Μια προσπάθεια

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
:-D:-D:-D

kotsidas μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι. Δεν είμαι η Μανού :D

edit: άκυρο, τώρα το πιασα. Μάλλον ούτε εμένα έχει πιάσει ο καφές.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μανού σορρυ μαλλον δεν με ειχε πιασει ο καφες ακομα.
Εγω δεν αναφερομαι μονο σε σωματεια που εχουν σχεση με τα ζωα.Αναφερομαι στο οτι δεν δουλευει σωστα σχεδον κανενα οποιο αντικειμενο και να εχει.Εχει να κανει με την νοοτροπια της αρπαχτης που μας αναγκασαν να μαθουμε να ζουμε και καταπνιγει οποιον ιδεαλισμο υπαρχει μεσα μας.Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις που πολλες φορες τις πνιγουν, τις θαβουν ή τις βρωμιζουν οι εχοντες τα μεγαλα μεσα.
:-#:-#..
(εν τω μεταξυ οι περισσοτεροι ειναι καπως ετσι :cuniaoo: .. καλα ,σκαω)

panos63

Active Member
Ανέβασα την πρόταση "επίσημα" πλέον, στην σελίδα της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου με ξεχωριστό λινκ για κατέβασμα του αρχείου σε word.

Το λινκ είναι αυτό http://www.scribd.com/doc/3811155/summer-pets Όποιος νομίζει ότι θέλει να το χρησιμοποιήσει, ας το κάνει ελεύθερα :)

Καλό βράδυ σε όλες και σε όλους...με περιμένει μια πολύ δύσκολη Παρασκευή και πάω για "νάνι" :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
μπραβο μπραβο.. δεν ξερω αν ειναι αργα αλλα αν βαλεις και καμια φωτο με κανα αδεσποτακι.. μια εικονα 1000 λεξεις και ισως να συγκινηθει κανεις..ελπιζω..

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μπραβο σου πολυ καλη ενεργεια!
Θα συμφωνησω με την xritaki βαλε καμια φωτο απο κανενα ταλαιπωρημενο αδεσποτο παντα οι φωτο ταρακουνανε οσο να'ναι!
Συγχαρητηρια παντως:)