Ενα μικρό update από τον Prince που μου έχει πάρει μυαλό καρδιά και γενικά τα πάντα!
Τρομερή εξυπνάδα, έως τρομακτική θα έλεγα. Ότι είχα διαβάσει και ακούσει για Labrador ισχυουν. Εάν δε το ζήσεις δε μπορείς να το καταλάβεις πλήρως.
Το μόνο ‘θέμα’ που αντιμετωπίζω είναι η αυτοσυγκράτηση του όταν βλέπει αλλο σκύλο. Ενώ γενικά ακούει σε πολύ πολύ καλό βαθμό, και βασικές εντολές αλλά και εντολές που απαιτούν αυτοσυγκράτηση, πχ να αφήσει κάτι που μυρίζει-δαγκώνει, να περιμένει να φάει την τροφη του, να είναι δίπλα μου στη βόλτα, και έχει και πολύ καλό recall Όταν δει αλλο σκύλο κατεβάζει ρολά και απλά θέλει να πάει. Όταν τον πηγαίνω στο πάρκο με αλλά σκυλιά, παίζει, τα γνωρίζει και μετά είναι πάλι υπάκουος. Όταν όμως δει ένα σκύλο για πρώτη φορά, δεν μπορεί να συγκρατηθεί και απλά τραβάει.
Η εν γένη του συμπεριφορά είναι καλη,(δεν καταστρέφει, δεν απαιτεί επιμονα και με άσχημο τρόπο κλπ)
Εδώ χρειάζεται να δουλέψω στο να αδιαφορεί η στην υπομονή;(στο μυαλό μου τα έχω διαχωρίσει και έχω προσπαθήσει να τα περασω στην εκπαίδευση διαφορετικά).
View attachment 75119View attachment 75120View attachment 75121View attachment 75122View attachment 75123View attachment 75124