Με ξύπνησε και τώρα κοιμάται ο πασάς!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλημερα! νυσταζω τοοοοσο πολυ! θελω τις συμβουλες σας επιγοντος! οπως ειπα και εχθες με ξυπνα με μουγκριτα καθε πρωι στις 8 σημερα ομως με ξυπνησε στις 5!!! τον εβγαλα εξω να κανει πιπι περπατησε λιγο και μετα κοιμηθηκε για 1 ωρα στις 7 ξαναρχισε την παρλα! σηκωθηκα και εκατσα στον καναπε και ο κυρος κοιμηθηκε αμεσως! γιατι το κανει αυτο ας μου πει καποιοσ!?? σε λιγο θα με κατεβασει απο το κρεβατι.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
καλημερα! νυσταζω τοοοοσο πολυ! θελω τις συμβουλες σας επιγοντος! οπως ειπα και εχθες με ξυπνα με μουγκριτα καθε πρωι στις 8 σημερα ομως με ξυπνησε στις 5!!! τον εβγαλα εξω να κανει πιπι περπατησε λιγο και μετα κοιμηθηκε για 1 ωρα στις 7 ξαναρχισε την παρλα! σηκωθηκα και εκατσα στον καναπε και ο κυρος κοιμηθηκε αμεσως! γιατι το κανει αυτο ας μου πει καποιοσ!?? σε λιγο θα με κατεβασει απο το κρεβατι.
Νομιζω πως "βρηκε που να τα κανει αυτα". :D Γιατι σηκωνεσαι? Τον εχεις καπου περιορισμενο?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Γτ τον άφησες να γίνει λοχίας! Χαχα!

Μην του δώσεις σημασία για 2-3 μέρες, μπορείς? Να δει ότι δν περνάνε αυτά.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Μην δίνεις σημασία στα μουγκρητά ... αφού βλέπει ότι σηκώνεσαι όταν τα κάνει αυτά θα συνεχίσει να σε ''εκπαιδεύει'' και να σε παιδεύει! Αδιαφόρησε όταν τα ακούς (ούτε βλέμμα)-ναι, είναι σπαστικό στην αρχή-και να σηκώνεσαι κάθε βδομάδα 30' αργότερα..
Εγώ αυτή τακτική εφάρμοσα στον μπελά που με ξυπνούσε 7 η ώρα για παιχνίδια και τώρα κοιμόμαστε μέχρι τις 9.30 και αν πρέπει να ξυπνήσω νωρίτερα αυτός αδιαφορεί πλέον και συνεχίζει να κοιμάται.. :D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Έχω γίνει τόοοοσο αναίσθητη στο κλάμα πλέον....Αδιαφορία, να καταλάβει ότι με το κλάμα δεν κερδίζει τίποτα.
Ο Κάρλος πλέον, όχι απλά δεν με ξυπνάει, αλλά έχει τύχει να ξυπνήσουμε μαζί στις 2 το μεσημέρι! Και ήταν κύριος!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Καραμπινα εχεις;:DΑν δεν εχεις απλα συνηθισε το,αγνοησε τον αμα το κανει επιτηδες και θα το κοψει σε δυο τρεις μερες...:cool:

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
κατι επαθε το ιντερνετ κ δε μπορω να συνδεθω... θα κανω αυτο που λετε και ελπιζω να πιασει..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ξυπνα τον και συ αμα σε ξυπναει.:xD:
Εχω μια φίλη που το κάνει αυτό. Την ξυπνάει ο κωλόσκυλος γαβγίζοντας και το βουλώνει μόνο όταν δει ότι έφτιαξε και τον καφέ της. Και τότε πάει για ύπνο. Κι αυτή από τα νεύρα της, τον σκουντάει συνεχώς για να μην τον αφήσει να κοιμηθεί :D

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ελπιζω με το καιρο να αλλαξει το πραγμα γιατι ειμαι και υπναρου και η jasmine κοιμαται οσο κι εγω ευτυχως και δεν εχω 2 γκρινιες στο κεφαλι μου το πρωι

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
ελπιζω με το καιρο να αλλαξει το πραγμα γιατι ειμαι και υπναρου και η jasmine κοιμαται οσο κι εγω ευτυχως και δεν εχω 2 γκρινιες στο κεφαλι μου το πρωι
Tετοια γραφετε και μετα πηζει η Ελλαδα στους εργενηδες...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Tετοια γραφετε και μετα πηζει η Ελλαδα στους εργενηδες...
Να βοηθήσω και εγώ λίγο στο θέμα των εργένηδων.*demonio*:D

Δεν γκρινιάζω καθόλου (το πρωί):D, καθώς η σύζυγός μου σηκώνεται ήσυχα και διακριτικά, βγάζει την μικρή βόλτα, αφήνοντας με να απολαμβάνω τον υπνο μου (του δικαίου βεβαίως):D:D:D

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Να βοηθήσω και εγώ λίγο στο θέμα των εργένηδων.*demonio*:D

Δεν γκρινιάζω καθόλου (το πρωί):D, καθώς η σύζυγός μου σηκώνεται ήσυχα και διακριτικά, βγάζει την μικρή βόλτα, αφήνοντας με να απολαμβάνω τον υπνο μου (του δικαίου βεβαίως):D:D:D
Τέτοια γράφετε και πάμε και παντρευόμαστε....
Καταταγείτε μας έλεγαν....:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ