ΟΧΙ 1 ΟΧΙ 2 ΟΧΙ 3 ΑΛΛΑ 4
Το θεμα κτηνιατροι πολυ με εχει προβληματισει
Την προηγουμενη σκυλιτσα μου την πηγαινα επι 17 χρονια σε εναν.... μεσα σε αυτα τα 17 χρονια ειδα αυτο το γιατρο να μετατρεπετε απο φιλοζωος σε ψυχρο επαγγελματια και στο τελος σε βαριεστημενο επαγγελματια...
Οταν ηρθε η ωρα να κανω στην μικρουλα ευθανασια
..( εγκεφαλικο - καρκινος) την πηρε απο τα χερια της αδερφης μου την εβαλε στο κρεββατι μπαμ μπαμ για σας.... Δεν θελω να το συζητησω... ειχα τον πονο μου ειχα την αδερφη μου να ουρλιαζει ειχα και τον επιχειρηματια...... ευτυχως στο υποσυνειδητο μου το σκυλακι μου εφυγε με αγαπη γιατι ημασταν ολοι εκει και τα ματακια τις εσβησαν κοιτοντας εμας...
Μετα ηρθε η Νταλιαααα το τρελο μου schnauzer ... φυσικα αλλαξα γιατρο.... ακουσα για μια... με τρελο εξοπλισμο εμπειρια... κτλ κτλ
ο εν λογω γιατρος αποπειραθηκε να αφαιρεσει τα ραματα των αυτιων τις σκυλιτσας μου χωρις αναισθησια!!! απαιτησα μεθη και μου τη χρεωσε 50 ευρω!!! και οταν μιας φιλης το σκυλι κανοντας μια... διαολια επεσε απο το .... τραπεζι τις κουζινας και εκανε σπασμους αρνηθηκε να της δωσει συμβουλες απο το τηλεφωνο γιατι... δεν ηταν πελατησα της και εκεινη την ωρα ηταν κλειστα... παραπεμποντας την στο χρυσο οδηγο........ ΦΥΣΙΚΑ ουτε που με ξαναειδε
Επειτα πηγα σε εναν νεο...... με νεο ιατριο μηχανηματα..... απογοητευση πηρε την Νταλια την ψαχουλεψε κανα 5αλεπτο και μετα.. δεν ειχε εμβολιο και μου ειπε να ξαναπερασω την επομενη...............
Τελος μου ειπαν για εναν γιατρο πολυ καλο φιλοζωο κτλ κτλ
πηγα
μου ξεσκονησε το σκυλι βρηκε μια μολυνση στα αυτακια που οι αλλοι δεν ειχαν βρει αφαιρεσε 2 ραματα απο τα αυτια που ο προπροηγουμενος ειχε ξεχασει...........!!!!!!!!!! και ο προηγουμενος δεν ειχε δει!!!!!!!!!
Ολα τα μ......α που δεν καταφεραν να περασουν ιατρικη εχουν ανοιξει και απο ενα ιατριο και πειραματιζονται πανω στα φιλαρακια μας... για μενα ο γιατρος πρεπει να μου εμπνευσει πανω απο ΟΛΑ οτι αγαπαει το ζωακι μου και οτι ξερει τι κανει. ολα τα αλλα ειναι κολοκυθια με τη ριγανη