Μετακόμιση

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που πρόκειται να προκύψει. Η μητέρα μου ζει μαζί μας αλλά σύντομα πρόκειται να μετακομίσουμε 2 λεπτά με τα πόδια από το τωρινό σπίτι. Οπότε θα μείνει μόνη της με την γάτα της αλλά θέλει να κρατήσει και την λούση! Είτε έρθει μαζί μου είτε μείνει εδώ οι βολτες της και όλα τα υπόλοιπα θα γίνονται από μένα εφόσον θα μένουμε δίπλα. Φοβάμαι όμως μήπως παρόλα αυτά η λούση στεναχωρηθεί με την αλλαγή αν και θα παραμείνει στον χώρο της με την μητέρα μου ποθ την υπεραγαπάει. Τι πιστεύετε;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(Λες να της λείψουν τα ...βασανιστήρια του Έλβις? :p)

Μα, αφού όπως λες θα μείνει στο χώρο της, την μαμά σου την υπεραγαπά, οι βόλτες και τα λοιπά δεν θα της λείψουν...
Εσάς δεν θα σας χάσει...
Στην τελική δοκιμάζεις και βλέπεις...

(πέρα απ'την πλάκα πάντως, νομίζω ότι αν χωριστούν τα δυο σκυλιά, θα λείψει το ένα στο άλλο...)

Για τον Έλβις, δεν έχεις "έννοια" πως θα "του φανεί" το καινούριο σπίτι, στην αρχή τουλάχιστον...?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Όχι καθόλου δεν ανησυχώ για τον μπουνταλά , ξέρω ότι για καμμιά βδομάδα θα είναι κάπως ανήσυχος λόγω αλλαγής περιβάλλοντος αλλά θα προσαρμοστεί.
Η λούση επειδή είχε ήδη μια τεράατια αλλαγή στη ζωή της, όταν την πήρα, πιστεύει η μητέρα μου ότι δεν είναι καλό να ξανααλλάξει περιβάλλον.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλά..., για τον Έλβις....(ψιλο)αστειευόμουν...
(και με δυο λιχουδίτσες..., ούτε εβδομάδα..., πιο γρήγορα...:p)

Είναι αλήθεια ότι είναι μαζί σας μετά από μια τεράστια αλλαγή στη ζωή της...
Προσωπικά, θα σου έλεγα να την αφήσεις με την μητέρα σου (φαντάζομαι της έχεις εμπιστοσύνη...), και βλέποντας και κάνοντας...
Η Λούση εξάλλου δεν είναι μικρή σε ηλικία...
Θα έχει και η μαμά σου συντροφιά...(αρκεί να μην την κάνει άλλη τόση απ'το φαγητό...:rolleyes:)
Και είναι αυτό..., δεν θα σας χάσει...Δίπλα θα είστε...

(και με το καλό το καινούριο σπίτι....:))

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κοίτα από την στιγμή που όλα θα γίνονται από σένα, δηλαδή οι βόλτες της, η γενική περίποιηση κλπ ..θα είναι σαν να λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι. Άσε που σε βλέπω να είσαι συνέχεια εκεί απο το άγχος σου:D.
Ίσως στην αρχή μπορεί να αγχωθεί λίγο που δεν θα σε βλέπει όπως πριν δηλαδή συνέχεια στο σπίτι, αλλά σκέψου πόσο μπορεί να αγχωθεί αν πάει σε άλλο σπίτι ...είναι και μεγάλη σε ηλικία..
Το γεγονός οτι η μαμά σου την υπεραγαπά και την φροντίζει είναι πάρα πολύ καλό...θα έχει αυτην σαν σταθερό σημείο αναφοράς.
Στην τελική όντως ..το δοκιμάζεις και βλέπεις πως θα εξελιχθεί.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Κι εγω θα προτεινα να μεινει στο χωρο που ξερει τοσο καλα, με τις οικειες μυρωδιες και παραστασεις και την ΗΣΥΧΙΑ της χωρις τον τυρρανο της.:D Εξαλλου θα τη βλεπεις καθημερινα οπως λες οποτε τι νομιζεις πως θα της λειψει? Ο Ελβις? :cool::p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω!
Αφού θα είστε τόσο κοντά και θα συνεχίσεις να έχεις εσύ την φροντίδα της ας δοκιμάσετε να μείνει εκεί.
Το πολύ πολύ αν τη δεις να μελαγχολεί, την παίρνεις τελικά μαζί σου και βρίσκουμε για τη μαμά σου καινούρια σκυλο-συντροφιά :)

Με το καλό να πάτε στο νέο σας σπίτι :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αντε με το καλο στο νεο σπιτι....μια χαρα ειναι η αποσταση σας....ασφαλειας :p

εγω παλι πιστευω οτι με αυτο το σεναριο, χαμπαρι δεν θα παρει κανενα τους....

και τωρα θα εχετε μονο τον Ελβις δηλαδη μεσα στο σπιτι??? :p :p να σου φερω κατιτις απο το Fazoo τη Κυριακη??? :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Να πω την αλήθεια εγώ φοβάμαι ότι θα της λείψει ο έλβις αν και είναι πολύ ενοχλητικός!
Θα δοκιμάσω κι αν δω ότι μελαγχολεί θα την πάρω.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εσυ πως θα προσαρμοστεις χωρις την Λουση στο σπιτι το εχεις σκεφτει? Γιατι η Λουση ειναι παλικαρι και θα την βρει την ακρη να προσαρμοστει οπως το εκανε και στο παρελθον.

Δεν σε βοηθω το ξερω. Και μονο που το σκεφτομαι παρολο που δεν αφορα εμενα νιωθω το ποσο δυσκολο διλλημα ειναι.

ΥΓ παρε την Λουση μαζι σας αρχικα και βλεπεται (γιατι η μαμα απο την πολυ αγαπη θα την κανει ντολμα)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Στην αρχη θα στεναχωρεθει,αλλα από τη στιγμη που θα σε βλεπει καθημερινα και το προγραμμα δε θα αλλαξει,θα συνηθισει.Επισης,όταν πηγαινεις να παίρνεις και το άλλο σκυλακι και δε θα λειψει το ενα στο αλλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απόψεις σας , είτε την μία πλευρά υποστηρίζουν είτε την άλλη με βοηθούν πολύ! Ευχαριστώ και ένα μέλος που μου απάντησε με πμ και με βοήθησε να δω τα πράγματα πιο ξεκάθαρα μιλώντας μου για την προσωπική του εμπειρία! :)

Η Λούση είναι ένας σκύλος που έχει ήδη στο ιστορικό της έναν βίαιο αποχωρισμό από την μικρή της αγέλη. Και κάθισα και το σκέφτηκα βάζοντας όλες τις παραμέτρους μέσα.
Είναι πρώτα δεμένη με εμένα, και μετά με όλους τους υπόλοιπους συμπεριλαμβανομένου και του ενοχλητικού μπουνταλά. Όταν νοιώθει ότι ξεκινάει η κρίση της σε εμένα τρέχει όσο την βαστάνε τα πόδια της . Όταν θέλει να πάει βόλτα σε εμένα απευθύνεται. Όταν θέλει να φάει σε εμένα έρχεται, όταν την ενοχλεί ο Ελβις από εμένα περιμένει υποστήριξη. Επιπλέον, όταν κοιμάται προτιμάει το πάτωμα παρά το κρεβάτι της για να είναι στο δωματιό μου.
Δεν έχει σημασία που δεν θα αλλάξει η ρουτίνα της σε κάποια πράγματα γιατί σε άλλα αναπόφευκτα θα αλλάξει. Όταν βγαίνω με κοιτάζει στα μάτια σαν να μου λέει δεν θα με πάρεις εμένα και όταν έρχομαι κάνει σαν τρελή από την χαρά της. Όταν θα φύγουμε θα με περιμένει τις πρώτες ημέρες συνέχεια. Όταν θα είμαι εκεί και θα την βγάζω βόλτα θα είναι όλα εντάξει αλλά όταν θα φεύγω πάλι για το σπίτι μου, και ας είναι 2 λεπτά απόσταση η Λούση δεν θα το ξέρει. Θα ξέρει απλά ότι έφυγα και θα περάσουν 2-3 ή και 8 ώρες για να έρθω ξανά. Οπότε θα βιώσει αλλη μία εγκατάλειψη. Στο νέο σπίτι θα έχει να προσαρμοστεί με νέο χώρο αλλά αφού θα είμαστε όλοι εκεί θα της πάρει λίγο διάστημα αλλά δεν θα στρεσαριστεί μακρυά από την αγέλη της.
Κι εγώ πως θα κάνω χωρίς το κοριτσάκι μου που έρχεται και κρύβει την μουσούδα της στα χέρια μου μόλις γυρνάω απ΄έξω; Μπα η μανούλα θα είναι μια χαρά με την γάτα της , θα μαζέψει σίγουρα και κανένα άλλο ζωάκι και θα είναι εντάξει. Η Λούση μου όμως που είναι και μεγάλη ένα επιπλέον στρες πόσα χρόνια θα της στερήσει από την ζωή της; Kαι τι θα σκεφτεί όταν θα καταλάβει ότι ο μαύρος μπουνταλάς είναι μαζί μας και αυτή όχι; Ήδη τον ζηλεύει αρκετά.
Δεν μπορώ να την αποχωριστώ , δεν είναι άνθρωπος να εκλογικεύσει και να χαρεί είναι σκύλος και απλά θα αισθανθεί εγκατάλειψη..χώρια που θα γίνει 40 κιλά...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Βρε Kyveli, δεν μας είχες πει απ'την αρχή ότι η Λούση είναι πιο δεμένη μαζί σου...:p
Άρα να υποθέσουμε ότι...η απόφαση ελήφθη...:)
Λούση+Έλβις...παρέα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Βρε Kyveli, δεν μας είχες πει απ'την αρχή ότι η Λούση είναι πιο δεμένη μαζί σου...:p
Άρα να υποθέσουμε ότι...η απόφαση ελήφθη...:)
Λούση+Έλβις...παρέα...
Nαι ναι εσείς καλά τα λέγατε, και δεν το διευκρίνησα σ'αυτό το τόπικ όντως. Εάν ήταν πιο δεμένη με την μαμά μου θα την άφηνα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί θα ήταν εγωιστικό να την πάρω σε εκείνη την περίπτωση.

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λούσηηηηη...φτιάξε την βαλίτσα σου..πας 2τετράγωνα πιο κάτω...:D
Αντε να χαρείτε το νέο σας σπίτι όλοι μαζί :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ