Μεταφορά μεγαλόσωμου σκύλου

Υο13

Member
3 Απριλίου 2017
5
1
34
Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα Dogo Argentino θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω το σκυλί μου, ξέρω οτι με κτελ δεν γίνεται γτ είναι πολύ μεγάλος...Εγώ την Παρασκευη θα πρεπει να φυγω απο την Αθηνα για να παω στην πολη μου και δεν εχω καποιον ωστε να τον προσεχει, διαβασα για Taxi σκυλων αλλα θα μου βγει κοντα στα 250 ευρω.

Υ.γ. ειμαι καινουριος στο φορουμ, οποτε μπορει να εχω κανει και λαθος στην ενοτητα που έβαλα αυτό το θέμα.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Δυστχως αυτα με αυτοκινητο γινονται.. Ναι πετ ταξι ή αυτοκινητο ιδιωτη.. Επισης γινεται κ με το αεροπλανο η μεταφορα μεγαλοσωμου αλλα πρεπει να ρωτησεις για πολιτικη εταιριων αναλογα με την πολη που πας.. Κ αν συμφερει περισσοτερο απ τ πετ ταξι γιατι πληρωνει εισιτηριο και ο σκυλος (αλλα μπορει και να συμφερει).

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Υπάρχει περίπτωση ενοικίασης κάποιου αυτοκινήτου ;....δλδ δεν ξέρω αν κάποιες εταιρείες σου δίνουν την δυνατότητα να ενοικιάσεις ένα αυτοκίνητο, να κάνεις την διαδρομή και να το παραδώσεις στο αντίστοιχο γραφείο τους στην πόλη που θα πας. Αυτό φυσικά αν έχεις δίπλωμα :D
Αν πχ είσαι φοιτητής επικοινωνείς με άλλους από την σχολή να δεις, αν θα μετακινηθεί κάποιος και μοιράζεσαι βενζίνη πχ.
Αν θες επικοινωνείς με φίλους σου από την πόλη σου και ρωτάνε δεξιά και αριστερά αν υπάρχει κάποιος γνωστός Αθήνα με αυτοκίνητο που πρόκειται να ταξιδέψει.
Αλλιώς το 250αρι το βλέπω μονόδρομο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν