Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Η αληθεια ειναι οτι η αιτια που εγραψα αυτα που εγραψα ειναι η αναποληση των ξεγνοιαστων στιγμων , οχι ομως εις βαρος των νεων που ερχονται.Δεν με προβληματιζει το τι θα ερθει , ισα ισα το περιμενω με πολυ ενδιαφερον , αν μη τι αλλο εχω να μαθω πολλα ακομα.
Καπως ετσι θα νιωσω αν παει ο γιος φανταρος η μου ζητησει χαρτζιλικι να αγορασει ''τσιχλες''.
Γιωργο με το καλο στο μελλον να αποκτησεις αυτο που επιθυμεις οταν ερθει η ωρα , εχεις ακομα μελλον .
Ωραια ερωτηση Kopritis η οποια με εχει βαλει σε διαφορες σκεψεις.
Η τσουχτρα η μουστακαλου ειναι απο τα πιο εξυπνα οντα που βρεθηκα μαζι.Εχει σατανικα σχεδια στο μυαλο της
.Και βεβαια ο προεδρος σαν ερμαιο της τα εκτελει εισπρατοντας και τις φωνες μετα.
Την αγαπαει και παιζουν ολη μερα μαζι , ειναι μαζι της ανεκτικος , και τρυφερος.Εχω την εντυπωση οτι η Αντιοπη τον ξυπνησε και στην φυλαξη , αφου εκεινη ειναι εξαιρετικη φυλακας προειδοποιησης κανοντας και τον μεγαλο να ξυπναει , το οποιο ταιριαζει αψογα γιατι ειναι στην ηλικια αλλαγης συμπεριφορας και ξυπνηματος , οποτε παιρνει μαθηματα απο την Αντιοπη.
Ηδη αυτες τις ημερες Γιαννη εχει αρχισει να πεφτει η τσιτα του και φαινεται στα ματια μου οτι χαλαρωσε λιγακι , αν και το βλεμμα του οταν ατενιζει στην πορτα παραμενει ''αινιγματικο''.
Μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες φιλε μου , αλλα εμαθα απο καλο καπετανιο να σεβομαι και να μην φοβαμαι.Θα εχω παντα το νου μου για ξερες , αβαθη και κακοτοπιες.