Μικρό βελγάκι έρχεται!!!!!

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Ευχαριστουμε Natassa!... εσεις στημενοι στο αεροδρομιο με τις ωρες...ολοι οι "Βελγοι" εχουμε ωραια τρελα:):Dκαι οπως εχει πει και η tara να ανοιγουμε σιγα σιγα και κανενα subforum με τα Βελγακια:)

Και η Λωρη μικρη,χνουδομπαλα παντως και στυλ..αλεπουδακι!:D

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Αλεπουδάκι το τερβίρεν, αρκουδάκι το γκρένενταλ...
Κάτι σε καθαρόαιμο σκυλάκι; :D
mareco παντως ειλικρινα εχεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ χιουμορ:D:)

εσκασα στα γελια και με τον αρκτουρο:D

ασε που μαρεσει το Σωτηρης.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Συνωνόματος; :p
Και που να τον δεις μωρό στο άλμπουμ του... ;):)

flandra

Member
7 Οκτωβρίου 2009
20
0
Ευχαριστουμε και καλη υπομονη και σε σενα!Τι σκυλονι περιμενεις?και βεβαια θα γραψουμε για τις πρωτες σκυλομερες μας:D
Τι περιμενουμε? Βελγακι!!!!!! Στο εκτροφειο τα λεγαμε, θυμασαι? Οταν ειχατε πρωτοδει το δικο σας απο αποσταση......

Last edited:

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
@ flandra δεν σε καταλαβα αρχικα,με την απαντηση τωρα ναι σε θυμηθηκα:)

Τι κανετε υποψηφιοι σκυλογονεις!?

Αφου εκεινη την μερα τα ειδαμε απο μακρυα,οπως ειδατε,επιστρεψαμε και περασαμε αρκετη ωρα μαζι με τα κουταβια!

Τωρα ξεκιναει και για εσας η αναμονη ε?Τουλαχιστον πηρατε μια καλη γευση απο το ποσο σωστη δουλεια γινεται στο εκτροφειο,και τι σημαινει Βελγικος ποιμενικος!!Σας ευχομαι αρχικα καλη υπομονη παιδια (και ολα να πανε καλα) και μεις εδω ειμαστε και θα τα λεμε συχνα:)

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
@ TARA μμμμ...περισσοτερο μας προετοιμαζει το βιντεο που μας εστειλες:DΚατι παραπανω σιγουρα ξερεις εσυ:D:);)

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Δεν παιζω με τον πονο σου αλλα.......ακομα?
:D Ακομα!

Το ερχομενο σ.κ,αντε την δευτερα(18/5) θα το παρουμε.Εχουμε κανει και ολες τις προετοιμασιες για την υποδοχη!Crate,παιχνιδια,κρεβατι,αντιολισθιτικες μοκετες κλπ.

Μονο κοκκινο χαλι δεν θα του στρωσουμε!:D

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Άσε άσε, επειδή την έχω και μέσα αντί να βγάλω τα χαλιά για καλοκαίρι εγώ βάζω και άλλα (ένα ένα μην πάθει και κανένα εγκεφαλικό η σύζυγος :) ) αν και στο τέλος πιο φτηνά θα μου έβγαινε αν έβαζα αντιολισθητική μοκέτα.