ευχαριστώ για τον καλωσόρισμα σας! Ο κτηνίατρος μου πρότεινε μια τροφή που λέγετε Alleva αν την γνωρίζει κανείς, αλλά για τον λόγο πος δεν είναι ακουστή και είχα τις φοβείες μου την έχω αλλάξει και πήρα Eukanuba. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για την Eukanuba? Βλέπω οι περισσότεροι έχουν Royal.. Καλά έκανα ή όχι???
Την Alleva (puppy large breed) την δίνω εγώ στον Ερμίκουλα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το τρίχωμά του γυαλίζει, κόπρανα μια χαρά και κιλά ακόμα καλύτερα. Επίσης είναι οικονομική (40ευρώ το 20κιλο). Δεν είναι διαδεδομένη όντως και είναι αρκετά δυσεύρετη, όμως αυτό είναι θέμα promotion. Για την Eukanuba έχω την εντύπωση πως δεν έχω διαβάσει καλά σχόλια όμως καλύτερα να ψάξεις στο forum για σιγουριά.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι τι θα ταιριάξει στον ΔΙΚΟ ΣΟΥ σκύλο. Για παράδειγμα, μπορεί η Eukanuba να μην έκανε καλό στον σκύλο κάποιου άλλου αλλά να κάνει καλό στον δικό σου. Έχουν αναφερθεί πάρα πολλά περιστατικά όπου πασίγνωστες τροφές έχουν προκαλέσει διαταραχές σε κάποιους σκύλους (διάρροια, πρόβλημα στο τρίχωμα κτλ) ενώ έχουν επιφέρει άριστα αποτελέσματα σε κάποιους άλλους. Το βασικό είναι τα συστατικά της τροφής και το τι επιπτώσεις έχει στον σκύλο σου. Αν ψάξεις μέσα στο forum θα βρεις πολλές πληροφορίες.