Μετα την Acana wild praire ποια?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Tην lamp and apple την έδωσα χωρίς καθόλου περίοδο προσαρμογής και τα κακά τους έσφιξαν σαν πετραδάκια :p

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
H lamp and apple ειναι all life stages?Μιλαμε για κουταβι 4.5 μηνων γιαυτο ψανχω κατι σε puppy.Η grassland μου αρεσει και το αρνι περισσοτερο απο το κοτοπουλο απλα οι αναλογιες της ειδικα το ασβεστιο/φωσφορος ειναι σε απογορευτικα ποσοστα .

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ναι! Το γραφουν και στο site τους

Γιατι ομως λες οτι ειναι απαγορευτικα?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Silent να σε ρωτησω οταν ειχες δοκιμασει earthborn ειχες διαβασει πουθενα αποψεις κλπ?Επειδη δεν μπορω να βρω κατι .Με προβληματιζει οτι εχει meal για πρωτα 2 συστατικα. Ειχες βρει πουθενα περιεκτηκοτητα? Ειχα καταληξει σε pronature αλλα δεν την βρισκω οποτε παω σε earthborn ή Sams and field.
Την ειχα δοκιμασει τυχαια γιατι σταματησε να φερνειντο μαγαζι την τροφη που επαιρνα. Μου προτεινε καποιες εναλλακτικες ειδα τα συστατικα πανω στα σακια και διαλεξα την earthborn γιατι την ειχε σε προσφορα. Εγω γενικα προτιμω να ειναι γευμα το κρεας λογω περεκτικοτητας.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Ναι! Το γραφουν και στο site τους

Γιατι ομως λες οτι ειναι απαγορευτικα?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Γιατι η αναλογια ασβεστιου φωσφόρου απεχει πολυ απο το 1:1. Επισης απο μονο του το ασβεστιο ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα για κουταβι μεγαλόσωμης φυλης.Απο οτι εχω διαβασει και εγω μιας και δεν ξανα ειχα κουταβι και δεν ξερω αν οντως ειναι τοσο κακο.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Φωτογραφία0422.jpgEντομεταξυ χαζευα λιγο τα συστατικα τις wild praire και τωρα ανακαλυπτω οτι δεν ειναι δα και η τελεια ξηρα.Την εχουν χαλασει..Και 72 που κανει τωρα ειναι πολλα..Φασολια,κουκια αρακας πατατες και πρωτο συστατικο Φρεσκο κοτοπουλο που εχει πολυ νερο.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη ισα ισα ανωτερη απο πολλες τροφες αλλα στα 72 πλεον και με αυτα τα συστατικα ειναι υπερτιμημενη

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Πάντως η Acana lamp&apple δεν κάνει σε κανένα σκύλο μαλακά κόπρανα αν θέλεις να μην φύγεις από acana.
;) ++++ ποτέ!!!!!!!!!!!!!
καλοσχηματισμένα και άοσμα, και δεν έχουν και ποτέ αέρια!!!!!!!!!!!!

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Γιατι η αναλογια ασβεστιου φωσφόρου απεχει πολυ απο το 1:1. Επισης απο μονο του το ασβεστιο ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα για κουταβι μεγαλόσωμης φυλης.Απο οτι εχω διαβασει και εγω μιας και δεν ξανα ειχα κουταβι και δεν ξερω αν οντως ειναι τοσο κακο.

Ο Δίας έχει φάει πολλές acana μέχρι να κατασταλάξει. Πήραμε την Acana Grasslands , δεν τον ενθουσίασε ιδιαίτερα, αλλάξαμε στην Acana Duck, μια απο τα ίδια, προχωρήσαμε στην acana με ψάρια και σολωμό (δεν θυμάμαι όνομα γιατί έκανε απεργία πείνας και την έδωσα στην φιλοζωική έτσι όπως ήταν), και καταλήξαμε όταν ήταν περίπου 7-8 μηνών στην acana lamp and apple. Απο τότε ότι και να δοκίμασε δεν το ήθελε (το έτρωγε αν ήταν απο ξένο σκυλί σε επίσκεψη πχ, ή σαν μεζεδάκι έξτρα, αλλα αν το ανακάτευα με acana στο μπωλ, ξεχώριζε την acana και την έτρωγε αφήνοντας έξω απο το μπωλ τα υπόλοιπα κροκετάκια ή δεν το έτρωγε καθόλου). Οπότε acana αρνί με μήλο και ησυχάσαμε :)

• Love
Reactions: Aliki V.

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
Δείτε και αυτήν που μόλις ήρθε στην ελλάδα από ότι κατάλαβα. Εγώ έδινα orijen 6fish σε ένα από τα σκυλιά μου αλλά δεν μου άρεσε η καινούργια που βγάλανε και έγινε και απλησίαστη οπότε έψαχνα για άλλη. Βρήκα την ανάλογη της πολύ πιο φτηνά και με συστατικά ψαριών καθαρά και όχι canola oil που πρόσθεσε η orijen. Εγώ θα μιλήσω μαζί τους και μάλλον θα παραγγείλω αύριο αφου θα γλυτώσω και πολλά λεφτά. ειδικά αν μου κάτσει. Στον σκύλο μου εννοώ. Simpsons Premium Greece

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Δεν υπαρχει σωτηρια.Ειχα παρει arden και μετα την περιοδο της προσαρμογής άρχισε διαρροιες.Τον ειχα μια μερα νυστικο του δωσα κοτοπουλο με ρυζι τον πηγα κτηνιατρο και μαλλον ειχε κανει κολιτιδα .Τωρα παίρνουμε μικρη αντιβιωση για 3 μερες .Μου βγηκε ευσθητο το αντρακι μου.τωρα πηρα ξανα acana και ειμαστε ξανα στην προσαρμογη!

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Tα αδερφια τα μισα εχουν παει σε Pronature και τα αλλα συνεχιζουν με ProPlan. Σε Pronature θα πηγαινα και εγω αλλα ειχε μεινει ο αντιπροσωπος.Για εκει με βλεπω αν δεν του κατσει τελικα η Arden.Δεν ξερω μακάρι να μην του στερω κατι απο την ανάπτυξη του αν και στα ματια μου μια χαρα φαίνεται και απο ορεξη ολα καλα.Του δινω και Anima-Strath μετα απο συμβουλη κτηνιατρου.Απο οτι μου ειπε ειναι ενα πολυ καλο φυτικο βοηθημα

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Λοιπον παιδια τελικα εχω καταληξει σε Proplan οσο και αν προσπαθησα να την αποφυγω δεν του καθησε καμια τροφη καλα με τις περισσοτερες ειχε παααραα πολλα κακα μαλακα και αερια.Δοκιμασα Acana,Arden,Pronature .Παιδια με την proplan εχω 'πλαστικα' κακα ,καθολου αερια.Τα αλλα ολα ιδια με τις αλλες μιας και δεν ειχα καποιο αλλο σημαντικο προβλημα,εκτος το οτι ητανε σχετικα αδυνατος.
Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι το πρωτο του γευμα δεν το τρωει με ορεξη και ισως αφησει και λιγο αλλα αυτο ειχε αρχησει ηδη να το κανει και με την pronature λογω ζεστης.ισως αρχησω να του βαζω ετσι λιγο γιαουρτι που του αρεσει.Τουλαχιστον οσο εχει ζεστη.Δεν του το αφηνω πολυ κατω ετσι και αλλιως ενα τεταρτο και οτι φαει.Που ξερω το μετανιωσα που το ειχα ψαξει τοσο με τις τροφες και τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο και ταλαιπωρησα και τον μικρο.Και μου ελεγε και ο εκτροφεας οτι εχει μεγαλωσει ολα τα σκυλια του με proplan και ολα μια χαρα.Αλλα εγω ηθελα κατι καλυτερο.Ισως αν ειχα συνεχισει την acana τελικα να ειχε στρωσει αλλα δεν ξερω.Τωρα το ποσο κακο κανει που δεν ειναι απο βιολογικα προιοντα,που εχει σιτηρα κλπ δεν ξερω.Αργοτερα μετα το σταδιο της αναπτυγης ισως παω(αν υπαρχει ) ξανα σε αcana αλλα προς το παρων και οσο την τρωει θα μεινω σε proplan
Aυταα σας κουρασα αλλα τοσο καιρο το χα ανγχος αυτο με το φαγητο και σε καποιον επρεπε να τα πω :p .

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Και η δική μου εκτροφέας επέμενε στην proplan. Τελικά όμως μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε acana αρνί και μήλο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. τα κακάκια λίγα και καλά σχοιματισμένα, το τρίχωμα γυαλίζει και την τρώει με ορεξη.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Δινω την την large breed puppy με το αρνι.Ηθελα να αλλαξω απο κοτοπουλο που ειχαν ολες οι προηγουμενες .Μεχρι τωρα ολα καλα και σαν να αρχιζει να γεμιζει ο σκυλος.Επισης ξεχασα να πω οτι με arden και acana,ειδικα με acana ειχα και αρκετα δακρυα.Επισης δινω ακομη και Anima Strath μιας και μου το προτιναν ολοι σαν ενα πολυ καλο φυτικο διαλυμα.Τωρα αν κανει τιποτα δεν ξερω.
Εσυ Silent ποια δινεις?Πως του εκατσε?

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Με arden νομιζω οτι ειχα και γω τσιμπλες αρκετες. Εμας η εκτροφεας δινει royal, οπως και οι περισσοτεροι ιδιοκτητες. Μεχρι στιγμης η royal ειναι η καλυτερη σε θεμα κοπρανων. Απο τις αλλες που δοκιμασα η πιο ανεκτη ειναι η belcando, αλλα εχει και αυτη καποιες τουρτες.

ειδα οτι η pro plan εχει και τροφες με μια πηγη πρωτεινης οπως η sensible, οποτε ισως να την δοκιμασω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog