Μια βοήθεια για το τι ράτσα είναι η Λούνα μου

strikermfc

Member
16 Απριλίου 2018
14
44
56
Καλήμερα σας.
Είμαι νέο μέλος στην κοινότητα αυτή την όμορφη και θα ήθελα να μάθω εαν μπορεί κανείς να μου πει τι ράτσα η σκυλίτσα μου που την βρήκα πεταμένη στο κάδο σκουπιδιών πριν 5 μήνες .
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

Attachments

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.416
6.551
Να σου ζήσει η πανέμορφη σκυλίτσα!

Εικασίες μπορούμε να κάνουμε όλοι με τι μοιάζει και ποιες πιθανές φυλές ή τύποι σκύλων "κρύβονται" πίσω στο γενεαλόγιο της.

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, όπως ηλικία, βάρος, ύψος και χαρακτήρα και για να την "μάθουμε" καλύτερα αλλά και για να "παίξουμε" πιο σωστά το κουίζ της αναζήτησης φυλής.

Την βρήκες μόνη της; Είχε αδερφάκια και αν ναι, πως ήταν αυτά; Ο κτηνίατρος τι έχει γράψει στο βιβλιάριο;

Πιο πολύ για γνωριμία και λιγότερο γιατί είναι σημαντικό να την κατατάξουμε σε κάποια φυλή.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Πανέμορφη - αυτές οι μισές μαύρες μισές άσπρες μουσούδες είναι φοβερές. Και ωραία επεισοδιακά αυτιά!

• Like
Reactions: strikermfc

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Καλως ηρθες, να σου ζησει.... Πιστευω ειναι ρατσα κουκλακι ζωγραφιστο!

• Like

strikermfc

Member
16 Απριλίου 2018
14
44
56
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δυστυχώς κάποιος ασυνείδητος να μην πω τι την πέταξε στα σκουπίδια μόνη της.
Όταν την βρήκα ήταν 3200kgr πήγαμε στον γιατρό την εξέτασε ευτυχώς δεν είχε τίποτα μόνο φόβο και τρόμο.
Έγιναν τα εμβόλια της αντιπαρασιτικα χάπια και περιμένω τωρα να γίνει και το τελευταίο εμβόλιο. Είναι 5 μηνών δραστήρια πανέξυπνη και φωνακλου ...
Λιγάκι παραπονιαρα... το δάγκωμα πάει σύννεφο σε παντόφλα και χέρι αν και έχει σταματήσει να το κάνει ύστερα από εκπαίδευση.
Φαγητό και ύπνος έχει μπει σε πρόγραμμα σωστό και τώρα είναι 5400kg.
Κακακια και τσισακια το βράδυ που είναι μονή της στην πάνα.. Όταν είμαστε μαζί την πιάνει μια ζουρλα ....

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Τεράστια πόδια. Σου είπε ο γιατρός ότι θα γίνει μεγαλόσωμη; Τέτοιους χρωματισμούς έχω δει σε ελληνικούς ποιμενικούς αν και η δική σου είναι λίγο πιο κοντότριχη και έχει πιο λεπτή και μακριά ουρά από ένα μέσο ελληνικό ποιμενικό. Π.χ.

Νομίζω ότι όσο μεγαλώνει θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσουμε χαρακτηριστικά φυλών πάνω της.
Τα αυτιά θυμίζουν επίσης κοντότριχο border collie

• Like
Reactions: Hiraeth

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Αν ειναι παντως 5 μηνων και ειναι 5.400 δε θα μεγαλωσει υπερβολικα πολυ. Θυμαμαι ο δικος μου ηταν γυρω στα 14-15 οταν ηταν 5 μηνων και δε ξεπερασε τα 24

• Like
Reactions: mareco

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Αν ειναι παντως 5 μηνων και ειναι 5.400 δε θα μεγαλωσει υπερβολικα πολυ. Θυμαμαι ο δικος μου ηταν γυρω στα 14-15 οταν ηταν 5 μηνων και δε ξεπερασε τα 24
Σωστηηηηηη. Τσοπανάκι πάντως μου βγάζει.

• Like
Reactions: medusa

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39

strikermfc

Member
16 Απριλίου 2018
14
44
56
Αχαχχαχχαα. ..τέλειο. .. Είναι μάλλον αδέρφι με τον Αμπού...
Ίδιο ακριβώς ..
Υπέροχος ο Αμπού ...
Εάν πάει μέχρι εκεί τότε είμαστε όλοι καλά. .
Είστε όλοι υπέροχοι. .
Σας ευχαριστώ πολύ και να περιμένετε βίντεο από την Λούνα. ...
Χώρια ότι μου είπε ότι της αρέσει ο Αμπού. ..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Πού τη βρήκατε αν επιτρέπεται; Μου θυμίζει γνωστό μου σκυλί, μπορεί να είναι αδέρφια :)

• Like

strikermfc

Member
16 Απριλίου 2018
14
44
56
Πού τη βρήκατε αν επιτρέπεται; Μου θυμίζει γνωστό μου σκυλί, μπορεί να είναι αδέρφια :)
Δυστυχώςστα σκουπίδια. . Τελευταία στιγμή την πήρα μέσα από εκεί ...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Δεν είναι αδέρφια τότε!

Κοίτα, το σκυλί που σου λέω που της μοιάζει πάρα πολύ, επίσης με μακριά ποδάρια, ο κτηνίατρος τους είπε καμιά 25 κιλά θα γίνει.

• Like