Πλέον από άποψη συνθηκών εντός της μπαγκαζιέρας (θερμοκρασία, χώρος για να κινηθούν κτλ) είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα!
Προσωπικά έχω μπει σε ένα τέτοιο,
trailer όμως που το σέρνει αμάξι, που έχει 4 εισόδους για σκυλιά και ενώ ήταν παρκαρισμένο στον ήλιο για ώρα μόλις άνοιξα την μια πόρτα και μπήκα ο μισός μέσα μου ήρθε μια δροσιά.
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το οποιοδήποτε ατύχημα!
Οι μπαγκαζιέρες πλέον έχουν εξελιχθεί, δεν είναι τα παλιά ξύλινα υποτυπώδη κουτιά που έβαζαν για την μεταφορά. Όλο και περισσότερο βλέπουμε καλύτερα κουτιά.
Τώρα για τον πίσω που θα ξεχαστεί και δεν θα πατήσει φρένο, είναι μια πιθανότητα ναι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και όντας ο σκύλος μέσα στο box στα πίσω καθίσματα. Πέφτει κάποιος πάνω σου και σε κάνει μια άμορφη μάζα λαμαρίνας.
At the end?
Κάτσε σπίτι!Α, μπορεί να πέσει η οικοδομή!
Πάνε μείνε στο ύπαιθρο. Α, μπορει να γίνει σεισμός και να ανοίξει η γη να μας καταπιεί!
:culo:
Απο το να χεστει πανω του απο τον φοβο του- μεχρι να γινει πιττα εαν ξεχασει ο απο πισω να φρεναρει.
Οι δικες μου την θερμοπληξια θα την εχουν επισης σιγουρη το καλοκαιρη- εδω τους βρεχω και με κλιμα μεσα στο αμαξι και δυσκολευονται.
Αν χεστεί επάνω του από το ο,τιδήποτε ας ψάξει αλλού τον λόγο και όχι από την μπαγκαζιέρα! Φοβία, όχι καλή κοινωνικοποίηση, βλάκας ιδιοκτήτης που τον έβαζε με το ζόρι μέσα στο box!
Αν δυσκολεύονται οι βραχυκέφαλες φυλές τόσο πολύ το καλοκαίρι ας αλλάξουν οι ιδιοκτήτες την ώρα που ταξιδεύουν μέσα στην ημέρα (αν γίνεται) ώστε να αναχωρούν ή πολύ πρωί ή πολύ βράδυ που έχει δροσούλα!
Χειρότερα είναι ένας σκύλος μέσα σε καμπίνα με μόνη "προστασία" τα τζάμια και που περνάει αβέρτα η ζέστη και πάλι, κλιματιστικό, και άλλα 2-3-4 σώματα που εκπέμπουν θερμακρασία 36°C και άλλο μέσα στην μπαγκαζιέρα.Από άποψη θερμοκρασίας είναι 1000 φορές καλύτερη!
Τα καυσαέρια θα βλάψουν μόνο σε κίνηση μέσα σε πόλη με σταμάτα-ξεκίνα και αν πηγαίνουν προς τις γρύλλιες του αερισμού της μπαγκαζιέρας. Ειδάλλως αν είσαι εν κινήσει τα καυσαέρια φεύγουν στην ατμόσφαιρα.
Και μέσα στην καμπίνα αναπνέεις περισσότερα αέρια από τον μπροστινό μέσω του αερισμού του αυτοκινήτου.