Μελίτα όνομα κ πράμα!

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
@superman χμμμ αν της πάρω μεγάλο Δανό δεν ξέρω πως θα τον χρησιμοποιήσει.... γιατί σήμερα της ήρθε η πρώτη της περίοδος!!!! Αυτες τις 3 μέρες φερόταν αλλοπρόσαλλα με την τουαλέτα κ τα χάδια.. κρατούσε τα τσίσα κ μετα κατουρούσε όπου να'ναι, παρατήρησα δυσκοιλιότητα χθες κ ψιλοαπομόνωση κ είχα τρελαθεί τι έπαθε πχια!! Κ σήμερα μας απάντησε γιατί.... :p

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
@superman χμμμ αν της πάρω μεγάλο Δανό δεν ξέρω πως θα τον χρησιμοποιήσει.... γιατί σήμερα της ήρθε η πρώτη της περίοδος!!!! Αυτες τις 3 μέρες φερόταν αλλοπρόσαλλα με την τουαλέτα κ τα χάδια.. κρατούσε τα τσίσα κ μετα κατουρούσε όπου να'ναι, παρατήρησα δυσκοιλιότητα χθες κ ψιλοαπομόνωση κ είχα τρελαθεί τι έπαθε πχια!! Κ σήμερα μας απάντησε γιατί.... :p
Τοτε αντι για μεγαλο Δανο παρτης τωρα ενα βρακακι με μεγαλο Δανο ;)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Θα τρέχουμε αυριο για κιλότες :p ευτυχώς που είναι ανοιχτά τα petshop εδώ την Κυριακή..
Ποιο πετ σοπ βρε συ..
Παρε 5-6 απο την λαικη να"χεις να την αλλαζεις(κανε τρυπα για την ουρα), παρε κ σερβιετακια καθημερινης χρησης κ τελος!
Μηπως βολτα με το βρακι θα την βγαζεις?

Δες εδω ανεση ;)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Aααα πεθαίνω για το ροζ βρακί της!

(Καλά εγώ έχω απορία που είναι ανοιχτά τα πετ σοπ Κυριακή??? Τυχερή!)

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Ποιο πετ σοπ βρε συ..
Παρε 5-6 απο την λαικη να"χεις να την αλλαζεις(κανε τρυπα για την ουρα), παρε κ σερβιετακια καθημερινης χρησης κ τελος!
Μηπως βολτα με το βρακι θα την βγαζεις?

Δες εδω ανεση ;)

τρελαίνομαι με το ροζ βρακί!!!! αχαχαχα <3
Δίκιο έχεις άλλωστε χαμένο θα πάει αφού θα την στειρώσουμε την γλυκούλα μας!

Καλέ στην Χαλκίδα είναι ανοιχτά.. ειδικά ο ένας κ Πρωτοχρονιά κ αργίες εκεί απίκο ο μπούφος!

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Καλησπέρα σας! Η Μελίτα - Άχνα τα πάει τέλεια από υπακοή κ είναι αρκετά ήσυχη.. Μαντέψτε ποιές λέξεις ακούει κ κάνει σβούρες από χαρά... "Μήλο" & "Βόλτα" τρελαίνεται μιλάμε... Τελείωσε η περίοδος μας κ είναι σε φάση που τρίβει το πιπί στα πλακάκια η σιχαμένη :p
To μόνο πράγμα που δεν έχουμε διορθώσει είναι η βόλτα με το αμάξι... κι ενώ κάνουμε συχνά βόλτες μάξιμουμ 1 χιλιόμετρο για να συνηθίσει έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε τα σάλια κ τους εμετούς αφού βγάζει το κεφάλι έξω... ΟΜΩΣ πλέον κατουριέται πάνω της [μες το αμάξι] σχεδόν προς το τέλος της διαδρομής όχι από την αρχή, κι ας έχει κατουρήσει λίγο πριν την βάλω μέσα...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ακόμα έχετε θέμα,ε?
Είναι κουραστικό το ξέρω. Υπομονή και ίσως κάτι να τη βοηθάει να ηρεμήσει? Τουλάχιστον στις μεγάλες διαδρομές, δραμαμίνη πχ