Μια σκέψη και μια πρόταση...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
κι ομως μια μερα μετα..... χωρις να υπαρχει προθεση , ο υπερβαλλον ζήλος για αμεση διαχωριση θεματων...
έχει ως αποτελεσμα
1) αποκοπή ποστ μου το οποίο ηταν απαντηση ταυτοχρονα σε ατομο που εκανε συγκεκριμενη ερωτηση
2) απο την μια μου στερηθηκε το δικαιωμα της απαντησης μου στο συγκεκριμενο τοπικ
3) αναγκαστικα και ξαναεγραψα ( μικρο το κακό) την ιδια απαντηση με αλλα λογια...
4) αλλαξε τελειως η εννοια και η σημασία των οσων εγραψα μια και αποκομενα απο τα αρχικα ποστ ο καθεις και οπως εγινε τους εδωσαν αλλη διασταση κι αλλο νοημα....
με αποτελεσμα να φτασουν να εκβιαζουν κι ολας για μηνυσεις περι συκοφαντικης δυσφημισης....
θα ηθελα μελλοντικα να παραμενει το ποστ στο σημειο το οποίο αναρτηθηκε και να μπαινει στο ιδιο ποστ σημειωμα οτι μετατιθεται σε αλλο τοπικ...
προσοχη στους τιτλους...... και οχι επειδη καποιος απειλει να του κανουμε το χατηρι... σεβασμο τουλαχιστον στον γραφοντα που το εχει αναρτησει....
πιστευω ολοι ξερετε περι ποιου ο λογος.....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πράγματι ατυχής η αποκοπή και διάσπαση του ποστ ο αρχικος τίτλος που έβαλα νομίζω οτι ήταν καλός "επαγγελματιες η χομπιστες εκτροφείς"
ο τίτλος που ζήτησες αλλαγή και μπήκε "υποχρεωτική η άδεια για εκτροφείς" δεν ηταν τελείως σωστός.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
γιατί δηλαδή είναι σωστός ο συγκεκριμένος τιτλος ο οποίος παραμενει εδω και 2 μερες και μαλιστα έπειτα από έμεσο εκβιασμό>??????

βγαλτε την λεξη υποχρεωτική ή αναρτηστε ολη την επικεφαλιδα του συνημμενου

Last edited:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο τίτλος είναι περιγραφικός του νόμου που παρέθεσες αρα δεν είναι λάθος

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
επιπλεον ειναι αποπροσανατολιστικός και εκτρεπει το ολο νοημα του ποστ σε λανθασμενη κατευθυνση συζητησης.....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
το κείμενο που παρέθεσες είναι μέρος του νόμου που περιγράφει ο τίτλος και σου υπενθυμίζω το κείμενο σου αμέσως μετα την παράθεση]

εχμ... κι εγω αναρωτιεμαι.... ολοι οι εκτροφεις.... ή μαλον οι εκτροφεις του φορουμ τηρουν τις παραπανω προυποθεσεις... ή απλά τελικα ναχαμε να λεγαμε????
γιατί πουθενα δεν ειδα σε κανενα ποστ να αναφερονται..... κι ομως ο νομος οριζει ακριβως.... τι χρειαζεται ο σωστός πλην τιμιος εκτροφέας....
αυτό και πυροδότησε τις αντιδράσεις

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
το οποίο ήταν συνεχεια και μετα από τρια τεσσερα ποστ που ειχαν απαντησει στον συγκεκριμενο που ειχε απορια αν μπορει να εμπιστευθει εκτροφεα με 3 φυλες>??????
γιατι εχετε την ταση να το βλεπετε αποκομμενα από την συνεχη ροή των θεματων??

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Με τον τίτλο τουλάχιστον το θέμα είναι πολύ απλό...Ο συγγραφέας του ποστ που έγινε πλέον ξεχωριστό θέμα θα αποφασίσει ποιός θέλει να είναι ο τίτλος του.

Οι υπόλοιποι μόνο προτάσεις μπορούμε να κάνουμε.

Οπότε GRDANE τι τίτλο να έχει το θέμα;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
γιατι εχετε την ταση να το βλεπετε αποκομμενα από την συνεχη ροή των θεματων??
Γιατί το γεγονός οτι το θέμα παρεκτράπηκε, κατα τη γνώμη μου δεν έχει να κάνει με τη διάσπαση. Ολοι οι εμπλεκόμενοι ήξεραν απο που ξεκίνησε παρά την αρχική παράλειψη του να μπει το λινκ στην αρχή. Εξάλλου διευκρίνισες άμεσα στο αποσχισθέν νήμα απο που ξεκίνησε. Δεν υπήρχε αμφιβολία.

Απο μεριάς μου ζητώ συγνώμη (αν αυτό είναι το ζητούμενο για να κλείσει επιτέλους το ζήτημα) για την αρχική προτροπή να διασπαστεί το θέμα. Εκ των υστέρων ήταν λάθος. Θα είχε διορθωθεί άμεσα αν οι τόνοι είχαν μείνει χαμηλοι και το ζήτημα είχε επισημανθεί (θα ήταν απλό να πείτε απλά ξαναγυρίστε το εκει που ήταν. Εχουν γίνει κι άλλα λάθη, κι εχουν διορθωθεί. Δεν είναι τόσο τραγικό).

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
δεν αναγνωρισα προθεση, δεκτη η συγνωμη αν και δεν ειναι λαθος σας.
ειναι θεμα που θα μπορουσε να συζητηθει οντως από μονο του......
το θεμα ομως αν και το παρακολουθουσαν και πριν την διασπαση του, του εδωσαν λανθασμενη διασταση τυχαιο???? δεν νομιζω..... : )
δεν εκατσα να ασχοληθω με το ποιος εκτροφεας εχει δυο κι οχι τρια θυληκα....
αλλα αρχιζει και ειναι υποπτο οταν θαβεται και δινεται διαφορετικη κατευθυνση απο την αρχικη του σημασία....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Με τον τίτλο τουλάχιστον το θέμα είναι πολύ απλό...Ο συγγραφέας του ποστ που έγινε πλέον ξεχωριστό θέμα θα αποφασίσει ποιός θέλει να είναι ο τίτλος του.

Οι υπόλοιποι μόνο προτάσεις μπορούμε να κάνουμε.

Οπότε GRDANE τι τίτλο να έχει το θέμα;
Θα μας πεις τι τίτλο θέλεις;

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα δεν ειναι ετσι,αν ηταν τοτε ολοι οι κυνηγοι η βοσκοι που εχουν 3 η περισσοτερα θυληκα θα επρεπε εχουν αδεια,νομιζω οτι εχει σχεση και με τις γεννες και οχι μονο απο τον αριθμο των θυληκων,γιατι και με 2 θυληκα κανουν καποιοι 3 γεννες ισως και 4(το δικαιωμα το εχουν)τον χρονο,και καποιος αλλος με 3 θυληκα κανει 1 γεννα τον χρονο.