Γεια σας, ειμαι καινουργια εδω στην παρεα και αποφασισα να παρω το θαρρος να σας γραψω γιατι ειναι πιθανων να ειστε η μονη μου ελπιδα αυτη την στιγμη. Αρχικα με λενε Γεωργια, και ειμαι σε ταξη του λυκειου. Το προβλημα μου ειναι, οτι η γιαγια μου, θα πρεπει να κατεβει στην Αθηνα για μια εγχειρηση και θα μεινει εδω γυρω στους 1-2 μηνες. (Υπολογιστε οτι θα ερθει απο τελη οκτωβρη- αρχες νοεμβρη) Εχουμε λοιπον ενα σκυλακι, γυρω στα 4-5 χρονων, ειναι μεσαιου μεγεθους και το ειχαμε βρει αδεσποτο στον εξωχικο μας και το πηραμε. Εχει αριστες σχεσεις και με εμενα, και με την οικογενεια μου, ειναι ηρεμο & δεν προκαλει φασαριες. Ανυσηχω λοιπον, για το γεγονος, οτι τωρα θα πρεπει να μεινει μονη της αρκετο καιρο (και μονο καποιοι γειτονες θα μπορουν να της παρεχουν φαι-νερο, αλλα μεχρι εκει). Μενει ελευθερη, στην αυλη στο εξωχικο μας, αλλα γενικα εχει κανει τρυπες και βγαινει εξω. Τον χειμωνα εκει, χτυπαει ανετα -8 και πολυ πιθανων να χιονισει, και δεν θα μπορεσει να αντεξει -φυσικα-, ειδικα χωρις παρεα. Οποτε σκεφτομαι να την φερω στην Αθηνα, οπου μενουμε σε πολυκατοικια δυστηχως, αλλα εχουμε μεγαλο μπαλκονι και ισως να πεισω τους γονεις μου τις κρυες μερες να μενει μεσα στο σπιτι. Φυσικα ειμαι προθυμη να την βγαζω βολτα καθημερινως, να της παρεχω την καταλληλη ασκηση (υπαρχουν αρκετα παρκα) και να την προσεχω οσο πιο πολυ γινεται. Εδω ερχονται αντιμετωποι οι γονεις μου φυσικα.. Πρεπει με καποιον τροπο να τους δωσω να καταλαβουν, οτι δεν θα μπορεσει να μεινει μονη της τοσους μηνες και ειδικα υπο τετοιες συνθηκες. Λενε οτι θα την προσεχουν οι γειτονες, αλλα φυσικα εχουν κι αλλες δουλειες απο το να προσεχουν αν ενα σκυλακι εχει ψωφισει απο το κρυο ή χαθει ή τρομοκρατηθει απο τις καταιγιδες. (Ειναι απο τα σκυλια, που στο πρωτο μπουμπουνιτο, εχουν φυγει τρεχοντας). Ολες οι απαντησεις θα ηταν ευπροσδεκτες, αν θελετε παραπανω πληροφοριες ειμαι διαθεσιμη να σας δωσω. Ειναι γυρω στα 20-30 κιλα και αν καταφερω να την φερω, θα εχω προετοιμασει απο πιο τα απαραιτητα. Συγνωμη για την πολυλογια, ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας, περιμενω οποια βοηθεια ειναι διαθεσιμη <3