Μεχρι ποσο μηνων να του δινω την puppy ;

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Ναι βεβαιως .... Αλλα που ;;;

Γραφω απο το tapatalk και τα εχει μπαχαλο
Πήγαινε στο συζητήσεις: νέα μέλη-κοινότητα:εμείς και τα σκυλιά μας και άνοιξε νέο νήμα(θρεντ) :) :)

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Μετα την Canuba επειδή δεν βγαίναν και τα πιο μυρωδάτα κακάκια αλλάξα τροφή και πήγα στην Royal Canin Starter Small Dog
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Κτηνιατρικά προϊόντα / Vet Care Canine / Pediatric Starter Small Dog (new) - Royal Canin

Συγκεκριμένα πήγα στον κτηνιάτρο εδω στην πάτρα(κάτω απο τις σκάλες αγ. νικολαου για τους πατρινους) και μου λεει για την ηλικία του είναι 2 αυτές που του κάνουν.

η μία ήταν αυτή που πήρα και η άλλη ήταν η starter junior Που ειναι για λιγο πιο μεγάλα σκυλάκια
Royal Canin Greece / Προϊόντα / Προϊόντα / Κτηνιατρικά προϊόντα / Vet Care Canine / Pediatric Junior Small Dog (new) - Royal Canin

δεν την είχε διαθέσιμη οπότε πήρα την πρώτη.

στην πρώτη ο δοσομετρητής στο πακέτο έχει μέχρι 9 εβδομάδων.

κάνω κάτι λάθος που του δίνω αυτή την τροφή;(επειδή ειναι κυριώς για απογαλακτισμό)

στην junior Που βλέπω στο site εχει δοσομετρητή για τριων μηνών (αν βάλω 2 κιλά και 3μηνών ) μου λεει 55gr την ημέρα.

είναι κάπως λίγη η ποσότητα;η εχω συνηθίσει απο μένα που κατεβάζω τον άμπακα;

με τις πράξεις μου βγαίνει οτι το πακετο(1.5kg) πρέπει να μας βγάλει ενα μήνα :confused:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Για ποιό λόγο δεν περνεις την κανονική τροφή της Royal για μικρόσωμα κουτάβια?
Φαντάζομαι πιο εύκολα θα είναι να την βρίσκεις και πιθανόν και πιο φτηνή.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Εκείνη την στιγμή δεν είχε διαθεσιμη την κανονική τροφή για junior κουτάβια. Ήθελα μια καλή τροφή γιατί είχε κατι στομαχικες διαταραχές.
Θα υπάρχει πρόβλημα να την τελειώσω αυτή;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εκείνη την στιγμή δεν είχε διαθεσιμη την κανονική τροφή για junior κουτάβια. Ήθελα μια καλή τροφή γιατί είχε κατι στομαχικες διαταραχές.
Θα υπάρχει πρόβλημα να την τελειώσω αυτή;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Αν περασε τους 2 μήνες μην συνεχίζεις τη στάρτερ, το πετσοπ στο Ρίο φέρνει royal canin junior yorkshire, είναι 1,5 κιλό 16 ευρώ. Πάρε αυτή.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα