Μερικές φορές απορώ πραγματικά....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.002
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
..για το ποσο βλαμμενα, εγωιστικα και χαζα μπορει να σκεφτοναι ιδιοκτητες σκυλων!

Σημερα μου ηρθε ενα ημιαιμαι Yorkie για κουρεμα (στο ιατρειο). Το σκυλακι αυτο εχει εδω και αρκετα χρονια εναν ογκο στο στιθος.
Οταν το προτοειδαμε πριν απο κανα 3 χρονια, ηταν σε μεγεθος αρακα- και η ιατρος συνεστησε να αφαιρεθει.
Η σκυλιτσα τοτε ηταν 7 ετων- και βασικα εκτος απο αυτο υγιεεστατη.
Η κορη των ιδιοκτητων δεν συμφωνησε με την επεμβαση- ειναι ιδια νοσηλευτρια - ρωτησε και ιατρους ( οχι κτηνιατρους!!) και της ειπαν οτι δεν χρειαζεται!
Ετσι αποφασισε, οτι δεν θα χειρουργηθει το σκυλακι!
Ο ογκος καθε φορα ηταν μεγαλητερος και σημερα εχει μεγεθος μανταρινου ( σε σκυλακι 2.5-3 κιλων βαρος), ειναι μπλε και την ενοχλει ακομα και οταν ξαπλονει.
Οταν ελεγα σημερα στον ιδιοκτητη, οτι ο ογκος μεγαλοσε παρα πολυ- μου χαμογελασε και μου ελεγε- : εεε, και τι να κανουμε, εαν κανουμε χειρουργειο μπορει και να πεθανει!

Του ειπα, οτι εαν δεν το αφαιρεσει, θα σκασει μια μερα ( ετοιμο ειναι) και θα σαπισει το σκυλακι- και τοτε σιγουρα θα πεθανει, ξαναχαμογελασε σαν χαζω και εφυγε!

Ειναι δυνατον??
Ωρες ωρες μουρχεται να τους κοπανισω το κεφαλι στον τοιχο, μπας και βαζουν μυαλο!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν έχω λόγια ... ειλικρινά δεν ξέρω τί να πώ ... Οργή, αηδία, αγανάκτηση. Και να δείς που άν το σκυλί αρρωστήσει θα το πετάξουν χαλαρά στον δρόμο ... :(:(:(:mad::mad::mad::mad:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eπρεπε οπωσδηποτε να το ειχαν κανει τοτε οταν πρωτοεμφανιστηκε. Τωρα και η ηλικια και το μεγεθος του ογκου κανουν πιο δυσκολη την κατασταση...:( Κριμα για το σκυλακι που θα υποφερει...:(

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν το πιστεύω ότι κουβαλάνε κάποιοι τέτοια μυαλά... μου ενισχύει την άποψη ότι για πολλούς ο σκύλος είναι αναλώσιμο είδος και δεν αξίζει να "πετάς" τα λεφτά σου, αλλά πάνω από όλα το "υπεραγαπάνε"....!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Aπο ολα τα θεματα που εχω διαβασει μεχρι τωρα με ηλιθιους ιδιοκτητες,αυτο ειναι που πραγματικα με εξοργισε.
Πως ειναι δυνατον?
Πως κοιμουνται τα βραδια?
Σε τετοιους ανθρωπους σιγουρα δεν αξιζει σκυλος,δεν ειναι ανταξιοι του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Kατ'αρχάς και μόνο που άλλαξε χρώμα είναι πολύ ανησυχητικό..Είναι εξοργιστική η βλακεία τελικά ειδικά όταν έχει και θύματα..
Η Λούση είχε ένα γρουμπούλι στο λαιμό της λίγο μετά αφού την είχα πάρει το πρόσεξα, την πήγα στο γιατρό και μου είχε πει πως είναι λίπωμα και δεν χρειάζεται να το πειράξουμε, λίγο μετά όμως άρχισε να μεγαλώνει και το αφαιρέσαμε κατευθείαν..Ήταν όντως λίπωμα αλλά τι θα κάνεις δηλαδή θα το αφήσεις να μεγαλώσει και να ενοχλεί τον σκύλο...; Έλεος πια..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.002
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η κορυ, που τα ξερει ολα- δεν εμφανιζεται ποτε στο ιατρειο- μονο μια φορα για να ακυροσει το ραντεβου για την επεμβαση ηρθε, το οποιο ειχαν κλεισει ηδη οι γονεις της.
Απο τοτε ερχεται ο πατερας της- που μαλλον ειναι λιγο χαζουλης.

Καιμενουλα Dolly- ειναι χαριτομενη σκυλιτσα, αλλα ατυχη.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Η κορυ, που τα ξερει ολα- δεν εμφανιζεται ποτε στο ιατρειο- μονο μια φορα για να ακυροσει το ραντεβου για την επεμβαση ηρθε, το οποιο ειχαν κλεισει ηδη οι γονεις της.
Απο τοτε ερχεται ο πατερας της- που μαλλον ειναι λιγο χαζουλης.

Καιμενουλα Dolly- ειναι χαριτομενη σκυλιτσα, αλλα ατυχη.

Σκεψου στο σπιτι που ουτε να ξαπλωσει δεν θα μπορει απο τον ογκο κ ποσο θα την ποναει κ ποσο θα την ενοχλει !!

Ειναι σαν να την βλεπω να κανει σβουρες στο σπιτι για να μπορει να βολευτει κ αυτοι να την κοιτάνε και να μην κανουν τπτ !!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Φαινεται οτι υπαρχουν τελικα πολλα ειδη αγαπης. Οπως και οι δολοφονοι που σκοτωνουν
τις γυναικες τους και μολις τους ρωτουν γιατι απαντουν την αγαπαγα πολυ και δεν αντεξα.

Το καημενο το σκυλακι. . .