Μινι πινσερ η γερμανικο πινσερ?Μαλλον απο πετ σοπ!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Για να μην αναφερω το γεγονος οτι η μικρη της εχει προβλημα συμπεριφορας μιας και πηγε να κανει ντου 2-3 φορες στον γκουτσι μου....οχι οτι εμενα ειναι αγιος,ειδικα οταν προκειται για αρσενικο σκυλο που βολταρει διπλα μας(!) αλλα μιας και εχει ενα μικρο σημαδακι απο δαγκωνια στην ακρη του αυτιου του(και λογω του γεγονοτος οτι η προηγουμενη''κυρια'' που τον ειχε τον εβαζε να κοιμαται σε κλουβακι για να μην ενοχλει τα δικα της)συμπαιρενω οτι δεν περασε κι ευκολα και θα κανει καιρο να κοινωνικοποιηθει πηρωσ...για ενα σκυλι ομως που μεγαλωσε σε σπιτι δεν ειναι κατι το μεμπτο????επισης εχω παρατηρησει οτι μερικες μερες δεν την βγαζει καν βολτα τη μικρη της,πραγμα ανηκουστο για πινσερ μιας και αν δεν ασκηθουν σωστα μπορουν να χοροπηδανε απο δω κι απο κει ολη μερα!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν μπορώ να καταλάβω το επιχείρημα σου οτι κοιμόταν σε κλουβάκι! Που είναι το κακό σε αυτό? Το να ειναι συνέχεια σε ενα κλουβί είναι κακό όχι να κοιμάται μόνο!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Προσωπικα πιστευω οτι ενας σκυλος που ειναι μολις 5 κιλα(και οχι καποιος μεγαλοσωμος που ισως μπορει να προκαλεσει περισσοτερες ζημιες )δεν πρεπει να κοιμαται σε κλουβι μεταφορας(και οχι crate πχ)ειδικα απο τη στιγμη που ΟΛΑ τα υπολοιπα σκυλια που ειχε η κυρια δεν κοιμοντουσαν και αυτα σε κλουβια....Εγω του εχω κρεβατακι και κοιμαται και μονος του στο σαλονι και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν μου εχει κανει το παραμικρο!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
καλησπερα και παλι παιδια.....jac ναι τα γερμανικα πινσερ ειναι ελαφρως πιο μεγαλοσωμα απο τα γνωστα σε ολους μας μινι πιν...(κι εγω μη φανταστεις,ιδεα δεν ειχα!απλως μετα απο 3(!)μερονυχτα μελετης σχετικα με τον μικρο το ανακαλυψα!)
Και το δικο σου το πιντσερακι γερμανικο ειναι!
Απλα ειναι πιο μικροσωμο.

ΙΣΤΟΡΙΑ: Όταν διαπιστώθηκε ότι τα μικρότερα σε μέγεθος κουτάβια Πίντσερ όχι μόνο κατάφερναν να επιζήσουν αλλά ήταν πολύ ζωηρά και έξυπνα οι εκτροφείς προσπάθησαν, με επιλεκτικές διασταυρώσεις, να παράγουν μικρόσωμα Πίντσερ. Με το πέρασμα του χρόνου το Πίντσερ Μινιατούρα αναγνωρίστηκε σαν ξεχωριστή ράτσα και έγινε πολύ δημοφιλές.

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Και το δικο σου το πιντσερακι γερμανικο ειναι!
Απλα ειναι πιο μικροσωμο.

ΙΣΤΟΡΙΑ: Όταν διαπιστώθηκε ότι τα μικρότερα σε μέγεθος κουτάβια Πίντσερ όχι μόνο κατάφερναν να επιζήσουν αλλά ήταν πολύ ζωηρά και έξυπνα οι εκτροφείς προσπάθησαν, με επιλεκτικές διασταυρώσεις, να παράγουν μικρόσωμα Πίντσερ. Με το πέρασμα του χρόνου το Πίντσερ Μινιατούρα αναγνωρίστηκε σαν ξεχωριστή ράτσα και έγινε πολύ δημοφιλές.

:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn