Μικρή επισκέπτης

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εδώ και αρκετό καιρό σε μια μικρή από τις αγέλες που τριγυρνούν εδώ, έχω δει αυτή τη μικρούλα. Είναι τώρα η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που περνάει κάτω από την γκαραζόπορτα προχωράει στο διάδρομο στέκετε εκεί και μας κοιτάζει. Όταν πήγα να την πλησιάσω έφυγε αλλά το μπισκότο κάνει πάντα τη δουλειά του και έτσι την πλησίασα. Μόλις το πήρε έφυγε και σήμερα ξαναήρθε. Στάθηκε εκεί και πόζαρε. Έχει λουρί και δεν φαίνεται καθόλου ταλαιπωρημένη αλλά πρέπει να είναι ημιαδέσποτη όπως πολλά σκυλιά εδώ.

Εικόνα0008..jpg

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ναι ειναι πολυ ομορφη, καλυτερη φωτο δεν εχω, και αυτη που την πηρα στο τσακ με το κινητο παλι καλα. Αυτη οπως εχω πει και σε αλλο θρεντ ανηκει στα ημιδεσποζομενα της περιοχης. Τα "εχουν" καποιοι απο τη γειτονια που τα ταϊζουν και τα αφηνουν να περιφερονται εξω ολη μερα. Το βραδυ εξαφανιζονται τωρα που χειμωνιασε, δεν ξερω που πανε. Το καλοκαιρι μερα νυχτα αλωνιζουν.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
που να πηγαινουν.....διοργανωνουν διονυσιακες βραδυες κ ξεπετανε κουταβια,κλασσικα....ποιον τον νοιαζει...σακουλα κ καδος!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ειδοποίησε το δήμο σου για τα αδέσποτα της περιοχής σου, ώστε να στειρωθούν και να εμβολιαστούν. Πιθανόν να είναι ήδη εμβολιασμένη/στειρωμένη και το περιλαίμιό της να είναι από το δήμο.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα αφήνουν που τα αφήνουν όλοι μέρα να αλωνίζουν οι ασχετοι, δεν τα στειρώνου έστω να μην γεμίζει ο τόπος άμοιρα κουτάβια :mad::mad::mad::mad: