Αγαπητέ spanielboy, έχω να κάνω μία παρατήρηση σχετικά με την υιοθεσία ζώων.
Απ’ ότι μας έχεις πει είσαι μόλις 17 ετών και ήδη έχεις πολύ επιβαρημένο πρόγραμμα λόγω σχολείου και διαβάσματος. Υποθέτω πως μετά το Λύκειο θα ακολουθήσουν σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σε ένα χρόνο από τώρα θα είσαι κατά πάσα πιθανότητα φοιτητής και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν, να σπουδάζεις σε άλλη πόλη από αυτή που διαμένεις.
Αυτή τη στιγμή φροντίζεις 3 σκυλιά. Την Ινώ, η οποία πάσχει από κάκωση στον νωτιαίο μυελό επειδή πήδηξε από το φράκτη του σπιτιού σου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και 2 κουτάβια τα οποία επίσης δεν μπορείς να περιορίσεις γιατί όπως χαρακτηριστικά μας έχεις γράψει:
spanielboy said:
επίσης, που και που την κοπανάνε κάτω από τις αυλόπορτες και τα κυνηγάω εγώ σα χαζό Κι εδώ είναι που ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Να βγαίνω να τα μαζεύω ή να τ'αφήνω(γιατί έξω από το σπίτι είναι ένα παρκάκι και έχει χόρτα και παίζουν) να γυρνάνε μόνα τους;;; Θα γυρνάνε όμως;;;
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, τον τέταρτο σκύλο τι τον θέλεις?
Θα μου επιτρέψεις να σου πω πως αυτό δεν είναι φιλοζωική στάση, είναι συλλογή ζώων.
Θα σου συνιστούσα να αρκεστείς στην φροντίδα των τριών ζώων που ήδη έχεις, μιας που το ένα έχει κινητικά προβλήματα και τα άλλα 2 είναι κουτάβια και να αφήσεις το τέταρτο να υιοθετηθεί από κάποια άλλη οικογένεια.
Εάν επιμένεις να πάρεις άλλο ένα σκυλί στο σπίτι σου, θα πρέπει να σκεφτείς τι θα γίνουν αυτά τα ζώα σε λίγο καιρό που τα δεδομένα της ζωής σου πιθανόν να αλλάξουν.
Όσο αφορά την μεταφορά οποιουδήποτε ζώου με αεροπλάνο, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξιδέψεις και να ζητήσεις πληροφορίες.