Μετά από τσακωμό...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εχω δει με τα ματια μου Τσιουαουα να την πεφτει σε Ελληνικο Ποιμενικο και ο δευτερος να χεζεται πανω του...τι μου λετε τωρα!:D

τα εχει ενα φιλαρακι στην Φιλοθεη...ενα για μεσα ενα για εξω...

εδω κολλαει η φραση..."Ζορικο το ιχνος!":paja1::D

Last edited:

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
καλα αυτη οι αμερικανοι δεν παιζονται !βγαλανε μιξη ροτβαιλερ με το ροδοκοκινη πατσαβουρι της χλοης?
Μπα ηταν μια κουβεντα που ακουσα μια φορα απο ενα γεροντακο...Ειχε λεει δυο σκυλακια ενα κοπριτακι και ενα ροζβαιλερ αλλα το ροζβαιλερ το χαρισε...:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
καλα αυτη οι αμερικανοι δεν παιζονται !βγαλανε μιξη ροτβαιλερ με το ροδοκοκινη πατσαβουρι της χλοης?
Ηταν που ηταν το θεμα για τα πανηγύρια, ηρθες κι εσυ φιλε Λεωνιδα και το κανες τσίρκο.

Τι εγινε, τελειωσες με τους μπουλντογκάδες και τωρα την πεφτεις στους «πατσαβουράδες»?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...και όχι μόνο με τα "πατσαβούρια" αλλά και τα "ρημαδοροτβάιλερ", μετά τα "ερειπιομπουλντόγκια"...

Να μου το θυμηθείτε, αυτός είναι από φόρουμ με γάτες με εντεταλμένη αποστολή την εξαφάνιση και υποβάθμιση των σκύλων!! :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Να μου το θυμηθείτε, αυτός είναι από φόρουμ με γάτες με εντεταλμένη αποστολή την εξαφάνιση και υποβάθμιση των σκύλων!! :D
:paja1::shock::paja1::D:paja1::maria:

@Λεωνιδα

απο περιεργεια και μονο (η οποια βεβαια σκοτωσε την γατα...:p),ποιες φυλες σκυλων σου αρεσουν?Ετσι για να δω λιγο τα γουστα σου...

Νομιζω οτι τεινεις στα μαστιφοειδη...αν κανω λαθος,παρακαλω διορθωσε με.:)

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οχι οχι ειλικρινα...το τσιουαουα ηταν μεγιστος μαγκας (ειπαμε ζορικο το ιχνος!!) και ο ποιμενικος 10 μηνων...μετα ομως απο καιρο οσο ωριμαζε ο ποιμενικος τα πηγαιναν μια χαρα...ουτε που τον πλησιαζει το τσιουαουα.

τωρα που το σκεφτομαι θα κανω καποια στιγμη ενα θεμα,με τα πιο ακυρα ονοματα απο τις 400 περιπου φυλες των σκυλων...

ακου ονομα "Τσιουαουα"...:paja1:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ε οχι ρε ε οχι

με εχουν αποκαλεσει τις τελευταιες μερες
ρατσιστη
ναζιστη
κακοβουλο
αναγωγο
για προσβολη των εθνικων συμβολων (της αγγλιας)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗς ΦΑΤΡΙΑΣ αυτο παει πολυ. απετω να μου ζητησεις ταπινα συγνωμη γιατι αλλιως θα σου χαρισω 3 γατες περσιας

:paja1::shock::paja1::D:paja1::maria:

@Λεωνιδα

απο περιεργεια και μονο (η οποια βεβαια σκοτωσε την γατα...:p),ποιες φυλες σκυλων σου αρεσουν?Ετσι για να δω λιγο τα γουστα σου...

Νομιζω οτι τεινεις στα μαστιφοειδη...αν κανω λαθος,παρακαλω διορθωσε με.:)
δεν θα σου πω πια δεν μαρεσει:D γενικα μου αρεσουν ολοι οι σκυλοι π.χ.

αυτο το ντοπερμαν

αυτο το ροτβαιλερ

τα παρακατω αμερικαν μπουλντογκ

σχεδον ολα τα ντογκο, τα περισσοτερα κανε κορσο, αρκετα κα ντε μπου,πιτ μπουλακια και γενικα μαστιφοειδο μπουλντοειδη

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ε οχι ρε ε οχι

με εχουν αποκαλεσει τις τελευταιες μερες
ρατσιστη
ναζιστη
κακοβουλο
αναγωγο
για προσβολη των εθνικων συμβολων (της αγγλιας)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗς ΦΑΤΡΙΑΣ αυτο παει πολυ.
Έτσι έτσι. ΑΚΟΥ τα που τόλμησες να ΞΑΝΑκοροϊδέψεις το σκύλο ΜΟΥ! :twisted::twisted::twisted:

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
ακου ονομα "Τσιουαουα"...:paja1:
νομίζω ότι η ονομασία δηλώνει προέλευση ,όπου τσιουάουα πόλη του Μέξικο-

@Chloe & Sir Elric

παιδιά πραγματικά όταν αρχίζετε τρελαίνομαι στα γέλια:D

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Μάλιστα κύριε, πόλη του Μεξικού είναι , απ΄όπου και η προέλευσή μας. Και μάλιστα είναι και ιερό σκυλί το..."ίχνος"!...Που το καίγανε μαζί με το αφεντικό του όταν πέθαινε (το αφεντικό), για να πάρει τις αμαρτίες του (ο καημένος ο σκυλάκος!).
Είπαμε, μικροί μικροί αλλά και αρχαία ράτσα και ιερά σκυλιά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog