Μερικοι δεν παιζονται

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω τονομα του.(δυσφημιση)Παντως στην ομαδα 7 εγινε το σχεδιο και ο τυπος ασχολειται με κυνηγετικους σκυλους..Αντε εχει και κοτσιδα.Το θεμα ειναι οτι υποτιθεται εμεις οι εκθετες πρεπει να σεβομασται την κριση του κριτη,ποσο μαλλον αν εισαι και κριτης.....Το καλυτερο παραδειγμα εδωσε.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
denis said:
Δεν ξέρω τί έγινε, το θέαμα ήταν αποκρουστικό πάντως ...
επειδη ημουν διπλα ξερω ακριβως να σας πω τι εγινε..ο συγκεκριμενος νομιζω δικαια εναντιωθηκε..δεν αμφισβητισε την κριση του κριτη...ειχαν πει οτι την ομαδα θα την κρινει η χ και τελικα οταν ερχεται η ωρα μπαινει η ψ να κρινει..εναντιωθηκε στον ομιλο που αλλαξε κριτη στο τελευταιο δευτερολεπτο...νομιζω οτι καποια στιγμη σαν εκθετες εχουμε και δικαιωματα ε?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ο άνθρωπος είχε όλο το δίκαιο με τον μέρος του!:!: :!: :!: :!:

Και ποιος να φωνάξει για αθλια έκθεση (από όλες άποψης,Χορός, καθαριότητα ,κριθές...)που "διοργανωτικέ"!
Λίγα λόγια για τον συγκεκριμένο :!: :!: :evil:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Μου αρέσει που μονο αυτό ανέφερες!
Το ετοιμοθάνατο ελληνικό ιχνηλατεί με θερμοπληξία δεν είναι άξιο αναφοράς!!!
Θα μαθήματα ηθικής και κοινολογίας καλύτερα να τα μεταδίδεις στους συγχωριανούς και όχι να μιλάμε για τον Δούλο! :!: :!:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κι εμενα μου εκανε εντυπωση,γιατι τον γνωριζω,ειπα να μην σχολιασω ομως,γιατι καμια φορα ολοι ξεφευγουμε...
και οντως μερικοι δεν παιζονται...εχουν ωραια σκυλια 8) :lol:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Παιδιά σορι.. ξαναστέλνω:

Το ετοιμοθάνατο ελληνικό ιχνηλατεί με θερμοπληξία δεν είναι άξιο αναφοράς!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Και δεν έγινε της Πόπης;;;;;;;; :evil: :evil:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
DASTY said:
Μου αρέσει που μονο αυτό ανέφερες!
Θα μαθήματα ηθικής και κοινολογίας καλύτερα να τα μεταδίδεις στους συγχωριανούς και όχι να μιλάμε για τον Δούλο! :!: :!:
Δεν εγραψα για ολα τα παραλειπομενα της εκθεσης, αλλωστε δεν θα μπορουσα να τα ξερω. Εγραψα απλα αυτο που ειδα εγω.Δυστυχως δεν το ειδα το θεμα με τον ιχνηλατη.Δεν ειμαι συγχωριανος κανενος απο εκει.Δεν εκανα Μαθημα σε κανεναν.Οτν λεω οτι το προβλημα ηταν η δευτερη θεση εννοω οτι δεν προσηλθε λεγοντας οτι ''κακως που ηρθα εδω , κρατηστε το κυπελο για νατο δωσετε αλλου του χρονου
, δεν ξερετε να κρινετε κερδιζουν συνεχως τα λαμογια.Αυτα τα ακουσα ΕΓΩ ο ιδιος δεν μεταφερω αποψη αλλου!Δεν ειπε τιποταγια την αλλαγη του κριτη.Και αν τον χαλαγε ο κριτης γιατι πηρε μερος στα τελικα?Και γιατι οταν ακουσε την δευτερη θεση τοτε εγινε η φασαρια?Αν επαιρνε την πρωτη, τι λες θα γινοταν τιποτα?Και στο τελος ο αλλος που εκρινε κριτης δεν ηταν?Και τελος δεν τον ξερω τον κυριο αυτο αλλα θεωρω πως ειναι υποχρεωση του εκθετη να σεβαστει την οποιαδηποτε γνωμη του κριτη.Μετα θα μπορουσε να μιλησει για την διαφωνια του μαζιτου.Συγνωμη για το μεγαλοποστ αλλα δεν θελω να πλαναται οτι το εγραψα λογω διαφορων.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
DASTY said:
Ο άνθρωπος είχε όλο το δίκαιο με τον μέρος του!:!: :!: :!: :!:

Και ποιος να φωνάξει για αθλια έκθεση (από όλες άποψης,Χορός, καθαριότητα ,κριθές...)που "διοργανωτικέ"!
Λίγα λόγια για τον συγκεκριμένο :!: :!: :evil:
Λιγα λογια για τον συγκεκριμενο? Δεν τον κρινω σαν ανθρωπο αλλα Ως πραξη.Και ολοι κρινομασται.Οι στιβοι Ησαν χαλια , ,ο χωρος οχι ανταξιος της εκθεσης αλλα δεν ειναι η εκθεση το θεμα του ποστ μου

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Aν δεν κανω λαθος dasty, δεν ειχες μεινει στα τελικα.Δεν ησουν παρων δηλαδη.

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
greedy said:
Aν δεν κανω λαθος dasty, δεν ειχες μεινει στα τελικα.Δεν ησουν παρων δηλαδη.
Είναι όμως πανταχού παρών.... :lol: :lol: :lol: :lol:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Πρώτα είπες

Ο μυστακοφορος τυπος ειναι και ΚΡΙΤΗΣ.

Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω τονομα του.(δυσφημιση)Παντως στην ομαδα 7 εγινε το σχεδιο και ο τυπος ασχολειται με κυνηγετικους σκυλους..Αντε εχει και κοτσιδα.
Και μεθά

Και τελος δεν τον ξερω τον κυριο

Aν δεν κανω λαθος dasty, δεν ειχες μεινει στα τελικα.Δεν ησουν
παρων δηλαδη.

Δεν ειπε τιποταγια την αλλαγη του κριτη.Και αν τον χαλαγε ο κριτης γιατι πηρε μερος στα τελικα?Και γιατι οταν ακουσε την δευτερη θεση τοτε εγινε η φασαρια?Αν επαιρνε την πρωτη, τι λες θα γινοταν τιποτα?Και στο τελος ο αλλος που εκρινε κριτης δεν ηταν?

Συγγνώμη αλλα πρέπει να σου δίνουμε λογαριασμό πόθε φεύγουμε τι σκεφτόμαστε τι μας ενοχλεί???

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
:lol: :lol: :lol:

Dasty μπορεί να είχε δίκιο , μπορεί να ξέσπασε, κλπ κλπ εσύ γιατί δεν κάνεις έτσι ?? Είμαι κατά 100% γιατί (λέμε τώρα) μπορεί να βλέπει και μία οικογένεια που έρχεται πρώτη φορά, η έκθεση δεν γίνεται μόνο για σένα και για μένα ...

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
@Denis
Όταν κάποιος είναι χιλιάδες φορες σωστός και ξεσπάει μια με το δίκαιο του δεν δέχομαι λάσπη από κάποια οικογένεια που ήρθε για πρώτη φορα σε έκθεση!!!!
Εξάλλου το είπες και εσύ κάπου "δεν το δέχομαι για τα σκατά που καθαρίζω κάθε μέρα...."

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oxi να μου ρίξουν λάσπη η οικογένεια, σέβομαι την οικογένεια ... και ξεσπώ σε εναν τοίχο ...

Καταλαβαίνω όμως τί λές ...

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Όταν φωνάζατε με τον Χριστό στην έκθεση δεν σκεφτόσουνα καμια οικογένεια που ήρτε για πρώτη φορα :?:
Μονο σουβλάκια είχες στο μυαλό σου :wink: 8)