Μινιατούρα πίνσερ κουκλί

alexis cosmo

Member
11 Ιανουαρίου 2013
18
0
καλησπερα στην παρεα των αγαπημενων μας τετραποδων.
ειμαι ο αλεξης απο θεσσαλονικη και πριν 2 μερρες αποκτησα ενα πινσερ μονιατουρα που το ηθελα εδω και 3 χρονια.
ειναι αρσενικος και 3 μηνων ακριβως.
και πολυ χαδιαρης ομως...
παρα πολυ ωραιο φορουμ εχετε και πολυ κατατοπιστικο.
ευχαριστω για την φιλοξενια..

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
γιατι ρε παιδια???
εβαλε μια φορα την θυλικια για ζευγαρωμα κακο ειναι??
Ναι!
ετσι κανουν πολλοι και μετα γεμιζουν οι δρομοι με πεινασμενα/σκοτωμενα/βασανισμενα αδεσποτα...

η σκυλιτσα ζευγαρωσε με ''συνοικεσιο'' μαλλον ,αρα ουτε ''φυσικη επιλογη'' υπηρξε, ουτε εξετασεις καταλληλες για το αν ειναι καταλληλη για αναπαραγωγη!

τα υπολοιπα τι τα εκανε?

alexis cosmo

Member
11 Ιανουαρίου 2013
18
0
και η μανα και ο μπαμπας εχουν βιβλιαρια και pedigree και τον αρσενικο τον βρηκαν μεσω του κτηνιατρου.
εκανε 5 και τα αλλα 4 τα πουλησε 250ευρω το ενα.
και σιγουρα δεν θα γεμισει τους δρομους με σκοτωμενα pincer γιατι δεν το παιρνει καποιος που δεν το θελει πραγματικα.
προσωπικα δεν εχω δει ποτε σκυλι ρατσας αδεσποτο η σκοτωμενο σε δρομο
εσυ???

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
και η μανα και ο μπαμπας εχουν βιβλιαρια και pedigree και τον αρσενικο τον βρηκαν μεσω του κτηνιατρου.

αρα ο εκτροφεας που σας το εδωσε (και του αλλου απ οτι καταλαβα) επιτρεπει του πελατες του να κανουν οτι ζευγαρωμα θελουν...(τα βλεπετε μερικοι?)
το μεσω κτηνιατρου δεν μου λεει τιποτα...

εκανε 5 και τα αλλα 4 τα πουλησε 250ευρω το ενα.

καλοφαγωτα...

και σιγουρα δεν θα γεμισει τους δρομους με σκοτωμενα pincer γιατι δεν το παιρνει καποιος που δεν το θελει πραγματικα.

ετσι λες? θες να σου δειξω ποσα σκυλια που καποιοι τα πληρωσαν ειναι παρατημενα στους δρομους?θες να σου δειξω ποσα κουταβια γεννησαν αυτα τα σκυλια?...και οτι τα περισσοτερα μονο καλη καταληξη δεν εχουν?

προσωπικα δεν εχω δει ποτε σκυλι ρατσας αδεσποτο η σκοτωμενο σε δρομο
εσυ???

οχι απλα εχω δει πολλα ,αλλα εχω ενα (χασκυ παρατημενο ηταν)
ποσα να σου δειξω να πειστεις?πες μου...
..

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ποιος εκτροφεας εδωσε την αδεια του για το ζευγαρωμα,που το λεει αυτο?
Αν τα σκυλια εχουν pedigree δεν σημαινει οτι ειναι και απο εκτροφεια!

alexis cosmo

Member
11 Ιανουαρίου 2013
18
0
εσεις απο που πηρατε σκυλι απο pet shop??
και ποσο σιγουροι ειστε για την γενα οτι ηταν σωστη?
πριν 20 χρονια για να παρεις σκυλο εβλεπες με τι θα το ζευγαρωσεις?
αν δεν ξερει ο κτηνιατρος με τι ειναι σωστο να ζευγαρωσει τοτε ποιοε ξερει? τα pet shop που τα βαζουν να γεναν σε κλουβια 0,5χ0,5?
δεν αντιλεγω αλλα πλεον για να παρει καποιος σκυλι η θα παρει αδεσποτο και δεν θα ρωταει κανεις για το αν ηταν σωστη η γενα αλλα μονο θα ελεγε μπραβο
η θα κανει 2 χρονια και εξετασεις dna για να βρει την καταλληλη γενα στον καταλληλο χρονο και την καταλληλη εποχη

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Ποιος εκτροφεας εδωσε την αδεια του για το ζευγαρωμα,που το λεει αυτο?
Αν τα σκυλια εχουν pedigree δεν σημαινει οτι ειναι και απο εκτροφεια!
Σημαινει οτι ειναι η πλαστα η απο εκτροφειο...κανω λαθος?

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com

οχι!απο το δρομο τα πηρα! και το χασκυ και το αλλο!

οχι και τοτε ζευγαρωνε ο καθενας ο,τι ειχε με τα σημερινα αποτελεσματα...

αν δεν ξερει ο κτηνιατρος με τι ειναι σωστο να ζευγαρωσει τοτε ποιοε ξερει? τα pet shop που τα βαζουν να γεναν σε κλουβια 0,5χ0,5?

οκ...τοτε ποιες εξετασεις εκανε πριν το ζευγαρωμα? εκτος αιματολογικων μιλαω...μελετησε μηπως και τα πεντιγκρυ να δει πρωτερηματα/ελαττωματα γονεων?

δεν αντιλεγω αλλα πλεον για να παρει καποιος σκυλι η θα παρει αδεσποτο και δεν θα ρωταει κανεις για το αν ηταν σωστη η γενα αλλα μονο θα ελεγε μπραβο

τι παει να πει ''σωστη γεννα'' σε ρατσας εχεις καταλαβει?
τα αδεσποτα δεν εχουν περιορισμενη ''γεννετικη δεξαμενη'' οπως τα ρατσας για να εχουν τα προβληματα
και ζευγαρωνουν βαση ''φυσικης επιλογης''...μεγαλη διαφορα!

η θα κανει 2 χρονια και εξετασεις dna για να βρει την καταλληλη γενα στον καταλληλο χρονο και την καταλληλη εποχη

αρα...βαριεται/δεν θελει να ξοδευτει...και δεν τον νοιαζει τι θα γεννηθει...απλα να τσεπωσει το 1000κο ηθελε...
..

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καποιοι κουτοβοπαραγωγοι δηλωνουν καποιες γεννες τους...οποτε γνησια τα χαρτια αλλα οχι απο εκτροφειο!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Καποιοι κουτοβοπαραγωγοι δηλωνουν καποιες γεννες τους...οποτε γνησια τα χαρτια αλλα οχι απο εκτροφειο!
νομικα εκτροφεις ειναι ομως...!!!
αφου τις δηλωνουν και εχουν πεντιγκρυ καποιος τις δεχεται...κανω λαθος?

περιμενεις ολος ο κοσμος να μπει στη διαδικασια ποιος ειναι εκτροφεας και δεν ειναι ,και ποιος ειναι καλος και δεν ειναι?με τι γνωσεις θα το κανει αυτο καποιος που δεν ξερει?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Και εγώ την "πάτησα" σαν και εσένα ...
Δεν ρώτησα, δεν έψαξα,δεν έμαθα και πήρα από το γνωστό του γνωστού!!!

Όμως όταν μπήκα στο forum και ξεστραβώθηκα το μετάνιωσα που δεν πήγα να πάρω ένα αδέσποτο να το σώσω.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσω τον επόμενο μου σκύλο με αυτό τον τρόπο.
άκου τι σου λένε, που τουλάχιστον εσύ να μην κάνεις τα ίδια λάθη και διαιωνίζουμε την κατάσταση!

Καλό είναι 20 χρόνια μετά να μην σκεφτόμαστε όπως 20 χρόνια πίσω.

alexis cosmo

Member
11 Ιανουαρίου 2013
18
0
φιλε μου το προηγουμενο μου σκυλι ηταν αδεσποτο αλλα δυστιχος μου το κλεψανε.
ηταν κανις απο οτι ειπε ο κτηνιατρος αλλα ηταν πανεμορφο με χρωμα τιγρε.
αφου ξερετε τι γινετε με τα σκυλια γιατι δεν κλεινουν ολα τα pet shop που σιγουρα ολα τα σκυλια δεν ειναι καλα?
οπως και να εχει το κουταβι θα προσπαθησω να ειναι οσο πιο χαρουμενο γινεται οπως το αδεςσποτο.
με την διαφορα οτι θα ειναι μεσα γιατι το αλλο ηταν πολυ πιο μεγαλο για το σπιτι και το ειχα στην αυλη.
ρωτα εναν εναν απο ολους εδω μεσα αν κοιταξαν πρωτα ολα τα παραπανω για να αγορασουν σκυλο
και ειμαι σιγουρος οτι ουτε οι μισοι δεν ξεραν τιποτα τοτε.
απλα τον πηραν και πολοι τον πηραν και για μοστρα και μετα τον χαρισαν.
συμφωνεις πιστευω.

alexis cosmo

Member
11 Ιανουαρίου 2013
18
0
και πιστεψε με δεν το πηρα για μοστρα γιατι αν ηταν θα επερνα ενα πιτ μπουλ η ενα ροτβαιλερ
που ειναι και θυρια και θα το επεζα και μουρη.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29

Όχι. Κι όσοι το έκαναν το μετάνιωσαν αργά ή γρήγορα.

Γι' αυτό ενημερωθήκαμε ΠΡΙΝ αποκτήσουμε.

Αν το εψαχνες, ναι. Δε δημιουργήθηκαν πριν 20 χρόνια οι φυλές. Απλά έγινε η ενημέρωση πιο προσιτή σε όλους.

αν δεν ξερει ο κτηνιατρος με τι ειναι σωστο να ζευγαρωσει τοτε ποιοε ξερει?

Ο κτηνίατρος ξέρει να φροντίζει την υγεία τους. Δεν είναι ο Hitch να ξέρει ποιος ζευγαρώνει με ποιον.

τα pet shop που τα βαζουν να γεναν σε κλουβια 0,5χ0,5?

Σου είπε κανείς ότι υποστηρίζουμε τα πετσοπ και το λες συνεχώς;

Όντως. Είναι πολύ σωστό να πάρεις από ιδιώτη ένα σκυλί που δημιουργήθηκε και πήρε τη θέση ενός υπάρχοντος αδέσποτου που θα συνεχίσει να ζει σε κλουβί.

Αυτό ακριβώς να κάνεις αν έχεις πραγματική αγάπη προς μία φυλή. Όχι μόνο να πουλάμε το προσωπικό μας ψώνιο ότι έχουμε ρατσάτο σκυλί.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ*λους.
.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi