Μια ψυχούλα ζητάει σπίτι!

D

Deleted member 14614

Guest
Αυτός ο σκυλάκος είναι στον δρόμο αρκετούς μήνες τώρα. Είναι αρσενικός, περίπου 16 κιλά και είναι στειρωμένος. Λογικά, δεν πρέπει να είναι μεγάλης ηλικίας. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και τα υπόλοιπα σκυλιά. Έχει την συνήθεια να ακολουθεί όποιον του δίνει λίγη σημασία, μήπως και τον πάρει στο σπίτι του.
Όμως, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί.. Δεν είναι πλέον καιρός να αλλάξει αυτό?
8.JPG

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
rick, αν ενδιαφέρεται κάποιος που δεν είναι μέλος του φόρουμ, θα χρειαστεί τηλέφωνο ή / και e-mail, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σου.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Έβαλε βρε το αγόρι τηλέφωνο, αμέσως πια :)

Πάντως, είναι κούκλος -- μου θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ την Cookie κουτάβι: στοιχηματίζω ότι έχει από γκέκα και άλλα κυνηγόσκυλα μέσα, και φαίνεται πανέξυπνος.
ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί και γι' αυτόν ένα καλό σπίτι για το χειμώνα....

D

Deleted member 14614

Guest
Πες τα dnassib! Ούτε στο στρατό τέτοια! :p

Ναι, σίγουρα υπάρχει κάποια τέτοια φυλή μέσα του, τώρα τι άλλο μπορεί να έχει, μόνο οι πιο ειδικοί!
Ο κακόμοιρος ήδη έτρεμε από το κρύο. Δεν θέλω καν να σκεφτώ σε πιο γερά κρύα τι θα γίνει...

D

Deleted member 14614

Guest
Αναζητείται φιλοξενία για τον Picasso! Όπως καταλαβαίνετε, απέκτησε και όνομα τέτοιος κούκλος που είναι! Του έχει γίνει πλήρης εμβολιασμός και γενική αίματος, η οποία έδειξε ότι είναι υγιέστατος! Προς το παρόν, φιλοξενείται στον κτηνίατρο, αλλά σε λίγες μέρες θα πρέπει να φύγει, όπως είναι λογικό.
Ενδιαφέρεται κανείς να φιλοξενήσει τον σκυλάκο, με την τροφή καλυμμένη? Τα έξοδα θα καλυφθούν από εθελοντές φιλόζωους και τοπική φιλοζωική οργάνωση.

D

Deleted member 14614

Guest
Θα ανέβει από κάποια άλλη κάτοικο που ασχολείται μαζί του, μιας και εγώ δεν έχω λογαριασμό! Thanks πάντως για το ενδιαφέρον!

D

Deleted member 14614

Guest
Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Picasso. Όπως πληροφορήθηκα πριν από λίγο, ο σκυλάκος είχε υιοθετηθεί πριν από ένα μήνα (τι ωραία που με ειδοποίησαν αμέσως...). Αυτός που τον υιοθέτησε, συμφωνα με δήλωσή του, τον έχασε πριν από 2 εβδομάδες περίπου. Υπάρχουν υποψίες ότι τον παράτησε και επειδή μπλέχτηκε και ζωοφιλικό σωματείο στη διαδικασία υιοθεσίας, παίζει να έχουμε δικαστικές εξελίξεις.
Ο σκύλος, σύμφωνα με όσα είπε αυτός που τον υιοθέτησε, χάθηκε στο πεδίο του Άρεως με περιλαίμιο και λουρί. Φυσικά, μετά από τόσο καιρό, μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει περιλαίμιο και λουρί, αφού όπως έγραψα και προηγουμένως, είναι πιθανό να παρατήθηκε. Όποιος έχει την παραμικρή υποψία ότι τον είδε, ας με ειδοποιήσει για να "χτενιστεί" η περιοχή.