Με ξυπνάει κάθε πρωί στις 7, πως το αλλάζω αυτό?

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Μας αν και 6 μηνών, εδώ και ένα μήνα κρατιέται κανονικότατα στο 8ωρο, ίσως και παραπάνω!

Το πρωί έχουμε ξυπνητήρι στις 8 με 8.15, οπότε πλέον έχει μάθει και έρχεται λίγο πριν ή μόλις χτυπήσει. Αρχίζει τα φιλάκια και κουνάει σαν τρελή την ουρά μέχρι να ακούσει τη λέξη βόλτα και να στηθεί στην πόρτα κυρία για να της βάλουμε το λουρί.

Τα σκ, όταν θέλουμε να κοιμηθούμε καμιά ώρα παραπάνω, έρχεται κλασσικά στην ώρα της να μας ξυπνήσει, απλά αδιαφορούμε λίγο ή της λέμε να μείνει κάτω, οπότε κάνει υπομονή καμιά ώρα μέχρι να ακούσει κάποια κίνηση ή φασαρία, οπότε ξαναέρχεται.

Πλέον δε μπορούμε να φαντασούμε πώς θα είναι να ξυπνάμε χωρίς τη Μάγια... Είναι λόγος να πάει καλά η μέρα :).

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εμένα με ξυπνούσε από την ώρα που κόψαμε το κρέιτ. Αλλά σιωπηλά. Βάζει την φατσάρα του δίπλα στο μαξιλάρι μου και περιμένει να ανοίξω τα μάτια μου. Του σκάω ένα φιλί και αλλάζω πλευρό..Απλό!!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε θέμα! :D
Και εμένα τα ίδια κάνει το λαμόγιο τα ΣΚ που έχω ρεπό απλά σηκώνω το ένα μάτι αλλάζω πλευρό και επιστρέφει μετά από καμία ώρα αλλίως πρέπει να σηκωθώ στης 8 στο ρεπό μου. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
6 μηνών είναι πολύ μικρό! Εμάς σε εκείνη την ηλικία μας ξύπναγε από τις 6!! :mad:
Στην αρχή πρέπει εσύ να πας με το πρόγραμμα του κουταβιού, μεγαλώνοντας θα πάει αυτό με το δικό σου!
Πλέον υπάρχουν και μέρες που σηκωνόμαστε μαζί στις 12:00, τρώμε και πάμε βόλτα!! Βέβαια από τις 11 έχει κάνει κανα δυο αναγνωριστικά ντου στο κρεβάτι. λίγο χάιδεμα και πάλι πίσω στον καναπέ για ξάπλα!!! Και το βράδυ -αν είναι να κοιμηθούμε λίγο πιο πολύ το πρωί- κατεβαίνουμε, μετά τη βραδινή βόλτα, άλλη μία στο μπαμ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul