με βασει την επιστημη , που εκμεταλλευεται την φυση για να παραξει φαρμακα, χημικα, και πολλα προιοντα που καθημερινα και ανειλειπως καταναλωνουμε ΟΛΟΙ μας,
λαθος για να βγαλουν λεφτα τα κανουν
να πουμε ποσες αρρωστειες αμολουν οι επιστημονες στην αφρικη ;
ποσα πυρηνικα δοκιμαζουν κοντα σε κατοικημενα απο αυτοχθονες τροπικα νησια ; ποσες φυλες εξαλειψαν σε μια γενια μεσα οι γαλλοι ; παιδια που γενιουνταν χωρις εγκεφαλο και πεθαιναν σε μερικε ωρες ενω ποτε δεν ηταν στην ουσια ζωντανα ; σαν τις κρεατομαζες που τρωμε ;
οι ασιατες μπορει να τρωνε σκυλους και να χαλιεσαι και εγω χαλιεμαι μην νομιζεις αλλα ετσι ζουν , οι δυτικοι ζουν απο τα δεινα των αλλων ; οχι αλλα ναι
πολυ εγωιστικο να επιβαλεις στους αλλους τα θελω σου και τα πρεπει σου
αν γυρω σου δεν βλεπεις μαλακες στην χωρα του μαλακα ...
οσο για τον πολιτισμο των χωρων εκει , τωρα πια οπως και εδω δεν ειναι τιποτα σε σχεση με το τι ηταν
επισης δες ντοκυμαντερ με αυτοχθονες φυλες του αμαζονιου που τρωνε , ω θεε μου μαιμουδες αλλα τις σκοτωνουν με δηλητηριο που τους προκαλει ευορια για να μην τις δυσαρεστησουν με φυσοκαλαμο και ετα κανουν χιλιες δεησεις για να βρουν τον σωστο δρομο στην μεταθανατο ζωη , και οι γεροι των φυλων μια μερα λενε σημερα θα πεθανω το ανακοινωνουν στην φυλη ξαπλωνουν κατω απο ενα δεντρο χαιρετουν οικογενεια και φυλη κλεινουν τα ματια τους και παιθενουν χαμογελαστοι και μετγα σκεψου που εισαι εσυ 1 000 000 χρονια μπροστα
μεσα στο αγχος και στην δυσειδαιμονια να φοβασαι μην μπεις φυλακη , μην πεσεις εξω και μην πεθανεις και πες μου πιυ εισαι εσυ και που ειναι οι πρωτογονοι δυσειδαιμονες
αυτο που θελω να πω ειναι πολυ απλα οτι μας εχουν παραμυθιασει τοι βρηκαμε ταβανι στην γνωση , στον κοσμο στην ποιοτητα ζωης ενω δεν εχουμε τιποτα
ζωα γενιομαστε , εξαγριωνωμαστε μεσα στους ρυθμους του φανταχτερου μας κοσμου και ηδη νεκροι πεθαινουμε
σκατα και αποσκατα ειμαστε οι δυτικοι και οι δυτικοποιημενοι ασιατες δεν λεω οχι
αν εμεις σκοτωνουμε το γουρουνι με την βαρια και αυτοι τον σκυλο οπως τον σκοτωνουν δεν διαφερουμε επειδη εμεις τρωμε μονο ( ; ) το γουρουνι