Μετα την Acana wild praire ποια?

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια καλησπερα..
Τελιωνει και το αλλο τσουβαλι acana wild praire και τα κακα του ακομη ειναι μαλακά ανοιχτοχρωμα και αερια πολλα.Κατα τα αλλα απο τριχωμα ενεργεια κλπ ειμαστε μια χαρα.Ισως ειναι λιγο αδυνατος καθως ειναι ο πιο ελαφρυς απο τα αδερφια του κατα 3 με 4 κιλα.Αυτα τρωνε Proplan.
Λεω να αλλαξω τροφη.Στην Proplan δεν παω γιατι σε αυτα τα λεφτα βρισκεις καλυτερες τροφες,τουλαχιστον καλυτερα συστατικα γιατι και τα αδερφια του που τρωνε proplan πανε μια χαρα σε ολα τα θεματα.
Θελω να ρωτησω οτι κανει μαλακα κοπρανα με την acana και ανοιχτοχρωμα σημαινει αυτομάτως οτι αν παω σε τροφη με την ιδια ή παραπανω πρωτεΐνη καλη ποιότητας) θα κανει τα ιδια?'Η υπαρχει περιπτωση να την αφομοιώνει καλυτερα?Ειναι τροφες με μεγαλο ποσοστο κρεατος ολες.Γιατι σκεφτομουν να δοκιμασω την Puppy της N&D με το ροδι μιας και μου αρεσουν πολυ τα συστατικα της. αυτη .
Αν δεν παω σε αυτη λεω να παω στην Pronature Holistic Puppy ή στην Earthborn Puppy αν και εχει πρωτο συστατικο γευμα.Tις εχει δοκιμάσει κανεις?
Ειχα και στις επιλογες μου την Fish4dogs αλλα δεν περιεχει καθολου γλουκοζαμινη και χονδροιτονη.
Fromm την αφησα απ εξω λογω των πολλων κρεατων που εχει αλλα και γευματα.
Μετα ερχονται sam's field ,arden αλλα ''πεφτω κατηγορια''..
Που ξερω...εσεις τι λετε? Ευχαριστω

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ηλια το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα. Εχεις 2 δρομους. Ή θα πας σε προ πλαν οπως τ´αδερφια μεχρι τουλαχιστον τον δεκατο μηνα οπου θα εχει μικροτερους ρυθμους αναπτυξης ειτε θα πας σε αλλες τροφες καλυτερης θεωρητικης ποιοτητας εχοντας το νου σου οτι μπορει να δοκιμασεις μερικες μεχρι να βρεις ποια θα κατσει.

Εχε στο νου σου οτι το πεπτικο του σκυλου σου ειναι πολυ πιο ευασθητο τωρα, σε σχεση με μετα απο 18 μηνες.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Παιδια καποιος mod ας μετακινησει το θεμα!!! Το ανοιξα καταλαθως σε λαθος ενοτητα!
Silent πιστευεις οτι αν παω σε αλλη τροφη με ιδιο ή μεγαλυτερο ποσοστό πρωτεΐνης αλλα και μεγαλη ποσότητα κρεατος θα εχω το ιδιο αποτελεσμα?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Δε χρειαζεται ν αλλαξεις τροφη, μπορεις ν αλλαξεις κωδικο!!! Σ εμας το αρνι (grasslands) καθισε πολυ καλυτερα απ το κοτοπουλο

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
H grassland δεν εχει καλη αναλογία σε ασβεστιο /φώσφορο και αρκετο ασβεστιο ρε γαμώτο αλλιώς θα την δοκιμαζα..

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Mωρε ειναι 4 μηνων ακομη και ειπα να παω σε καποια puppy ή αll life stages

Μου αρεσουν τα συστατικα της ANF puppy τα σιταρα που εχει ειναι καλης ποιοτητας την εχει δοκιμασει κανεις?

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Κοιτα η δικια μου εμπειρια αυτο εχει δειξει, ειδικα οταν μιλαμε για μεγαλες ημερισιες ποσοτητες.
Δεν μπορεις να προδικασεις τιποτα βεβαια.

Παντως απο τις ανωτερες ποιοτητες αυτη που ειχε κατσει πολυ καλα στον σκυλο μου ηταν η earthborn, την ειχα δοκιμασει οταν ειχα βρει 2 σακια 100 ευρω, αλλα δεν την συνεχισα λογω τιμης.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Μωρε η earthborn καλη μου φενεται.Αλλα πρωτο συστατικό meal ?Μονο αυτο με κραταει.Μαλλον θα καταληξω στην Pronature

marg mb

Member
29 Απριλίου 2013
8
0
Εγώ δίνω acana wild prairie και όλα μια χαρά. Στη συγκεκριμένη μου είπε ο γιατρός έχει μεγάλη σημασία η ποσότητα που δίνεις, αν δλδ δίνεις έστω και λίγο παραπάνω, τα κακά μπορεί να είναι μαλακά.Θέλει προσοχή στην ποσότητα.Πάντως καταγγέλω την αύξηση της τιμής της!!Από 64 που την πήρα 1 μήνα πριν, τώρα έχει 71,5:mad:

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Silent να σε ρωτησω οταν ειχες δοκιμασει earthborn ειχες διαβασει πουθενα αποψεις κλπ?Επειδη δεν μπορω να βρω κατι .Με προβληματιζει οτι εχει meal για πρωτα 2 συστατικα. Ειχες βρει πουθενα περιεκτηκοτητα? Ειχα καταληξει σε pronature αλλα δεν την βρισκω οποτε παω σε earthborn ή Sams and field.

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Την orijen puppy την έχεις αποκλείσει για κάποιο λόγο? Ψάχνομαι κι εγώ στο θέμα της κουταβοτροφής γι αυτό ρωτάω.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Tην εχω απορριψει για το λογω που φευγω απο την acana.Οτι αφου δεν του εκατσε καλα η acana μου φενεται δύσκολο να του κατσει η πιο βαριά orijen και τροφες παρόμοιου τυπου.Ισως καποια του κατσει αλλα δεν θελω να κανω δοκιμες τωρα.Οποτε λεω να παω σε κατι πιο ελεφρυ και ας μην εχει τοσο μεγαλη περιεκτηκοτητα σε κρεας,αλλα οχι να ειναι και τροφη για κοτες.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Θελεις δηλαδη να εχει φρεσκο κρεας? Να ξερεις οτι μετα την επεξεργασια το κρεας χανει το 70% (καπου εκει) αρα παει πιο κατω στην σειρα. Εγω δινω sams field και σκεφτομαι να αλλαξω μονο κ μονο γι αυτο.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
εγώ πάντως δεν φεύγω από arden.
Πολύ καλή τροφή, την τρώει με απίστευτη όρεξη, τρίχωμα και κόπρανα μια χαρά, ενέργεια έχει (περισσότερο και από λαμπραντόρ μη σου πω) και μου έρχεται πολύ οικονομικά από αγγλικό άμαζον.

3 σακιά 12κιλα 100 ευρώ...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Tην εχω απορριψει για το λογω που φευγω απο την acana.Οτι αφου δεν του εκατσε καλα η acana μου φενεται δύσκολο να του κατσει η πιο βαριά orijen και τροφες παρόμοιου τυπου.Ισως καποια του κατσει αλλα δεν θελω να κανω δοκιμες τωρα.Οποτε λεω να παω σε κατι πιο ελεφρυ και ας μην εχει τοσο μεγαλη περιεκτηκοτητα σε κρεας,αλλα οχι να ειναι και τροφη για κοτες.
πληροφοριακά έπαιρνα acana και έκανε μαλακά όπου με την orijen άλλαξε πρός το καλύτερο παρόλο την περισσότερη πρωτείνη που έχει.δεν ξέρω όμως πόσο υπομονή έχεις και αν δεν του κάτσει θα τους κάνεις σαλάτα το στομάχι.

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Ravendark αν δεν σου κανει κοπος δες λιγο στην συσκευασια.Σαν πρωτο συστατικο εχει meal ή αποξηραμένο κοτοπουλο?Γιατι ενω τα ελληνικα sites λενε αποξηραμενο το site της εταιριας λεει σε meal/γευμα μορφη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Πάντως η Acana lamp&apple δεν κάνει σε κανένα σκύλο μαλακά κόπρανα αν θέλεις να μην φύγεις από acana.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πάντως η Acana lamp&apple δεν κάνει σε κανένα σκύλο μαλακά κόπρανα αν θέλεις να μην φύγεις από acana.
Κι εγω αυτο ειπα. Επειδη ενας κωδικος κανει μαλακα κοπρανα, δε παει να πει οτι θα κανουν ολοι. Ασε που επειδη θα μεινεις στην ιδια εταιρια, δε χρειαζεται μεγαλο διαστημα προσαρμογης. Μπορεις να δοκιμασεις grasslands, lamp & apple ή και chicken & burbank potato

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog