Μιζέρια...

13 Μαϊου 2016
44
63
39
Αθήνα
Όταν πήραμε το κοπριτάκι μας πριν 15 μέρες, την ταίζανε friskies, σκουπίδια δηλαδή. Κατά τα φαινόμενα τα έτρωγε μετά χαράς γιατί η κτηνίατρος τη βρήκε ελαφρώς βαρέλι.
Κατευθείαν της άλλαξα τροφή σε royal που την τρώει μεν αλλά δεν τρελαίνεται. Η κτηνίατρος μου πρότεινε britcare που ουτε να τη δει, ουτε να τη μυρισει, την εδωσα στα γατια της γειτονιας.
Από αλλού άκουσα για naturea, τι να κάνω η άσχετη που πάντα είχα γάτες;; Ποια ξηρά τροφή να δίνω; Να παραμείνω royal που έστω και μίζερα την τρώει;

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Όχι από άποψη μου, παρόλα που τν έδινα στον προηγούμενο μου σκύλο. Επιλέγω κ ταίζω τν Ωρίωνα Acana. Στη βρεφική του ηλικία τν είχα μ τν Aarden

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Θα δωσεις μια ποιοτικη που να του καθεται καλα. Μην κανεις συχνες αλλαγες συη διατροφη του θα βλαψει το γαστρεντερικο του...ειναι κ μικρουλι ακομα με το μαλακο....

• Like
Reactions: noni_papa

13 Μαϊου 2016
44
63
39
Αθήνα
Θα δωσεις μια ποιοτικη που να του καθεται καλα. Μην κανεις συχνες αλλαγες συη διατροφη του θα βλαψει το γαστρεντερικο του...ειναι κ μικρουλι ακομα με το μαλακο....
Προς το παρόν έχει αλλάξει μόνο μία, από friskies που έτρωγε σε royal που της δινω! Την brit ουτε ενα σπυρι δεν έφαγε. Με τη royal βλέπω είναι μια χαρά, κακά λίγα και σφιχτά, οπότε λέω να την αφήσω για την ώρα.
Και μεγαλώνοντας βλέπουμε...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Η royal δεν θεωρείται ποιοτική τροφή. Αν δεις τα συστατικά της, θα δεις ότι βασικά περιέχει καλαμπόκι και υποπροϊόντα κρέατος. Ειδικά σε αυτήν την ηλικία που αναπτύσσεται, καλύτερα να δώσεις μια πιο ποιοτική τροφή με πρώτο συστατικό το κρέας, χωρίς καλαμπόκι κλπ. Η Naturea που προτάθηκε είναι πολύ καλή, και η απλή και η grain-free σειρά της. Εξίσου καλή είναι η N&D, Acana κ.α.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Η μονη συνταγη που δεν ειναι καλη απο Naturea Ειναι η naturals salmon ολες οι αλλες ειναι εξαιρετικες

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Από περιέργεια (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ), γιατί η Salmon δεν είναι καλή συνταγή;
Βαση συστατικων το λεω απο αποψη κρεατος-ψαριου εχει μονάχα 20% φρεσκο σολωμο που σημαινει ενα 10% αφυδατομένου σολωμου αν φυγουν τα υγρα. Που είναι πραγματικα λιγο , απο την αλλη η grain free συνταγη Atlantca περιλαμβανει 17% αφυδατομένο σολοωμο + 25% φρεσκο σολωμο + 6,5% αφυδατωμενη πεστροφα + 1,3% αυγα σε σκονη , δηλαδη σε αφυδατομενη μορφη εχει περιπου 40%... τεραστια διαφορα

http://natureapetfoods.com/wp-content/uploads/2015/11/Naturals_TechnicalInfo_GR_ADULT_SALMON.pdf

http://natureapetfoods.com/wp-conte...ea_ATLANTICA_technicalinformation_GR_2015.pdf

• Like
Reactions: noni_papa