Μερικοί δεν βάζουν μυαλό - Γίνομαι κουραστική;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λιζα μου, φοβαμαι οτι δεν θα προλαβει να μεγαλωσει πολυ.

Διορθωση: Ειπα "κρυφτηκε κατω από ενα αυτοκινητο". Εννοουσα προφανως παρκαρισμενο αυτοκινητο δίπλα στο πεζοδρομιο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Οτι καλύτερο...και εγώ βαρέθηκα να εξηγώ τις διαφορές ανάμεσα σε εκτροφειο και byb....ολοι μου δίνουν μια στανταρ απάντηση "μα κοιτα ειναι ιδιο...μοιαζει..." .Αυτο ακριβώς απαντάω και εγώ. ΜΟΙΑΖΕΙ. Και σηκώνομαι και φεύγω.
δεν ειπε κανεις οτι δεν θα μοιαζει η δεν ειναι ιδιο το σκυλι του byb με του εκτροφεα.οι λογοι που επιλεγουμε εκτροφεα ειναι αλλοι κ οχι η καθαροαιμια.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
δεν ειπε κανεις οτι δεν θα μοιαζει η δεν ειναι ιδιο το σκυλι του byb με του εκτροφεα.οι λογοι που επιλεγουμε εκτροφεα ειναι αλλοι κ οχι η καθαροαιμια.
Αυτο ακριβώς εννοώ....ολοι -οσοι δεν ξέρουν- θεωρούν οτι εχουν καθαρόαιμο σκύλο ράτσας γτ οντως μοιαζει στην ράτσα. Αν καποιος ήθελε απλά ενα σκύλο θα έπαιρνε ενα αδεσποτακι οπου υπάρχουν απειρα. Για να διαλεγει καποιος μια ρατσα σημαινει οτι ξέρει κάποια βασικά πραγματα της φυλής, θεωρεί οτι μπορεί να ανταπεξέλθει και επειτα ψάχνει το εκτροφειο. Οσοι ομως δεν ξέρουν λένε π.χ. ααα εγώ εχω γερμανικο ποιμενικο τον πηρα απο εναν τυπα που είχε 2 καθαροαιμα....και ούτε καν ξέρει το ιατρικο ιστορικο του κουταβιού που αποκτάει.
Συγνώμη αν εγραψα κατι λαθος και δεν το εθεσα σωστα.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Σήμερα στην βόλτα είχα ακριβώς αυτή την συζήτηση με μια κυρία με έναν αρσενικό, πολύ σύντομη βέβαια γιατί νευρίασε (η κυρία)! :D

-Αρσενικός, μου λέει?
-Ναι, της λέω..
-Τον έχεις ζευγαρώσει?
-Όχι...γιατί να το κάνω αυτό?
-Ε, κρίμα είναι...
-Και τα κουτάβια που δεν θα ξέρω πού να τα δώσω, δεν είναι κρίμα? Εξάλλου, λέω, είναι στειρωμένος.
-Ααα (με έκφραση αποδοκιμασίας)...γιατί τον στείρωσες? Λένε ότι χάνουν την μαγκιά τους...
-Τι εννοείτε?
.........παύση...πήρε τον σκύλο της και έφυγε...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
την χανουν πες της,αλλα δεν βλεπω ο δικος σας να βρηκε τιποτα στο δρομο....γιατι δεν μου ειπατε να σας την κρατησω ,μην τη βρει κανα αλλο?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σε κάτι τέτοια μου έρχεται το γνωστό άσμα:"Γεια σας!είμαι ο μαμιάς της γειτονιάς σας!......" Θα το πω σε καμια που ο δικος μου δεν ειναι στειρωμενος να δω τι θα πει...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Παιδια εχω τρελαθει τελειως μου εστειλε εχθες η κοπελα που εχω αναφερει ως παραδειγμα και μου ειπε οτι την πηρε τηλ αυτος απο τον οποιο πηρε το πινσερακι και της ειπε οτι επειδη του πεθανε ενα αλλο που ειχε και αφου η κοπελα δεν το πληρωσε το θελει πισω... Το χειροτερο ειναι οτι του το εδωσε:eek: Ειπα τοσα πραγματα που ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μου ξανα μιλησει αλλα πραγματικα χ...α! Εχω χαλαστει με ολα και με ολους τους ανεγκεφαλους τοοοσο μα τοσο πολυ...

harryf3 Εχω ''τσακωθει'' ααααπειρες φορες με τετοιους ιδιοκτητες...

Ναι χαλιεμαι, γινομαι γραφικη αλλα δεν μπορω να το βουλωνω ρε παιδια εκνευριζομαι!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Πλακα κανεις! Εδωσε πισω τον σκυλο της επειδη δεν τον πληρωσε και επειδη πεθανε το αλλο που ειχε ο τυπας?
Και δεν αναρωτηθηκε απο τι πεθανε το αλλο το σκυλακι?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μου ειπε οτι την επιασε στον υπνο και οτι δεν ηξερε τι να καναει και αν θα μπορουσε να της κανει κατι νομικα και κατι τετοια.... Αφου της ειπα οτι μπορουσες να ρωτησεις να σ πω εγω τι να κανεις και οτι δεν μπορουσε να της κανει τιποτα και και και και πολλα πολλα αλλα απο τα νευρα μου δεν μου ξανα μιλησε... Αλλα εχω μεινει αφωνη με την ηλιθιοτητα του κοσμου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ