Μεσα ή εξω απο το σπιτι οταν λειπω ?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εχω ενα αγγλικο bulldog , 6 μηνων .

Μενω μονος σε μονοκατοικια οπου ο κηπος ειναι μεγαλυτερος απο το σπιτι.

Ο σκυλακος ειναι ''στρωμμενος'' και αρκετα περιεργος με οσα συμβαινουν γυρω του.

Προβληματιζομαι που να τον εχω οταν λειπω απο το σπιτι (προς το παρον φευγω 3-4 ωρες απο το σπιτι αλλα οχι καθε μερα) : μεσα ή εξω ? Μιλαω φυσικα για τις μερες οπου η θερμοκρασια του μεσα και του εξω ειναι ιδια οπως τωρα και αποδεκτη απο τη ρατσα.

Οταν καθομαστε εξω , ακομα και οταν δεν ασχολουμαι μαζι του , ειναι πιο δραστηριος ...γυρναει , μυριζει , μασαει κανα δεντρο κλπ Μεσα ειναι πιο υποτονικος αφου τα μοναδικα ερεθισματα του ειναι οσα του δινω εγω με το παιχνιδι.

Εξω , μπορω να τον εχω εντελως ελευθερο σε ολο το κηπο ή στο πισω μερος του σπιτιου (σε ενα χωρο 10 τμ με τσιμεντο κατω και τεντες απο πανω).

Τι λετε εσεις ?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Thanks ...να του παρω και ενα σπιτακι σκυλων για εξω ή :

Στον πισω , περιορισμενο χωρο , υπαρχει και εξωτερικη , ανεξαρτητη αποθηκη 7 τμ τις οποιας το πατωμα δεν βλεπω να χρησιμοποιω ...μπορω να την αφηνω ανοικτη και να καβατζωνεται μεσα (αν το θελησει) με χαλακι για υπνο κλπ

Τι λετε ?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Θα σου έλεγα στο πίσω μέρος ώστε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτόν απ'έξω όταν δεν είσαι παρών. Μπορείς να του πάρεις ένα σπιτάκι που μέσα θα βάλεις χαλάκι και να το βάλεις όλο μέσα στην αποθήκη αν δε σε νοιάζει να είναι ανοιχτή.