Μικρόσωμο ημίαιμο θηλυκό παρατημένο

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εδω και κανα 2 εβδομαδες υπαρχει στην γειτονια μου αυτο το ομορφο σκυλακι.Απ'οτι εμαθα το ταιζουν οι γειτονες.Το καλο ειναι οτι δεν απομακρυνεται απο την περιοχη αν και με ακολουθει μεχρι καποιο σημειο οταν με βλεπει με τον σκυλο μου.Υπολογιζω οτι ειναι περιπου 12 κιλα και ηλικιας 1,5-2 χρονων γιατι εχει κιτρινα δοντια.Φαινεται φιλικη με τους ανθρωπους και με αλλα σκυλια αλλα λιγο φοβισμενη--επιφυλακτικη οταν απλωνα το χερι μου να την χαιδεψω.Λογικο γιατι χθες εμαθα οτι 2 ατομα τουλαχιστον την χτυπησαν,ο 1 με 1 βεργα γιατι πλησιασε το δικο του δεσποζομενο θυληκο το οποιο ειχε λυτο.Αν μεινει εκει δεν ξερω ποια θα ειναι η καταληξη της,φοβαμαι μην την βρω χτυπημενη ασχημα η μην φαει καμια φολα.Προς το παρον φαινεται υγιης και καθαρη.Μοιαζει με μικρο πιτμπουλακι,εχει ομορφα χαρακτηριστικα και σωματοτυπο.Ενδιαφερεται καποιος να την σωσει?

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο γι' αυτήν;
Να την στειρώσεις ας πούμε;

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Βασικα αν μπορουσα μπορει να την υιοθετουσα,αλλα δεν γινεται.Μιλησα λιγο με 1 κυρια που δουλευε χρονια στην Ζωοφιλικη και μου ειπε να παμε καποια στιγμη να την δει.Ελπιζω να κανει κατι για αυτην μεσω της Ζωοφιλικης,τουλαχιστον να στειρωθει για να υιοθετηθει πιο ευκολα και οποιος την παρει να μην επιβαρυνθει τα εξοδα της στειρωσης.Απ'οτι ξερω εχει βοηθησει καποια αδεσποτα της περιοχης με εμβολια κλπ εκτος απο το οτι τα ταιζει.Προσωπικα δεν μπορω να την βοηθησω με οικονομικο τροπο,δεν μπορω να ανταπεξελθω ουτε καν στα εξοδα του σκυλου μου...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Πριν λιγο την ειδε η κυρια απο την Ζωοφιλικη και ειπε οτι ειναι στειρωμενη.Της εβαλα 1 κουβα με νερο,λιγα μακαρονια,κονσερβα και ξηρα και αφησε μονο την ξηρα.Μου ειπε οτι ειναι τυχερη που ειναι στειρωμενη αλλιως θα της ορμουσαν αλλα σκυλια.Θα προσπαθησει ειπε να μιλησει σε 1 γνωστη της μηπως την κρατησει στην αυλη της η εστω να της βρουμε 1 σπιτακι και να το βαλουμε εκει κοντα που αραζει.Με παρακαλεσε να την ταιζω.Μπορειτε να την προωθησετε μεσα απο το φορουμ?Γιατι νομιζω δεν διαβαζουν πολλοι τα θεματα με τις αγγελιες...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ευχομαι να εχει καλη τυχη κ να βρει γρηγορα ενα μονιμο σπιτακι.. Αν εχεις φεισμπουκ βαλε κ εκει αγγελια στο ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ. Βρισκουν καθημερινα σπιτι σε πολλα αδεσποτα

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Την ποσταρα στο FB καποιες φορες με φωτογραφιες και βιντεο αλλα δεν ενδιαφερθηκε καποιος,ειναι πολλα που χαριζονται.Θα την βαλω και στην Καμπανια Προωθησης Φιλοξενιων αν και ειναι πνιγμενοι πιστευω.Παντως το συγκεκριμενο σκυλακι επειδη ειναι σχετικα μικροσωμο καπου 10-12 κιλα το υπολογιζω,ειναι και στειρωμενη εχει ελπιδες να υιοθετηθει.Ειναι και στειρωμενη.Μου ειπε η κυρια Σοφια οτι θα της κανει και εμβολιο και να της παρουμε και 1 κολλαρο για τσιμπουρια.Ποιο κολλαρο λετε να της παρω?Καποιο φθηνο μπορω.Της Bayer?Ευτυχως ειναι κοντοτριχη αλλιως το πιθανοτερο να ειχε ψυλλους η και τσιμπουρια.Παντως ειναι εκει εδω και κανα μηνα και ειναι αρκετα καθαρη,μαλλον την παρατησαν γιατι αν ηταν μηνες εξω,αλλιως θα ηταν αδυνατη και βρωμικη...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Της αγορασα 1 κολλαρο Bolfo και την αλλη μερα της το ειχαν βγαλει,ελεος δλδ.Βλακεια μου που δεν της πηρα 1 αμπουλα Exspot που εχει 3,5 ευρω,το κολλαρο εκανε 9,5.Απ'οτι μου ειπε 1 γειτονας εκει κοντα υποψιαζεται ποιος το πηρε και του ειπα σ@@τα στα μουτρα του οποιος το πηρε και αν το δω φορεμενο σε αλλον σκυλο θα το παρω πισω

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εστιασε σε αυτο το πανεμορφο κοριτσακι και χεστους τους αλλους. Ειναι πανεμορφο παντως ,οντως. Εχω ξηρα εαν θελετε.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Ενδιαφερθηκε η κοπελα που εχει κτημα στο Κιατο να την παρει.Εχει αλλα 3 σκυλια και κανα 2 γατες αν θυμαμαι καλα και ειναι απο τα ατομα που ειναι ζωοφιλα,βοηθαει γενικα οποιο βρισκει στον δρομο.Υπαρχει μου ειπε 1 γνωστη της που ερχεται Αθηνα και αν ξαναρθει πριν γυρισει στο Κιατο της ειπα να μιλησει μαζι μου και να παρει την σκυλιτσα.Αλλα αγνωστο το ποτε μπορει να γινει αυτο.Μηπως υπαρχει καποιος που κανει ταξιδι Αθηνα-Κιατο?