δεν ειπε κανεις οτι δεν θα μοιαζει η δεν ειναι ιδιο το σκυλι του byb με του εκτροφεα.οι λογοι που επιλεγουμε εκτροφεα ειναι αλλοι κ οχι η καθαροαιμια.Οτι καλύτερο...και εγώ βαρέθηκα να εξηγώ τις διαφορές ανάμεσα σε εκτροφειο και byb....ολοι μου δίνουν μια στανταρ απάντηση "μα κοιτα ειναι ιδιο...μοιαζει..." .Αυτο ακριβώς απαντάω και εγώ. ΜΟΙΑΖΕΙ. Και σηκώνομαι και φεύγω.
Αυτο ακριβώς εννοώ....ολοι -οσοι δεν ξέρουν- θεωρούν οτι εχουν καθαρόαιμο σκύλο ράτσας γτ οντως μοιαζει στην ράτσα. Αν καποιος ήθελε απλά ενα σκύλο θα έπαιρνε ενα αδεσποτακι οπου υπάρχουν απειρα. Για να διαλεγει καποιος μια ρατσα σημαινει οτι ξέρει κάποια βασικά πραγματα της φυλής, θεωρεί οτι μπορεί να ανταπεξέλθει και επειτα ψάχνει το εκτροφειο. Οσοι ομως δεν ξέρουν λένε π.χ. ααα εγώ εχω γερμανικο ποιμενικο τον πηρα απο εναν τυπα που είχε 2 καθαροαιμα....και ούτε καν ξέρει το ιατρικο ιστορικο του κουταβιού που αποκτάει.δεν ειπε κανεις οτι δεν θα μοιαζει η δεν ειναι ιδιο το σκυλι του byb με του εκτροφεα.οι λογοι που επιλεγουμε εκτροφεα ειναι αλλοι κ οχι η καθαροαιμια.