Με δάγκωσε σκύλος!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
χαχαχαχ όχι ρε παιδιά, μη μου το κάνετε αυτό, παντρευτείτε και αντι για μπομπονιέρες θα σας δώσω καρτες μου να μοιράζετε!!!

Και μένα δεν μου φαίνεται ακριβη, δεδομένου ότι μιλάμε για ανάπλαση κατεστραμμένου ιστου, που η εναλλακτική ειναι επέμβαση σε πλαστικό χειρουργο!
off topic, on*Γιατί? Τα λεφτά έρχονται με το γάμο? Με το διαζύγιο ήξερα εγώ...off topic, off*

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
H kelosoft είναι η κόκκινη νομίζω?
Πάντως και την elicina σε νοσοκομειακή χρήση την έχω ακούσει και μάλιστα σε πλαστικές από βαριά περιστατικά όπως εγκαύματα.
Οχι, δεν ειναι κοκκινη ειναι ασπρο κατα βαση το σωληναριο, με λιγο πρασινο.
Δεν αμφιβαλλω οτι κι αυτη που λες μπορει να ναι καλη απλα δε τη γνωριζω!!

Εχω επισκεφθει δυο πλαστικους+ αυτοι που μ ειχαν χειρουργησει+ η δερματολογος μου, μου εχουν πει ολοι για την κελοσοφτ. Κι οντως βοηθαει, πρεπει ομως να τη βαζεις καιρο για να δεις αποτελεσμα. Ειναι ακριβουτσικη αλλα μπρος τα καλλη.. Χαχα!

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Τώρα καταλαβα πως χαλάνε οι γάμοι!
Είναι μολις μαθει ο σύζυγος πόσο κοστίζει ενα βαζάκι κρέμα!

rossi

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2012
181
0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Θα κάνω μια έρευνα αγοράς εννοείται και μετά θα επιλέξω, πάντως μια που είχαμε πάρει στην δουλεία, για γυναίκα που έπαθε μεγάλη ζημιά, έκανε 50Ε, Δεν θυμάμαι πια ήταν όμως. Η δερματολόγος που την πρότεινε έλεγε ότι είναι η καλύτερη. Μόλις μάθω θα σας ενημερώσω πάντως.

ΑΑΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο που δεν ανέφερα, η οικογένεια του σκύλου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, με πήγαν στο νοσοκομείο (αν και τσάμπα πήγαμε), περιμέναν όση ώρα χρειάστηκε, έψαξαν να βρούν εφημερεύον φαρμακείο και πλήρωσαν για τα απαραίτητα. Πάνω στον πανικό δεν αλλάξαμε τηλέφωνα και σήμερα αφού δεν μπόρεσαν να βρούν τον αριθμό μου, με περίμεναν στο πάρκο για να δούν πως ήμουν.
Θα μου πείτε υποχρεωμένοι ήταν, αλλά στο τέλος αισθανόμουν εγώ άσχημα από την τόση καλοσύνη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τώρα καταλαβα πως χαλάνε οι γάμοι!
Είναι μολις μαθει ο σύζυγος πόσο κοστίζει ενα βαζάκι κρέμα!
ε καλά μια ανάπλασης θα παρει, όχι κρεμα ματιων της la prairie! :p

stefserres

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
σερρες.μαυβολοφος
χαχαχαχαχαχαχα έχεις δίκιο, αν περιμένω να βρέξει για να βγούν τα σαλιγκάρια, σωθήκαμε.........
η κρέμες αυτές πάντως είναι ακριβές.
τουλαχηστον με τιν κρεμα δεν θα περιμενης να βραξει για να τιν μαζεψησ...πουλαν στα φαρμακεια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ