Με σημαδευει συνεχεια ...........

Status
Κλειδωμένο θέμα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο "όλοι ανάποδα πάνε"

Μην παραφέρεσαι γιατί θα σε διώξουν από ένα forum που όλοι θέλουν να σε βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ωραια δεν εχω γνωσεις πως να το χειριστο,αυτο θελεις να διαβασεις σου το γραφω,προτινε μου κατι ? εσυ οταν αποκτησες τον 1ο σκυλο σου ειχες ?
Γιατι δε θελω να παρω μια βοηθεια αυτο πως σου ηρθε αυτο ?
Μοναδικο υπευθυνο μονο τα αφεντικα,θελεις να μας βαλεις και τυψεις τωρα?
σε πληροφορο οτι εγω τον αγαπω πιο πολυ απο οτι εσυ τα δικα σου
σκυλια και θα πεθαινα για αυτον.
Οποτε επειδη δε με ξερεις προσωπικα μη γραφεις μαλακιες και μη με χαλας,αν θελεις να βοηθησεις ειναι δεχτο αλλιως να μη γραφεις.
[ΑΣ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΦΛΕΒΕΣ]
Εχω το προβλημα μου εχω και τους κυρικες.
Πανο πως εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα..:confused::confused:
Εδω δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων ,να σε βοηθησουμε θελουμε..αλλα τι μπορουμε να κανουμε μεσω ιντερνετ???
Χρειαζεσαι επιγοντως εκπεδευτη..,για αυτο σου ειπα οτι δεν θελεις να παρεις βοηθεια..

Τωρα για την κοντρα ποιος αγαπαει πιο πολυ τα σκυλια του, δεν θα ασχοληθω με τετοιου ειδους μικροτητα..

Αν εκανα εγω λαθη με το πρωτο μου σκυλι?
Πολλα..,αν και ηταν και μεριδιο των γονιων μου μιας και εγω ημουν 11..
Αλλα ειχαν να κανουν με θεματα τουαλετας..,με θεματα φαγητου..και καποια συμπεριφορας..
Ποτε δεν θα ειχα ενα σκυλι στο μπαλκονι ,η απομονομενο σε ενα οικοπεδο..
Αν δεν μπορουσα τις τριχες η την σκυλιλα μεσα στο σπιτι μου απλα δεν θα επερνα..
Επισης αν ειχα ενα μικρο παιδι ,ο εκπεδευτης θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα ειχα επισκευτη αν ηθελα να παρω σκυλο..
;):)

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
Σωστος ρε Ντενις ετσι επρεπε να με ξηγηθητε απο την αρχη.
Τα εχω λαβει υποψη μου ολα αυτα που ειπατε.
Αλλα εγω δε θα τον δωσω το σκυλο οπως δε θα εδινα και το παιδι μου,γιατι δεν πιστευω θα τον φροντιζει και θα τον αγαπαει κανενας οπως εγω.Ετσι επειδη ειμε ξεροκεφαλος θα τον κρατησω.
Παντος να ξερετε μαζι μου ειναι πολυ γλυκος με γλειφη και πεφτει και κατω διχνοντας την κοιλια να τον χαιδεψω,και παιζει πολυ,και τη γυναικα μου δεχετε και το παιδι, μονο που το ριχνει καμοια φορα κατω επειδη ειναι βαρης.

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
Ρε συ καγκος γιατι λες απομονωμενο σκυλι,αφου εκει μενουμε,και ολη μερα μας βλεπει,δεν τον εχουμε παρατημενω.

Όλα καλά τα κάνεις Πάνο. Μην αλλάξεις τίποτα. Δεν φταις εσύ. Δεν πειράζει που σε κατουράει μωρέ... θα μάθει μόνος του. Και στην τελική κι επιθετικός να γίνει δεν είναι κανένα τσιουάουα... ελληνικός ποιμενικός είναι. Σιγά!
Αυτο τη σχολιο ειναι μωρη κλοε,με υρονεβεσε ?

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε συ καγκος γιατι λες απομονωμενο σκυλι,αφου εκει μενουμε,και ολη μερα μας βλεπει,δεν τον εχουμε παρατημενω.
Μονος σου ειπες οτι τον βλεπεις 2-3 ωρες..
Μονος σου ειπες οτι κοιματε εξω..
Εσεις που κοιμαστε?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αλλα εγω δε θα τον δωσω το σκυλο οπως δε θα εδινα και το παιδι μου,γιατι δεν πιστευω θα τον φροντιζει και θα τον αγαπαει κανενας οπως εγω.Ετσι επειδη ειμε ξεροκεφαλος θα τον κρατησω.
Παντος να ξερετε μαζι μου ειναι πολυ γλυκος με γλειφη και πεφτει και κατω διχνοντας την κοιλια να τον χαιδεψω,και παιζει πολυ,και τη γυναικα μου δεχετε και το παιδι, μονο που το ριχνει καμοια φορα κατω επειδη ειναι βαρης.
Όλα καλά όλα ανθηρά…
Δεν μένει παρά να σου ευχηθούμε καλή τύχη.

Panos33

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2006
41
0
Μονος σου ειπες οτι τον βλεπεις 2-3 ωρες..
Μονος σου ειπες οτι κοιματε εξω..
Εσεις που κοιμαστε?
Ενοω 2-3 ωρες απο κοντα παω στο μερος του και πεζουμε.
Ενοω εξω απο το σπιτι μου,στο σπιτακι του κοιματε,η καμια φορα τον εχω δει στο χαλι εξω απο τη πορτα.
Εμεις κοιμομαστε μεσα στο σπιτι μας.
Κατανοητος.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτο τη σχολιο ειναι μωρη κλοε,με υρονεβεσε ?

πανο προφανος δεν ξερεις να κανεις πολιτισμενο διαλογο..

ο σκυλος σου ειναι μια χαρα..
εχουμε ασχοληθει ηδη πολυ..

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
To thread κλειδώθηκε γιατί είχε αρχίσει να παίρνει "άσχημη" τροπή.

Να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και θα το ανοίξουμε ξανά για να ανταλλάξετε απόψεις.
Η διαδικασία βέβαια ανταλλαγής απόψεων εμπεριέχει πάντα τον "κίνδυνο" να διαβάσουμε και απόψεις που να μην συμφωνούν με την δική μας και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα την κάθε άποψη.

Επίσης μία επιλογή είναι να μη σχολιάζουμε απόψεις που θεωρούμε ότι δεν αξίζουν να τις λάβουμε υπόψη μας και απλά να περιμένουμε κάτι που εμείς θεωρούμε αξιόλογο.

Σε κάθε περίπτωση όταν ζητάμε γνώμες να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε πολλές και διαφορετικές , σκληρές και ευγενικές , άκομψες και αληθινές , γλυκές και φανταστικές , κλπ.

Συνιστάται ψυχραιμία! :)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog