Με αυτά που βλέπω απορώ...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
αχχχ χιονια;; τι τελειαα!!!

κακομοιρο σκυλακι!! και εγω τον σκεφτομαι τον ροκυ απο σαβατοκυριακο λενε χαλια ο καιρος :/

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Ψάξτο λίγο το θέμα.Είναι μονοκατοικία ή πολυκατοικία?
Υπέδειξε της πως αυτό που κάνει είναι παράνομο, και πως θα αναγκαστεί να πληρώσει μεγάλο πρόστιμο.
Ο νόμος υπάρχει απλά πρέπει κι εμείς να βοηθήσουμε σαν κυνόφιλοι να εφαρμοστεί εφ'όσον μας ενοχλεί το ότι δεν εφαρμόζεται.. ;)
Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που ενω δε θελει, θα βαλει το σκυλο μεσα στο σπιτι για 10-15 χρονια επειδη το λεει ο νομος ? Προφανως θα προτιμησει να το ξεφορτωθει ... και αυτο ειναι σιγουρα χειροτερο.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που ενω δε θελει, θα βαλει το σκυλο μεσα στο σπιτι για 10-15 χρονια επειδη το λεει ο νομος ? Προφανως θα προτιμησει να το ξεφορτωθει ... και αυτο ειναι σιγουρα χειροτερο.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν λανθασμένη αντίληψη αλλά έχουν έστω και λίγο ανοιχτό μυαλό να ακούσουν 5 πράγματα.Προσωπικά έχω γνωρίσει μερικούς.
Και αφού ασχολείτε τόσο ώστε να το βγάλει βόλτα, σημαίνει πως την νοιάζει,έστω και λίγο ;)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας παιδιά. σήμερα μίλησα με την γειτόνισά μου. αφού γύρισα από τον κτηνίατρο ήταν κάτω και καθάριζε, μου πιάνει μόνη της κουβέντα ρωτώντας για τον σκύλο μου. και της λέω εσάς το δικό σας το ακούω που κλαίει όλο το βράδυ, δεν το λυπάστε το μικρό με τόσο κρύο και κλάμα. η απάντηση της κάτι που περίμενα. εεεε είναι πολύ ζωηρός και φεύγει έχω αναγκαστεί να τον δέσω και δεν του αρέσει, άσε που θέλει και συνέχεια χάδια. της λέω πάρτε το σπίτι σας με αυτό το κρύο λογικό είναι να κλαίει μωρό είναι.. εεε το έχουμε βάλει εδώ να συνηθίσει και μετά θα τον πάμε στις κότες. και δεν μπορώ να κατεβαίνω συνέχεια να το χαϊδεύω αυτή τη δουλεία θα κάνω.
στεναχωρήθηκα για το καημένο το σκυλάκι το πήρα λίγο στην αυλή μου να παίξει με τον δικό μου.παρατήρησα ότι έχει πολύ μα πάρα πολύ κοντά πόδια , σαν να σέρνεται είναι και δεν έχει καθόλου ουρά. μου είπε βέβαια ότι δεν είχε και το αρσενικό που ζευγάρωσε με την σκύλα της και πως το κουτάβι έτσι γεννήθηκε.
το λυπάμαι 2,5 μηνών να είναι δεμένο με μία αλυσίδα και να μην έχει τα χάδια που θα ήθελε. :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog