Μετακόμιση

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εγω δε θα μπορουσα ν'αφησω το σκυλι οσο κ αν λενε οτι θα συνηθισει..
Ουτε να το σκεφτω δε θελω κ χαιρομαι που απ'οτι καταλαβα θα την κρατησεις εσυ.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Νομίζω ότι καλύτερα είναι να έχεις και τα δύο παρέα και να τα αφήνεις στη μαμά σου όταν λείπεις, όπως τα παιδιά δηλαδή. Κι έχω την εντύπωση ότι η μικρή θα λείψει στη μαμά σου πιο πολύ και ακόμα περισσότερο η παρουσιά σου από το σπίτι, όσο κοντά κι αν μένεις. Η Λούση σου δεν είναι τίποτα άλλο από μια δική σου προέκταση, αν μπορώ να το πω έτσι. Θέλει να τη φροντίζει και να την έχει παρέα σαν κι εσένα, γιατί είναι κάτι που αγαπάς.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Tώρα διάβασα ξανά το "πώς μπόρεσες" που έχει δημοσιευσει ο johnk σε μετάφραση και όποτε το διαβάζουμε κλαίμε και αναρωτήθηκα πως μπόρεσε και μου πέρασε από το μυαλό έστω για ένα απόγευμα ότι θα αφήσω την Λούση με την μαμά μου κι ας είναι μόνο 100 μέτρα μακριά μου...πραγματικά με απογοήτευσα :(

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Tώρα διάβασα ξανά το "πώς μπόρεσες" που έχει δημοσιευσει ο johnk σε μετάφραση και όποτε το διαβάζουμε κλαίμε και αναρωτήθηκα πως μπόρεσε και μου πέρασε από το μυαλό έστω για ένα απόγευμα ότι θα αφήσω την Λούση με την μαμά μου κι ας είναι μόνο 100 μέτρα μακριά μου...πραγματικά με απογοήτευσα :(
Ο Θεός... δίνει φώτιση σε αυτούς που αγαπάει!:cool::)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μυρτώ, όσο και αν προσπαθείς δεν πρόκειται να σε εκτιμήσω περισσότερο:)
Έχω "ταβανιάσει":)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Oχι οχι μη το βλεπεις ετσι..
Ανθρωπος εισαι ιπως ολοι μας..
Ειχες να σκεφτεις την Λουση αλλα κ την μαμα σου που επισης την θελει κ την αγαπαει..
Ειναι δυσκολο να ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο για το σκυλακι κ αν μιλουσε πιστευω πως κ κεινο θα ηταν σε διλημμα..
Εγω ειπα πως δε θα μπορουσα να το αφησω κ ειναι λιγο εγωιστικο (το ξερω) γιατι δε θα καθομουν να σκεφτω τι πιθανων θελει το σκυλι.
Δε με κανει αυτο πιο ευαισθητη απο σενα..
Απλα δε θα μπορουσα..
Μη λες ομως οτι σ'απογοητευσες!!!
Θυμησου οτι το συζητησες.. Μπηκες σε σκεψεις..
Δεν επραξες αβιαστα..
Να χαιρεσαι γι'αυτο!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν εχεις λογο να σε απογοητευεις.
Αν και πονουσες στην σκεψη οτι δεν θα ειναι μαζι σας προσπαθησες να δεις περα απο τα δικα σου αισθηματα ποιο ειναι το καλο για αυτην.
Και παλι με γνωμονα το δικο της καλο πηρες την τελικη σου αποφαση.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά ξέρω τι λέω. Δεν έπρεπε καν να το σκεφτώ,αφού ξέρω πολύ καλά τι θα μου έλεγε η ίδια αν μιλούσε. Όπως είπε και ο johnk τελικά μου ήρθε η φώτιση , ευτυχώς χωρίς συνέπειες για την μεγαλοκοπέλα μου.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έλα που σε απογοήτευσες !!!!!!! Απλά οι αρχικές σκέψεις όταν γίνεται κάποια αλλαγή είναι όλες ενα κουβάρι..μετά μπαίνουν σε τάξη.
Είχες να επιλέξεις μεταξύ του καλύτερου και του άριστου..:)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εσύ σκέφτηκες πρωτα για το καλό της μαμάς σου, οπότε μην έχεις τύψεις. Η μανούλες έχουν προτεραιότητα στις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ