Μεταφορά με αυτοκίνητο

nontas and

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2013
55
0
Σε ενα ταξιδι με μικρο αυτοκινητο(citroen x3)με 4 ατομα πως θα μπορει να ταξιδεψει ο σκυλος;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Με σχάρα ή τρέιλερ για τα πράγματα? Εξαρτάται, φυσικά, και για τι σκύλο μιλάμε..

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Το ιδανικό θα ήταν να πάρετε κι άλλο αυτοκίνητο, γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρηθεί και ο σκύλος και τα άτομα μέσα στο αμάξι. Η Sheeva πιάνει θέση 2 ατόμων στο αμάξι μου, κι αυτό επειδή φοράει τη ζώνη της, οπότε είναι δύσκολο να μεταφέρεις 4 άτομα και το σκυλί σου...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αγκαλιά μαζί σας αν μιλάμε για σχετικά μικρό σε μέγεθος η αν έχετε χώρο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μαζί με το κρεαβατάκι του,να έχει όμως επαφή με εσάς ο χώρος εκείνος όπως στα τζίπ αν σου έρχεται στο μυαλό που νομίζω σε όλα τα καινούρια αμάξια έτσι πάει.

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για ποσο μεγαλα ατωμα και ποσο μεγαλο σκυλο μιλαμε- και ποσο θα διαρκεσει το ταξιδι?

Εμεις παλιοτερα ταξιδεψαμε ανετα με ενα Seat Cordoba μεχρι γερμανια με δυο ενηλικους μπροστα, δυο παιδια ( 14 και 10 ετων) στο πισω καθησμα με ενα γαλλικο μπουλντογκ στη μεση, δεμενο με την ζωνη του.

nontas and

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2013
55
0
Για δύο ενηλικες και δυο παιδια(14&16)
ο σκυλος δεν εχει αποφασιστει ακομα(αλλα το ψαχνουμε καλα πρωτα)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Τι εννοείς "δεν έχει αποφασιστεί ακόμα";
Δεν έχετε ήδη σκύλο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Θα ήθελες να μας πεις τότε, γιατί ο αρχικός προβληματισμός σου, είναι πως θα βολευτεί σε περίπτωση ταξιδιού; Γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο. Αλλιώς θα συζητήσουμε για ένα τσιουάουα κι αλλιώς για ένα bullmastiff.

Ολα τα πριν της μεταφοράς, που είναι πολύ πιο σημαντικά, τα γνωρίζετε;
Οπως πχ από που παίρνουμε σκύλο;

nontas and

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2013
55
0
Θα ήθελες να μας πεις τότε, γιατί ο αρχικός προβληματισμός σου, είναι πως θα βολευτεί σε περίπτωση ταξιδιού; Γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο. Αλλιώς θα συζητήσουμε για ένα τσιουάουα κι αλλιώς για ένα bullmastiff.

Ολα τα πριν της μεταφοράς, που είναι πολύ πιο σημαντικά, τα γνωρίζετε;
Οπως πχ από που παίρνουμε σκύλο;
Ναι ειμαι απολυτα πληροφορημενος για τα byb και τα περ σοπ...
Αυτος ο προβληματισμος μου ηρθε σημερα για καποιο λογο...ισως και εν'οψη καλοκαιριου

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παντως το κριτηριο να παρω σκυλο αναλογα με το τι χωραει στο αυτοκινητο μου εμενα με φρικαρει ,,, !! εξαλλου ενα ρητο λεει... ολοι οι καλοι χωρανε ==))

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
παντως το κριτηριο να παρω σκυλο αναλογα με το τι χωραει στο αυτοκινητο μου εμενα με φρικαρει ,,, !! εξαλλου ενα ρητο λεει... ολοι οι καλοι χωρανε ==))
Αν σκοπεύεις να παίρνεις τον σκύλο μαζί σου στις εξορμήσεις και τις διακοπές, καλό είναι να υπολογίζεις από πριν αν χωράει όλη η οικογένεια στο αυτοκίνητο, μια χαρά σκέψη μου φαίνεται εμένα...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πάρε σκύλο μετά το καλοκαίρι και το σκέφτεσαι το επόμενο για την μεταφορά του.;)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αν σκοπεύεις να παίρνεις τον σκύλο μαζί σου στις εξορμήσεις και τις διακοπές, καλό είναι να υπολογίζεις από πριν αν χωράει όλη η οικογένεια στο αυτοκίνητο, μια χαρά σκέψη μου φαίνεται εμένα...
,,,
ελεος !! δεν ειναι παιχνιδι απο τα τζαμπο ο σκυλος,, υπαρχουν και τα χαμστερακια για τετοια θεματα,,,,, ειπαμε παιρνουμε σκυλο για καποια αναγκη με καποια κριτηρια οχι τι χωραει στο αμαξι που εχουμε τωρα.. δηλαδη αν αλλαξουμε αμαξι και παρουμε μικροτερο θα αλλαξουμε και σκυλο,,,??
!! εμενα η ζηνα ,,,,χωραει και σε παλιο οπελ κορσα και η μπελα μαζι και 4 ατομα,, αλλα και 5 να ειμαστε παλι θα τα παρουμε μαζι,,, αν καποιος δεν γουσταρει θα παει με το κτελ και τα σκυλια με το αυτοκινητο κυριλε !!! ,,,,γιαυτο ειπα,,, ολοι οι καλοι χωρανε !! ...))

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Κάνεις μεγάλο λάθος fero. O σωστός προγραμματισμός προλαμβάνει ανεύθυνες πράξεις και βγαίνει πάντα σε όφελος του σκύλου.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
,,,
,, ολοι οι καλοι χωρανε !! ...))
Να δω πως θα χωρεσουν 4 ατομα και ενας γερμανικος μολοσσος σε ενα Ατος - ας πουμε- και τιποτα αλλο δεν θελω!

Και εγω θα ηθελα αλλον εναν, μεγαλητερο σκυλο- αλλα ενας απο τους λογους που δεν παιρνω, ειναι οτι τωρα χωρανε οριακα οι δικες μου στο αμαξι μου. Και εγω κανω και αρκετα χλμ καθε μηνα ( Καθε σ/κ παω Βολος και πισω παλι)- δεν θα ηθελα να ειναι στριμογμενα σαν της σαρδελες τα κοριτσια, που παιρνω παντα μαζι.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Κάνεις μεγάλο λάθος fero. O σωστός προγραμματισμός προλαμβάνει ανεύθυνες πράξεις και βγαίνει πάντα σε όφελος του σκύλου.
,,,
ε καλα ενταξει τοτε,, κατεβαστε του ανθρωπου μια λιστα με ρατσες σκυλων μεχρι 5 κιλα το πολυ να διαλεξει... να βαλει τα ονοματα τους σε ισαριθμα χαρτακια σε ενα κουβα να κλειση τα ματια και να διαλεξει ενα και να του πουμε και καλοριζικο,,, αφου αλλα κριτηρια δεν ακουσα,,, αρα δεν θεωρω σοβαρη την ερωτηση για καποιον που ειναι η θελει να γινει κατοχος σκυλου,,,,, και μετα ισως αρχισουμε ,,, ποια δεν μαδανε,,?? ποια δεν γαυγιζουν,,?? ποια δεν αρωσταινουν,,?? σε τι χρωματα βγαινουν,,?? κλπ,,, --==))

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Το προτιμώ από το να το πετάξει στο βουνό πριν τος επόμενες διακοπές ό´ως κάνουν πολλοί.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγώ πάντως έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με την εν λόγω αμαξάρα
(Μην ακούσω κιχ για το αμαξάρα)

...με σκύλο, 4 άτομα και πράγματα!
Ο μόνος που περνούσε καλά ήταν ο σκύλος!

Φωτογραφία δεν έχω γιατί δεν...χωρούσε η φωτογραφική στο αμάξι!:culo::cuniaoo:

Υ.Γ.: Δυστυχώς το έδωσα το αμαξάκι μου:lloroso:!Η περιποίηση μου έμεινε!Άτιμη κρίση!

Ο καθένας προσαρμόζεται αναλόγως!Αν έχεις παιδιά, μικρό αμάξι και μεγάλο σκύλο θα ζοριστείς!
Αν στα άμεσα σχέδια σου είναι η αλλαγή του αυτοκινήτου κάν'το!Αν μπορείς να πάρεις trailer επίσης κάν'το!Αλλιώς στρίμωγμα και όλα καλά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn