Εγω δε θα μπορουσα ν'αφησω το σκυλι οσο κ αν λενε οτι θα συνηθισει..
Ουτε να το σκεφτω δε θελω κ χαιρομαι που απ'οτι καταλαβα θα την κρατησεις εσυ.
Ουτε να το σκεφτω δε θελω κ χαιρομαι που απ'οτι καταλαβα θα την κρατησεις εσυ.
Ο Θεός... δίνει φώτιση σε αυτούς που αγαπάει!Tώρα διάβασα ξανά το "πώς μπόρεσες" που έχει δημοσιευσει ο johnk σε μετάφραση και όποτε το διαβάζουμε κλαίμε και αναρωτήθηκα πως μπόρεσε και μου πέρασε από το μυαλό έστω για ένα απόγευμα ότι θα αφήσω την Λούση με την μαμά μου κι ας είναι μόνο 100 μέτρα μακριά μου...πραγματικά με απογοήτευσα
Μυρτώ, όσο και αν προσπαθείς δεν πρόκειται να σε εκτιμήσω περισσότεροTώρα διάβασα ξανά το "πώς μπόρεσες" που έχει δημοσιευσει ο johnk σε μετάφραση και όποτε το διαβάζουμε κλαίμε και αναρωτήθηκα πως μπόρεσε και μου πέρασε από το μυαλό έστω για ένα απόγευμα ότι θα αφήσω την Λούση με την μαμά μου κι ας είναι μόνο 100 μέτρα μακριά μου...πραγματικά με απογοήτευσα
Oχι οχι μη το βλεπεις ετσι..Tώρα διάβασα ξανά το "πώς μπόρεσες" που έχει δημοσιευσει ο johnk σε μετάφραση και όποτε το διαβάζουμε κλαίμε και αναρωτήθηκα πως μπόρεσε και μου πέρασε από το μυαλό έστω για ένα απόγευμα ότι θα αφήσω την Λούση με την μαμά μου κι ας είναι μόνο 100 μέτρα μακριά μου...πραγματικά με απογοήτευσα