Μετάβαση σε Καύκασο...

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
ολα αυτα τα ντοπερμαν ??
στο θεμα τωρα ,εγω ειμαι της γνωμης να το κανεις μονο αν εισαι παρα πολυ σιγουρος
και φυσικα ενημερωμενος 100%...
ασε που δεν νομιζω να σου δωσει σκυλι σοβαρος εκτροφεας αν κατσεις και του πεις αυτα που μας ειπες...
το σκυλι που εχεις τωρα μπορει να ειναι δυσκολο δυνατο ,αλλα δεν εχει καμια σχεση με καυκασο...
επειδη ημουν και εγω πριν κανα χρονο,ειχα φαει καψουρα μεδαυτα ,
αλλα ευτυχως ειχα ενα φιλο εκπαιδευτη που εκεινη την εποχη ειχε ενα και οταν το ειδα απο κοντα
πραγματικα αλλαξα γνωμη,δεν εχεις ξαναδει κατι τετοιο
αν το κανεις παντως προσεξε παρα παρα πολυ........

Last edited:

giwrgos2222

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2012
219
0
δηλαδη τα ντομπυ δεν ειναι ολα αυτα που προανεφερε?γιατι αν οχι τοτε να ξανααρχησω να ψαχνομε... τα εχω καημο αλλα δεν νομιζω να κανουν για την περιπτωση μου ετσι οπως μου ειπαν οι πιο εμπυροι εδω μεσα

Belial

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2012
52
0
ε άμα βγάλουμε και τα ντόπι παναγίες που ακούνε με τις 8 από την επιμονή τους....

και οι αρκούδες παιχνιδάκι είναι... όλα είναι θέμα εκπαιδευτή.

giwrgos2222

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2012
219
0
δηλαδη εσυ πριν το ντοπερμαν ειχες μεγαλη εμπειρια η γινετε και χωρις να εισαι εμπειρος?(καταλαβες τι εννοω δεν ειναι ειρωνικο θελω να ξερω γιατι ειμαι σε παρομοια κατασταση)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γερμανικό ποιμενικό, Παλιό Αγγλικό ποιμενικό, οι διάφορες φυλές bouvier, Βελγικά, Ολλανδικά ποιμενικά, Collies... Αυτά νομίζω ότι εννοούσε ο Θησέας.
Οχι...

Δε νομίζω, γιατί χρησιμοποίησε τη λέξη ορεινά.
Ναι...

Μάλλον, πρέπει να εννοούσε τα Ευρωπαϊκά Ορεινά Ποιμενικά (κατά τεκμήριο, λευκά), όπως: Maremma, Kuvasz, Tatra, Ορεινό Πυρηναίων (Great Pyrenees) κλπ...
Ενδεομένως και το Ισπανικό Μαστίφ, ή και το Μαστίφ των Πυρηναίων...
Ολα, αρκετά δύσκολα σκυλιά...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97