίπλα σ ένα τραπέζι που καθόταν 3 κοπέλες, οι οποίες έκαναν σαν υστερικες κ έτρεχαν να βρουν άλλο τραπέζι να κατσουν :p παντως ο σκυλάκος είχε ιδιαίτερη περιποίηση γιατί του πήγαιναν αρκετά άτομα να φάει ! ( είχε και κρεας το μενού ) :)

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
.... ήταν δίπλα σ ένα τραπέζι που καθόταν 3 κοπέλες, οι οποίες έκαναν σαν υστερικες κ έτρεχαν να βρουν άλλο τραπέζι να κατσουν :p ..
oταν κανουν σαν τις κοτες πολυ με νευριαζουν ...λες κ στο χωριο τους δεν ειχαν ξαναδει σκυλο! Δε ξερω ισως να εχουν φοβια και να μη μπορω να μπω στη θεση τους,αλλα νομιζω το κανουν επιτηδες για να φανουν "καθαρες" και μεις που τους πιανουμε βρωμιαρηδες.

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
ήταν πολύ αστείες !!! μάλλον φοβόταν ! ούτε να καταπιεί την μπουκία της δεν πρόλαβε η μια και σηκώθηκε να αλλάξει !!! χαχχα όλοι όσοι ήταν γυρω τις κορόιδευαν :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
oταν κανουν σαν τις κοτες πολυ με νευριαζουν ...λες κ στο χωριο τους δεν ειχαν ξαναδει σκυλο! Δε ξερω ισως να εχουν φοβια και να μη μπορω να μπω στη θεση τους,αλλα νομιζω το κανουν επιτηδες για να φανουν "καθαρες" και μεις που τους πιανουμε βρωμιαρηδες.
γουστάρω που είμαι βρωμιάρης :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Και εγώ θυμάμαι πριν πολλάααααα χρόνια στο Πανεπιστήμιο στο Γουδί υπήρχε μια αγέλη αδέσποτων που εκεί ήταν το στέκι τους. Είχαν υπό την εποπτεία τους 2-3 τετράγωνα. Ο αρχηγός της αγέλης ήταν μεγαλόσωμος και δεν σήκωνε και πολλούς τσαμπουκάδες. Έβαζε τα πράγματα στην θέση τους σε μηδέν χρόνο. Ίσως είχε εκπαιδευτεί απο κάποιους καθηγητές μας:D

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
να πω κι εγω οτι στη νομικη υπαρχουν αδεσποτακια κατ εξοχην !θυμαμαι στην ποινικη δικονομια δε, χαρακτηριστικα, η καθηγητρια ελεγε να μην ενοχλουμε τη μασκοτ του μαθηματος! αραζε στα διαζωματα το γλυκο μου..

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Επιτέλους, και κάτι ευχάριστο ! Έχουμε κουραστεί να ακούμε για κακοποιήσεις και φόλες ! Μπράβο βρέ παιδιά, μου φτιάξατε την διάθεση !!! :):):)