Με τη μεταφορά τι κάνουμε;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η γυναικα απο το ζευγαρι κατεβαινει σε αγωνες με westy,ενα τετοιο παει να παρει κ τωρα. Την εκτροφεα την δικια μου την ξερει απο αγωνες. Ετσι μου ειπε στο τηλεφωνο που την πηρα για να μαθω λεπτομερειες,αφου μου εδωσε ολα της τα στοιχεια η εκτροφεας μου.
Να στειλω λινκ του εκτροφειου?
Κοίτα. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό που θες εσύ να κάνεις. Δεν θα εμπιστευόμουν με ΤΙΠΟΤΑ το σκυλί μου σε ξένους. Όσο γνωστοί και αν είναι στον κύκλο της κοινοφιλίας.
Αν εσύ είσαι 100% σίγουρη ότι πρόκειται για εκτροφέα και για εκτροφικό σκυλί και όχι Puppy Mill δικαιωμα σου να κάνεις ότι θες.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπον?Πως το βλεπετε εσεις..?
Το θέμα δεν είναι πως το βλέπουμε εμείς αλλά κατα πόσο εσύ το έχεις ψάξει αυτό το εκτροφείο. Τo οποιοδήποτε site μπορεί να φένετε UBER καταπληκτικό άσχετα αν είναι Εκτροφέας ή Puppy-μιλλάς αλλά αν κάποιος δεν επικοινωνήσει με τον εκτροφέα, δεν πάει να δεί τα σκυλιά και τον χώρο, δεν έχει μιλήσει με άλλα άτομα που ξέρουν τον εκτροφέα και έχουν πάρει και σκυλιά για να πάρεις γνώμες κλπ τότε ότι και να σου πούμε εμείς είναι ψιλά γράμματα.

Μόνο εσύ έχεις την απάντηση στο ερώτημα σου νομίζω

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
13
Skilospito Ave.
Το θέμα δεν είναι πως το βλέπουμε εμείς αλλά κατα πόσο εσύ το έχεις ψάξει αυτό το εκτροφείο. Τo οποιοδήποτε site μπορεί να φένετε UBER καταπληκτικό άσχετα αν είναι Εκτροφέας ή Puppy-μιλλάς αλλά αν κάποιος δεν επικοινωνήσει με τον εκτροφέα, δεν πάει να δεί τα σκυλιά και τον χώρο, δεν έχει μιλήσει με άλλα άτομα που ξέρουν τον εκτροφέα και έχουν πάρει και σκυλιά για να πάρεις γνώμες κλπ τότε ότι και να σου πούμε εμείς είναι ψιλά γράμματα.

Μόνο εσύ έχεις την απάντηση στο ερώτημα σου νομίζω

Μακαρι να μπορουσα να παω να τα τσεκαρω ολα απο κοντα! Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα ρε παιδια,σταυρωστε με!
Εκανα διαφορα search μηπως βρω απο φορουμ πληροφοριες αλλα δεν βρηκα κατι. Ρωτησα το ζευγαρι αυτο τι γνωμη εχουν για το εκτροφειο το δικο μου και ειπαν μην την ψαχνεις ειναι σουπερ,την ξερουμε απο αγωνες,τα σκυλια της ειναι οτι καλυτερο.
Κι απο κει και περα που παρεχει ολες τις πιστοποιησεις. Τι αλλο μπορω να κανω και θα το κανω!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μακαρι να μπορουσα να παω να τα τσεκαρω ολα απο κοντα! Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα ρε παιδια,σταυρωστε με!
Εκανα διαφορα search μηπως βρω απο φορουμ πληροφοριες αλλα δεν βρηκα κατι. Ρωτησα το ζευγαρι αυτο τι γνωμη εχουν για το εκτροφειο το δικο μου και ειπαν μην την ψαχνεις ειναι σουπερ,την ξερουμε απο αγωνες,τα σκυλια της ειναι οτι καλυτερο.
Κι απο κει και περα που παρεχει ολες τις πιστοποιησεις. Τι αλλο μπορω να κανω και θα το κανω!
Δεν είμαστε εδώ ούτε για να σε σταυρώσουμε, ούτε για να σε πικάρουμε. Απλά να σε βοηθήσουμε θέλουμε. Ξέρουμε ότι κανένας μας δεν μπορεί να πληρώνει 2 ταξίδια στο εξωτερικό και κανείς δεν το απαιτεί. Και εγώ ξέρεις δεν έκανα 2 ταξίδια για να πάρω το πρώτο μου σκυλί, δηλαδή ένα για να δω το εκτροφείο και ένα για να το πάρω. Έκλεισα το σκυλί που ήθελα με μια μικρή προκαταβολή, πήγα εκεί όταν ήταν ο καιρός που μπορούσα να την πάρω, είδα τις εγκαταστάσεις, είδα τα σκυλιά της, με γνώρισαν οι άνθρωποι, τους γνώρισα και εγώ και έτσι πήρα το σκυλί. Αν δεν μου άρεσε ο χώρος η κάτι μου βρώμαγε με το εκτροφείο δεν θα το έπερνα το σκυλί. Και η ίδια η εκτροφέας μου είπε ότι αν δεν με βλέπανε απο κοντά και δεν με γνώριζαν κάτι λίγο με τα τόσα e-mail και τηλέφωνα που κάναμε επι 2 μήνες ενώ γενήθηκε η Ζήβα και δεν τους έπιθα ότι είμαι καλός γονέας για το σκυλί τους δεν θα μου το δίνανε το σκυλί με τίποτα. Για να μην πω ότι ακόμα και σήμερα (2 χρόνια μετά) ακόμα κρατάμε επαφή και στέλνω φωοτγραφίες και βίντεο και για την Ζήβα και τον Λήο. Εμένα αυτό το έντονο ενδιαφέρον της εκτροφέας με έπεισε αρκετά για το πόσο καλή εκτροφέας είναι και πόσο ενδιαφέρετε για τα σκυλιά της να βρούνε καλή οικογένεια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τo Joranza φιμηζεται οντος.
ΑΛΛΑ απο την αλλη= κανενας εκτροφεας δεν ξερει ακριβος τι κανει ο αλλος- εαν δεν ζει μαζι τους.
Το να γνωριζονται απο τις εκθεσεις- δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ απολυτος για την αξιοπιστια τους.
Και εγω ξερω πολλους εκτροφεις απο εκθεσεις, αλλα το τι κανουν στα σπιτια τους- με τα σκυλια τους- δεν εχω ιδεα!
Ουτε καν, εαν εχω παει και μερικες φορες.

Εχω δει σε αυτον τον χωρο τοση βρωμια και ψεματα- που πλεων ειμαι παρα πολυ δυσπιστη!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros