Λοιπον παιδια τελικα εχω καταληξει σε Proplan οσο και αν προσπαθησα να την αποφυγω δεν του καθησε καμια τροφη καλα με τις περισσοτερες ειχε παααραα πολλα κακα μαλακα και αερια.Δοκιμασα Acana,Arden,Pronature .Παιδια με την proplan εχω 'πλαστικα' κακα ,καθολου αερια.Τα αλλα ολα ιδια με τις αλλες μιας και δεν ειχα καποιο αλλο σημαντικο προβλημα,εκτος το οτι ητανε σχετικα αδυνατος.
Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι το πρωτο του γευμα δεν το τρωει με ορεξη και ισως αφησει και λιγο αλλα αυτο ειχε αρχησει ηδη να το κανει και με την pronature λογω ζεστης.ισως αρχησω να του βαζω ετσι λιγο γιαουρτι που του αρεσει.Τουλαχιστον οσο εχει ζεστη.Δεν του το αφηνω πολυ κατω ετσι και αλλιως ενα τεταρτο και οτι φαει.Που ξερω το μετανιωσα που το ειχα ψαξει τοσο με τις τροφες και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και ταλαιπωρησα και τον μικρο.Και μου ελεγε και ο εκτροφεας οτι εχει μεγαλωσει ολα τα σκυλια του με proplan και ολα μια χαρα.Αλλα εγω ηθελα κατι καλυτερο.Ισως αν ειχα συνεχισει την acana τελικα να ειχε στρωσει αλλα δεν ξερω.Τωρα το ποσο κακο κανει που δεν ειναι απο βιολογικα προιοντα,που εχει σιτηρα κλπ δεν ξερω.Αργοτερα μετα το σταδιο της αναπτυγης ισως παω(αν υπαρχει ) ξανα σε αcana αλλα προς το παρων και οσο την τρωει θα μεινω σε proplan
Aυταα σας κουρασα αλλα τοσο καιρο το χα ανγχος αυτο με το φαγητο και σε καποιον επρεπε να τα πω
.