Μεγάλος Δανός

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
Με μεγαλη μου χαρα μπαινω στο site αυτο και σας χαιρετω ολους! εχω μερικες ερωτησεις σχετικα με τον μεγαλο δανο, 1) τι ποσοτητα τροφης τρωει την ημερα κουταβι και ενηλικας? 2) μενω στην κορινθο...τον χειμωνα πρεπει να τον βαζω παντα μεσα στο σπιτι ( δεν μου ειναι εφικτο) ή μπορει να κοιμαται στον κηπο? 3) ο ραβδωτος εχει παντα την μασκα ή μπορει και οχι? σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Εχεις διαβάσει καθόλου σχετικά με την ράτσα που σου αρέσει; Εχεις διαβάσει ας πούμε το πρότυπο της φυλής; Κάποια από αυτά που θέλεις να μάθεις, θα τα βρεις εύκολα εκεί.

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
ναι εχω διαβασει παρα πολυ, απλα σε αυτα που ρωταω, εχω διαβασει μονο γενικοτητες και οχι συγκεκριμενα πραγματα πχ. τρωει παρα πολυ...ναι αλλα ποσο?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
για το δευτερο που ρωτησες το καλυτερο θα ηταν να τον εχεις μεσα στο σπιτι ετσι γλιτωνεις αρκετους κυνδινους αλλα ειναι και καλυερα για την σχεση σου με τον σκυλο.

για τα αλα δυο δεν μπορω να σου απαντησω.υπαρχει ενα μελος εδω που εχει δανο αν δεν κανω λαθος.
θα σε κατατοπισει καλυτερα αυτος

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
oxi μονο ενα....δυο τρεις.... ειμαστε 1013!!!! χαχαχαχαχ
καλως ήρθες στο φόρουμ..
ελπιζω να μας συστηθεις καλυτερα και να διαβασεις αρκετα πριν προχωρησεις στην απόκτηση του φιλου σου....
ο μολοσσος.... μεγαλος, επιβλητικός αλλά και πόσο ευαίσθητος... και από χαρακτηρα αλλα και από θεμα υγείας........
τρωει για ξηρα τροφή από 600- 800 γραμμαρια την ημερα, αναλόγως την τροφή που θα αποφασίσεις να αγορασεις....
μενω στην πατρα, ο μολοσσος μενει εντος κι εκτός, αλλα ακόμα κι εκτος, είναι με παρεα άλλο σκυλί...τον χειμώνα σιγουρα καποια βραδυα θα χρειαστεί να είναι εντός....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα!Ο δικος μου ισως τρωει λιγο παραπανω.2 13κιλα σακια στις 25-28 ημερες.Το βραδυ εμενε στο μπαλκονι με το δικο του πλαστικο σπιτακι τυλιγμενο μεσα και εξω με κουβερτα.Ειναι ευαισθητα σε χαρακτηρα και κρυο.Ολη την ημερα ειναι μεσα στο σπιτι,δεν κανει ζημιες.Θελει να ειναι πολυ παρεουλα σου,οποτε φροντισε να εχεις αρκετο χρονο.Δεν ενδεικνυται για νευρικα ατομα.Δεν το λεω για σενα(δε σε ξερω:D),αλλα ως πληροφορια.
Ρωτα μας αν θες πιο συγκεκριμενα για να σου απαντουμε.Ανοιξε θεμα αν θες στον ομαδα 2,γιατι εδω ειναι για καλωσορισμα.

Α!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Πετρο,αντε μπορει να πληθυνουμε!:p

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
μεγάλο σκυλί -πολύ φαί....:D:D:D:D:D:D
μικρό σκυλί-λίγο φαί...:D
...καλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.....:cool:

καλώς ήρθες...!:)
έχεις δανό η θα αποκτήσεις;
είναι το πρώτο σου σκυλί;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αν δεν ήξερα το χαρακτήρα,θα δίσταζα να τον πλησιασω...

Αντε, μπράβο!Να βαζουμε νεες φωτος!

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Κουκλος!!!
Εμενα ενηλικας ετρωγε περιπου 1 κιλο...:p και σιγουρα αν του εβαζα παραπανω θα το ετρωγε με ευχαριστηση...πολυ λαιμαργο σκυλι!!! το αξιζε ομως!!!
Οσο για την ποιοτητα τροφης προσεξε την παρα πολυ...σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια!!!

TSIRIXTOYLA

Member
19 Δεκεμβρίου 2011
5
0
αιγιο
εχω ενα μαυρο δανο(αγορα απο ουγγαρια)5 μηνων με κομμενα αυτια αλλα δεν τα εχει στερεωσει ακομα.μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει μεχρει ποσο μηνων πρεπει να προσπαθω¨

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
επρεπε αμεσως μολις κοπηκαν να τοποθετηθουν ναρθηκες...
αν δεν σηκωθηκαν στον πρωτο δεκαπνθημερο ειναι πλεον αργα να σηκωθουν... θα εχει τσακισει ο χονδρος...

TSIRIXTOYLA

Member
19 Δεκεμβρίου 2011
5
0
αιγιο
εχτεσ εφερα στο σπιτι τον 'ηρακλη' μου απο εκπαιδευση και τα αυτακια του προσπαθουνε νε σταθουν με προσπαθεια και του εκπαιδευτη.τορα ειναι η δικια μασ σειρα να κοιταξουμε να κανουμε κατι,γιατι ειταν χαζοσ ο κτηνιατροσ που τα εκοψε,δεν του εβαλε ορθοστατεσ για να μην μολυνθουν τα ραμματα και απλα τα καπακοσε στο κεφαλι για να μην γιρισουν προσ τα εξω.αν ηξερα οτι υπηρχε περιπτωση να μην τα σηκωσει δεν θα τα εκοβα.ειναι κανεισ στη σελιδα που να εχει κοψει αυτια μολοσσου;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Επειδή δε γνωρίζω και πολλά , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που πρέπει να κοπούν τα αυτιά ;
Έχω κι εγώ ένα γερμανικό ποιμενικό , πρέπει να του κόψω τα αυτιά ή την ουρά;

TSIRIXTOYLA

Member
19 Δεκεμβρίου 2011
5
0
αιγιο
τορα δεν ξερω αν το λεσ κοροιδευτικα,παντοσ ο γερμανικοσ ποιμενικοσ τα εχει ολα ακεραια.εγω εχω μαυρο δανο.και απ'οτι ξερω του κοβουν τα αυτια.οποιοσ το θελει και εγω το ηθελα

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πραγματικά δε ξέρω , απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που συμβαίνει ή είναι απλά θέμα εμφάνισης.