Όπως σας έχω ξαναπεί έχω έναν γερμανικό ποιμενικό.Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα το σπίτι που υπολόγιζα όταν τον αγόρασα, και είναι αναγκασμένος αυτό το καλοκαίρι να το περάσει στην τσιμεντένια αυλή. Η ζέστη θα είναι πολλή, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της αυλής έχει μπαλκόνι από πάνω. Πέρσι ήμασταν από τα μισά του καλοκαιριού μαζί, ήταν μικρότερος, είχε κ λιγότερο τρίχωμα. Του είχα αφήσει μία μεγάλη πλαστική λεκάνη και την γέμιζα 3-4 φορές τη μέρα νερό, και δροσιζόταν και έπαιζε. Φέτος όμως σκέφτομαι τα πρωινά που θα είμαι στη δουλειά, να τον αφήνω στο συρμάτινο κουτί του στο δωμάτιό μου, με το κλιματιστικό ανοιχτό, κ λίγο το παράθυρο για να ανανεώνεται ο αέρας. Εσείς τι λέτε γι αυτό;
Γιατί τον βλέπω από τώρα ότι υποφέρει από τη ζέστη. Και να σας πω κ το τελευταίο επειδή έχω τύψεις: από το επόμενο καλοκαίρι, θα έχει 2 στρέμματα στη διάθεση του πολύ έξω από την πόλη, σε λίγο υψομετράκι, με δεντράκια, γρασίδι και χώμα, και θα μπορεί να βρίσκει αυτός τρόπους να αντιμετωπίζει τη ζέστη.Εκτός κ αν του φτιάξω μία μίνι πισίνα :wink:
Γιατί τον βλέπω από τώρα ότι υποφέρει από τη ζέστη. Και να σας πω κ το τελευταίο επειδή έχω τύψεις: από το επόμενο καλοκαίρι, θα έχει 2 στρέμματα στη διάθεση του πολύ έξω από την πόλη, σε λίγο υψομετράκι, με δεντράκια, γρασίδι και χώμα, και θα μπορεί να βρίσκει αυτός τρόπους να αντιμετωπίζει τη ζέστη.Εκτός κ αν του φτιάξω μία μίνι πισίνα :wink: