Σοβαρα τωρα???δηλαδη εγω που εχω αγορασει ενα pomeranian απο pet shop ειμαι αναισθητος-χωρις λογικη-χωρις να εχω ψαξει για την ρατσα-χωρις να με νοιαζουν τα αδεσποτα της καθε φιλοζωικης
Ούτε ανέυθυνος ούτε τίποτα. Εσύ είσαι άλλος ένας που βοήθησε μια σκύλα να αργοπεθαίνει σε ένα κλουβί βασανισμένη από τις πολλές γέννες. Και μην ακούσω τις κλασικές βλακείες, τι θα απογίνουν αυτά τα σκυλιά..
Για τα puppy mills έχεις ακουστά;
[video=youtube;ZVyFSTYY7zg]http://www.youtube.com/watch?v=ZVyFSTYY7zg[/video]
Pomeranian ε; Να ζητήσω το pedigree και το όνομα του εκτροφείου από το οποίο προήλθε το σκυλί; Άδικος κόπος μάλλον..
που παρολο το "ΟΝΟΜΑ=Φ Ι Λ Ο Ζ Ω Ι ΚΗ " το μονο που κανουν ειναι να μαζευουν τα αδεσποτα, να τα στειρωνουν και μετα να τα ξαναπετανε στο δρομο!!!!! Ηρακλειο Κρητης. Αθηνα Δυτικα Προαστεια!!!! Η ιδια συμπεριφορα και τροπος αντιμετωπισης προς τα αδεσποτα!!!!
Ναι ρε φίλος. Αν εσύ παίρνεις κουτάβι από pet shop, αφήνεις αυτόματα ένα σκυλί στο δρόμο. Οι φιλοζωικές δεν είναι υπεράνθρωποι να κρατάνε όσα σκυλιά βρίσκουν αδέσποτα. Ό,τι μπορούν κάνουν. Και η τακτική που τα "ξαναπετάνε" στο δρόμο, δεν είναι επιλογή τους.
Εγω ηθελα για πολλα χρονια την συγκεκριμενη ρατσα (πομερανιαν) διοτι ειναι απο τις αρχαιοτερες ρατσες που εχουν διατηρησει ολα τα χαρακτηριστικα τους ΑΝΕΠΑΦΑ!!!!
Κοίτα..ο 18ος αι. δεν είναι και αρχαιότητα.
Και πηρα απο πετ σοπ διοτι ενα αδεσποτο(συνηθως μεγαλοσωμο) δεν μπορουσα να το φιλοξενησω και να ειναι χαρουμενο διπλα μου....
ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ | Facebook
Όντως, μιλάμε για μεγάλη έλλειψη σε μικρόσωμα σκυλάκια. Κι αυτό είναι μόνο μία από τις δεκάδες σελίδες προώθησης αγγελιών αδέσποτων.
γιατι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ τους ανθρωπους που το "παιζουν" φιλοζωοι και παιρνουν απο φιλοζωικες τα αδεσποτα και τα παρατανε στα μπαλκονια!!!!
Οποιοσδήποτε το κάνει αυτό, η φιλοζωική έχει το δικαίωμα να του πάρει το ζώο πίσω. Γι' αυτό άλλωστε υπογράφεις συμβόλαιο για την ευζωία του σκύλου με προϋπόθεση να σε επισκέπτονται συχνά. Πολλές φορές ακόμα σε παρακολουθούνε χωρίς να το ξέρεις, αν αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σου ως ιδιοκτήτη.