Μηλόξιδο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Λοιπόν παιδιά σήμερα αγόρασα μηλόξυδο και μαλακές πετσετούλες και λεκανίτσα και περιμένω, εδώ και 1 βδομάδα το σπίτι έχει τα πάντα για το κουτάβι μου εκτός από το κουτάβι μου!!!! Θα τρελαθώ , η αναμονή με σκοτώνει :D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
λιπον εγω σημερα λεω να χρησιμοποιησω για πρωτη φωρα μηλοξυδο στον Τζερυ.032511145335..jpg υπαρχει συγκεκριμενη ποσοτητα που να αναλογει στο μποι του? αν ναι μου λεται κατα ποσο να του βαλω?

tiroris

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2011
54
0
52
Πειραιάς
αύριο πρωί πρωί θα το δοκιμάσω και εγώ, μακάρι να δουλέψει γιατί αρκετές είναι οι φορές που μου μυρίζει το κοριτσάκι μου.

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
Μετά το "πλύσιμο" με το μηλόξυδο τα ξεπλένετε τα σκυλάκια ή στεγνώνει πάνω τους το διάλυμα;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν χρειάζεται κιόλας... με το που στεγνώνει (και στεγνώνει πολύ εύκολα!) δεν μυρίζει και τίποτα!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Τον περνας με το νωπο πανακι και αυτο ειναι.
Δεν υπαρχει δοσολογια για μεγεθη σκυλων.Βρεγμενο πανι , το στραγγιζεις να μην σταζει(αλλα να εχει ζουμι πανω του)
Ουτε ξεβγαλμα ουτε μπανια με πολλα με σαπουνια να χαλαει η λιπαροτητα του δερματος.
Περφεκτ.

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Οσο για τη μυρωδια σε καποιο παλιοτερο ποστ, δε θυμαμαι δυστυχως ποιου, ειχε αναφερθει πως μπορουμε στο διαλυμα να βαζουμε λιγη βανιλια ή αιθέρια έλαια... Αλλά και πάλι το μηλόξυδο δε μυρίζει τοσο ασχημα οσο το κανονικό ξύδι....

tiroris

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2011
54
0
52
Πειραιάς
Το δοκίμασα το μηλόξυδο, η κοράκλα είναι αστραφτερή καθαρή και λαχταριστή !! Απίστευτο !! το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Πολύ ενδιαφέρον....Και αφου δεν χαλάει και το δερματάκι του σκυλάκου ΤΕΛΕΙΑ!!!! Θα το έχω υπόψιν μου!Ευχαριστώ!

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Πολύ καλό το μηλόξυδο!

Αλλά να ρωτήσω κάτι; Από τη στιγμή που βάζουμε αμπούλα, δεν χάνει την ισχύ της;
Πόσες φορές την εβδομάδα ή το μήνα είναι το ιδανικό να το χρησιμοποιούμε;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
1 φορα την εβδομαδα χρησιμοποιω εγω, δεν εχω παρατηρησει να μειωνει τη δραση της αμπουλας (Advantix). To συχνο βρεξιμο του σκυλου μειωνει τη δραση της αμπουλας ουτως ή αλλως.

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Λιγο πιο επανω γραφει καποιο μελος οτι χρησιμοποιει καθε μερα μηλοξυδο στον σκυλο του......δεν υπαρχει προβλημα απο την καθημερινη χρηση....δεν μιλαω για το αν υπαρχει προβλημα σε αμπουλες η κολαρα...αλλα στο τριχωμα το δερμα και την υγεια του σκυλου?