Μολις μου εκαναν παραπονα....

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
αν ειναι της midwest θα εχει και διαχωριστικο, οποτε και μεγαλο να ειναι, τωρα στη φαση που ειναι κουταβι θα μπορεις να το χωρισεις.
Της midwest ειναι και ναι εχει διαχωριστικο και εχει και δυο πορτες. Το θεμα μου ειναι αν ειναι υπερβολη να παρω τετοιο μεγεθος ή αν ειναι οκ. Οσο πιο μεγαλο τοσο το καλυτερο η δεν εχει να κανει?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Natasaki μην προβληματίζεσαι τόσο πολύ.
Crate θα πάρεις, όχι διαμέρισμα. Χωράει εκεί που θέλεις να το βάλεις; Χωράει το σκυλί σου; Ολα καλά. Ας της είναι και αρκετά άνετο. Δεν πειράζει. Απλα δωματίου δεν θα έχει. Δες μήπως πάρεις μαζί και μπολάκι που βιδώνεται ή στερεώνεται στα κάγκελα, να της έχεις και νεράκι, σε σημείο, που δεν θα κινδυνεύει να το χύσει.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος στο crate μέσα θα πρέπει να στέκεται κανονικά όρθιος, να μπορεί να γυρίσει και να ξαπλώσει άνετα!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Natasaki μην προβληματίζεσαι τόσο πολύ.
Crate θα πάρεις, όχι διαμέρισμα. Χωράει εκεί που θέλεις να το βάλεις; Χωράει το σκυλί σου; Ολα καλά. Ας της είναι και αρκετά άνετο. Δεν πειράζει. Απλα δωματίου δεν θα έχει. Δες μήπως πάρεις μαζί και μπολάκι που βιδώνεται ή στερεώνεται στα κάγκελα, να της έχεις και νεράκι, σε σημείο, που δεν θα κινδυνεύει να το χύσει.
Ναι οκ δεν θα παρω διαμερισμα απλα θα ηθελα να παρω κατι που να ειναι το ιδανικο για την μικρη,να θυμηζει οσο το δυνατον λιγοτερο ¨κλουβι ¨ για εκεινη.
Ο σκύλος στο crate μέσα θα πρέπει να στέκεται κανονικά όρθιος, να μπορεί να γυρίσει και να ξαπλώσει άνετα!
Νομιζω οτι κ κωλοτουμπες θα κανει η μικρη κ στις δυο περιπτωσεις των διαστασεων.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Νομίζω οτι και το 61 μια χαρά θα είναι - αλλά αν έχεις χώρο και θες μεγαλύτερο...
Πάντως, όντως μη το σκέφτεσαι όπως το βλέπουμε εμείς, δηλαδή κλουβί/της φυλακής τα κάγκελα/τιμωρία και έτσι: δες το σαν φωλίτσα και καταφύγιο, με απόλυτη ηρεμία και ασφάλεια :) Παιχνιδάκια, λιχουδιές, μαξιλάρι, πετσετούλα/κουβερτούλα == σκυλοσουϊτα!!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Νομίζω οτι και το 61 μια χαρά θα είναι - αλλά αν έχεις χώρο και θες μεγαλύτερο...
Πάντως, όντως μη το σκέφτεσαι όπως το βλέπουμε εμείς, δηλαδή κλουβί/της φυλακής τα κάγκελα/τιμωρία και έτσι: δες το σαν φωλίτσα και καταφύγιο, με απόλυτη ηρεμία και ασφάλεια :) Παιχνιδάκια, λιχουδιές, μαξιλάρι, πετσετούλα/κουβερτούλα == σκυλοσουϊτα!!
Εχω χωρο μωρε μεσα στο σαλονι κ λεω τελικα να παραγγειλω το πιο μεγαλο για να ειμαι πιο ησυχη εγω! Ελπιζω να μας βοηθησει σε ολους τους τομεις,γαυγισμα-ανησυχια-ασφαλεια.. Σκυλοσουιτα ε? χαχα ναι καπως ετσι θα το κανω να μοιαζει :)

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Καλη επιτυχια!

Υπαρχει θεμα εδω στο φορουμ για το πως θα τη μαθεις :)

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ευχαριστω παιδια να ´στε καλα :) θα το κοιταξω λεπτομερως το θεμα στο φορουμ οταν παω σπιτι μετα την δουλεια. Ειμαι περιεργη για το πως θα το δεχτει..ελπιζω να το παρει με καλο ματι η σκατουλα!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Λοιπον,ετοιμο..της εβαζα λιχουδιες στην αρχη για να πηγαινει μεσα κ να τις τρωει κ ολα καλα,μια χαρα εμπαινε μεσα..τωρα που την εκλεισα την πορτα κλαιει κ ξυνει-σκαβει για να βγει!! Τ κανω?? αδιαφορω?? ηταν πολυ νωρις να κλεισω πορτα?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δούλεψε την μερικές μέρες να εμπεδώσει το μπες-βγες σαν διαδικασία όταν της το ζητάς και μετά εισάγεις και την παραμονή μέσα με κλειστή πόρτα!

Όχι τίποτα άλλο, μην στρεσσαριστεί το ζώο!

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Μμ οκ αυτο θα κανω. Τελικα την εβγαλα αφου της ειπα με εντονο τονο ΟΧΙ κανα δυο τρεις φορες μεχρι που σταματησε κ απλα με κοιτουσε,τοτε ανοιξα αμεσως να βγει. Θα το εχω μερικες μερες ετσι απλα ανοιχτο αν ειναι να το δει σαν φωλια κ μετα θα αρχισω να την κλεινω μεσα. Εκανα ενα μινι τεστακι παλι,της ελεγα μπες μεσα κ της εδινα λιχουδιες,στην αρχη δεν το καταλαβε μετα που το πηρε πρεφα οτι θα της δωσω λιχουδια με το που της ελεγα μπες μεσα κατευθειαν πηγαινε κ καθοταν μεχρι να της δωσω,την ετρωγε κ εβγαινε..
Υ.γ. Την εχει αραξει στον καναπε τωρα για υπνο....... ( κ εγω ελεγα θα παει στο κρειτ.....)

Last edited: