Με δάγκωσε...

Clairy

Member
14 Σεπτεμβρίου 2011
10
0
Συγγνώμη που θα ακουστώ ακραίος αλλά αν με δάγκωνε ο 9 μηνών μεγαλόσωμος σκύλος μου και υπό τέτοιες συνθήκες-ενδείξεις δάγκωμα θα ήταν αιτία να φύγει από το σπίτι μου!Τι και αν είναι μικρός ακόμα?Το δάγκωμα πρέπει να είχε κοπεί ΜΑΧΑΙΡΙ από πολύ πιο μικρό!

Συγγνώμη που θα ακουστώ και πάλι ακραίος αλλά ίσως επειδή είναι μικρόσωμη φυλή γι'αυτό είσαι ιδιαίτερα ανεκτική σε αυτό το δάγκωμα!

Πρόσεξε το αυτό!Το προσπεράσαμε όλοι και επικεντρωθήκαμε στο πρόβλημα της ούρησης πάνω στο κρεβάτι!
Στέλιο θα σου πω ψέματα αν πω ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό, και μάλιστα αν δεις το πρώτο μου μύνημα αρκετά έντονα. Παρόλα αυτά η στάση των σκύλων όπως και των παιδιών θα έλεγα είναι ανάλογη των ιδιοκτητών τους, όσο και αν αυτό είναι εναντίον μου. Και εν πάση περιπτώση ηταν οι συνολικές ακραίες του αντιδράσεις που με προβλημάτισαν. Παρόλα αυτά οφέιλω να σου ότι εδώ και 3 εβδομάδες τα πράγματα είναι εξαιρετικά, και αυτό το οφείλω κατά πολύ στις καλές συμβουλές που πήρα και τήρησα. όπως και να έχει τον να πάρω τον Merlin ήταν επιλογή μου και όσο ατίθασος και να είναι είναι δικός μου, μαζί μου, και όπως οτιδήποτε αγαπάμε ανθρώπους ή ζώα αρνούμαι να τον εγκαταλείψω τόσο εύκολα απλά και μόνο για κάτι, που επαναλαμβάνω ευθύνομαι κυρίως εγώ. Ο κάθε σκύλος είναι ξεχωριστός και είναι στο χέρι του κατόχου του να βρεί τους κώδικες, το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση. :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Χωρίς επικριτική διάθεση,πριν πάρουμε ένα σκύλο καλό είναι να έχουμε κάτα νου ένα γενικό πλάνο για το πως θέλουμε να γίνει το συγκεκριμένο σκυλί όταν μεγαλώσει κ από εκεί κ ύστερα με πολύ ψάξιμο κ τρέξιμο να το καθοδηγήσουμε.
Το να σκέφτεται κάποιος να δώσει το σκύλο του επειδή έχει προβληματική συμπεριφορά,εμένα περισσότερο με κάνει να σκεφτώ πως ο ιδιοκτήτης παίρνει βιαστικές αποφάσεις γενικά στη ζωή του,χωρίς να το σκεφτεί με ενδελέχεια,παρά οτιδήποτε άλλο.
Έχω δει σκυλιά να αλλάζουν προβληματικές συμπεριφορές που είχαν σχεδόν μια ζωή ακόμα και 7-8 χρονών,ίσως και μεγαλύτερα.
Θα σε συμβούλευα να επισκεφθείς έναν εκπαιδευτή,αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα ρίξε πολύ ψάξιμο και διάβασμα online και κυρίως σε ξένα sites που έχει πολύ περισσότερη αρθρογραφία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97